cunostiinte despre astrologie

•  
    • 32 mesaje
    9 Nov 2001, 12:29
    0 0
    Este cineva pe acest site cu cunostiinte in domeniul astrologie.
    Astrologia este una din pasiunile mele si mi-ar face placere daca as coresponda cu cineva pe aceasta tema. Poate schimb de experienta...
  •  
    • 32 mesaje
    4 Dec 2001, 19:54
    0 0
    multumesc Diana,

dar am nevoie de cineva cu care sa tin contact prin intermediul acestui site. am studiat si eu cu ani in urma dar m-am oprit.....a ramas inca cel mai "mare" hobby al meu
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    18 Dec 2001, 03:22
    0 0
    Grasuno, ma intereseaza subiectul...dar vad ca v-ati oprit! Crezi in reãncarnare?
  •  
    • 32 mesaje
    18 Dec 2001, 14:11
    0 0
    draga "jad",

Da, cred. In urma cu foarte multi ani, ca mai toate adolescentele aveam intrebari despre existenta noastra pe pamant, despre propria - mi persoana, de ce se nasc copii cu handicap, de ce mor copii care nu au apucat "sa pacatuiasca", destine "negre" fara vre-o explicatie in aceasta viata cum ca acel om ar merita o astfel de soarta....etc.
    De fapt, cui ii place astrologia, cine a studiat despre aceasta stiinta - automat crede in reincarnare.
    In astrograma personala ai Nodul Nord si Nodul Sud, .... NS - semnifica casa incarcata cu "trecut", cu ce fel de "datorii" ai venit din nou pe pamant si nu numai - si cunostiintele acumulate intr-o viata anterioara, cunostiinte la care ai "verde" in anumite periode ale vietii.
  •  
    • 191 mesaje
    24 Mai 2002, 16:12
    0 0
    Nu cumva tot ceea ce numim magie tine de inconstientul nostru?Altfel spus,daca acum 2000 de ani nu vedeam ceea ce nu credeam,nu cumva astazi nu vedem decatceea ce credem?Vreti sa vorbim despre divinatie?Pana la urma are acelas rol ca al astrologiei...