Vesta?

•  
    • 351 mesaje
    23 Mai 2007, 10:51
    0 0
    Nu inteleg.Am adresat o intrebare si vad acum in dreptul ei mentiunea ''scrisoare deschisa''.Adica?Raspunsul e la ''va urma''?Sau sunt supusa ''oprobiului public''?
  •  
    • 62 mesaje
    17 Iun 2007, 08:05
    0 0
    nu trebuie sa te surprinda...eu nu am primit nici un raspuns de nici un fel si nici nu ai sa primesti decat daca mai trimiti de 5 ori si sa ai noroc sa fii prima care trimite in intervalul orar precizat
  •  
    • 654 mesaje
    17 Iun 2007, 22:39
    0 0
    dragele mele,lamuriti-ma si pe mine,ori sunt proasta,ori nu ma pricep.
    am incercat si eu de cateva ori sa-i pun o amarata de intrebare,am apasat pe "intreaba",am scris mesajul respectiv dupa care ce tb sa mai fac,unde dau trimitere,mai apas o data pe intreaba ,pe raspunde?
    eu zic ca totusi atunci cand am pus intrebarea s-a trimis,probabil nu am fost prima in acel interval orar,desi eram cu ochii pe ceas ca pe butelie sa fiu prima care trimite,marti dimineata,fix la ora 9
    o sa fiu mai insistenta totusi,nu ma las pana nu-mi raspunde si mie
  •  
    • 844 mesaje
    18 Iun 2007, 08:49
    0 0
    si eu am patit la fel si am renuntat!!!
  •  
    • 54 mesaje
    18 Iun 2007, 17:06
    0 0
    si eu eram disperata sa-mi raspunda,si am trimis de vreo 5-6 ori si in intervaul mentionat si nimic.nu stiu ce ar trebui sa scriu sa mi se raspunda.
  •  
    • 282 mesaje
    18 Iun 2007, 23:10
    0 0
    fetelor, vesta chiar nu poate raspunde la toate intrebarile. ea raspunde gratis, i-si ea f mult din timpul ei, pentru ca nu e usor sa faca o astrograma pentru fiecare intrebare, sa redacteze...si o face intr-un mod profesional!
    si eu am pus de curand o intrebare, dar nu mi-a raspuns in cadrul raspunsurilor date pe expert eva, mi-a scris pe privat sa mai pun intrebarea, pentru ca intrebarea mea a fost a 8-a, iar nu poate raspunde decat la 5.
    hai sa fim sincere! care dintre voi, v-ati dedica timpul vostru gratis?
  •  
    • 161 mesaje
    20 Iun 2007, 15:42
    0 0
    Mi-e Vesta mi-a raspuns... e drept ca am pus o singura intrebare si asta chiar la inceput, cand abia a aparut acea rubrica a ei de raspunsuri la intrebari.
    Nu va dezamagitit fetelor. Mai incercati, va va raspunde, dar cum spunea cineva mai inainte, raspunde si ea in limita acelor 5 intrebari pe zi... sau care mai e acum regula ... .
  •  
    • 113 mesaje
    28 Ian 2009, 10:54
    0 0
    Probabil ai citit fraza asta pe alte cateva zeci de site-uri pana acum. Poate ai incercat asa ceva si alta data si nu ai reusit sau ai fost pacalit. Noi iti garantam ca nu este si cazul nostru. In primul rand trebuie sa retii ca noi doar oferim informatii si nu participam efectiv, iar sfaturile noastre sunt 100% GRATUITE. Acestea fiind spuse, nu te va costa nimic sa derulezi pagina si sa-ti arunci putin ochii..

Te-ai gandit vreodata sa renunti la slujba ta si sa devii propriul tau angajat? Ti-ar placea sa traiesti din ce castigi stand acasa si lucrand doar cat vrei tu? Ai auzit de modalitati de a castiga bani pe internet? Acest site iti propune cateva metode si iti da niste sfaturi FARA SA ITI CEARA BANI! Scopul nostru este de a ajuta cat mai multe persoane si de a castiga un prestigiu prin aceasta activitate.Prin urmare, iti prezentam cateva idei de afacere, un alt fel de comert electronic care poate avea succes.

Pentru ca vrem sa te ajutam si vrem sa fim sinceri cu tine, inainte de a incepe trebuie sa ai in vedere cateva lucruri

-NIMENI nu iti va da bani fara a face absolut nimic! Toate modalitatile prezentate de noi implica activitati diverse, dar care necestita eforturi FOARTE MICI din partea ta si care sunt platite mult mai bine decat ar fi munca efectiva.

-NU TOTI AJUNG BOGATI! Cu toate ca este foarte ushor sa-ti asiguri un venit lunar, nu toti cei care incearca reusesc sa castige cu adevarat. Motivul este evident. Cu toate ca aceste modalitati nu necesita munca efectiva este totushi nevoie de multa perseverenta, daruire, rabdare si mai ales ambitie!

-NU TOATE MODALITATILE GASITE PE INTERNET SUNT REALE! Ai grija ce alegi. Internetul este plin de scamuri, de programe si promisiuni false cu care iti poti pierde atat timpul cat si banii! Din acest motiv noi iti recomandam modalitatile descrie pe site-ul nostru.

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti destul de rabdator pentru a avea o sansa de a castiga bani adevarati! Sa incepem.

Prima si cea mai simpla metoda de a face bani!!! Homepages friends este un motor de cautare care te plateste daca il folosesti. Foarte simplu. Toata lumea foloseste Google sau Yahoo zi de zi. De ce sa nu fii platit pentru asta? Castigi bani folosind acest motor in mod normal si asta fara ca rezultatele cautarilor tale sa fie denaturate. Homepages friends are acorduri cu cei de la Yahoo si Google, astfel ca rezultatele sunt aceleasi. Mai mult, iti poti convinge prietenii sa foloseasca site-ul vei primi un bonus de 10% din ce castiga ei, 5% bonus din ce castiga prietenii lor si asa mai departe. Incearca acum!

O alta modalitate foarte simpla de a face bani : GOMEZ PEER - un programel pe care daca-l tii deschis si esti conectat la internet iti va aduce o suma de bani lunar, fara sa-ti ceara nimic in schimb! Nu trebuie sa vizitezi site-uri, nu trebuie sa dai click pe reclame, nu trebuie sa citesti e-mailuri sau altceva. Programul nu este un virus si nu intra in conflict cu nici un program antivirus!
    http://www.bani-pe-net.110mb.com/