ioanac27

•  
    • 57 mesaje
    20 Mai 2007, 12:33
    0 0
    ioana c27 am o intrebare pt tine .te rog sa imi raspunzi daca poti
    l-am visat pe bunicul meu care este mort ca a venit sa imi vada copilul nu i l-am dat si apoi a venit sa ma ia pe mine (doua vise separate )si m-a ridicat de la pamant dar am zis in vis o rugaciune pe care nu o stiam si mi-a dat drumul.nu am retinut rugaciunea era ceva in latina.ce crezi ca inseamna?

nu a apucat sa imi cunoasca copilul precizez ca eram certati.
  •  
    • 622 mesaje
    20 Mai 2007, 12:55
    0 0
    Uffff!...Nu stiu!..visele sunt vise..!!..
    Oricum e de bine!!!Roaga-te!!! Se supune ca daca o ruda moarta te cheama sa mergi cu ea...E sfarsitul!
    Dar asa...rugaciunea te-a salvat !

Du-te si tu la biserica..uite,azi e duminica, roaga-te la Dumnezeu, la Fecioara Maria...!

Astept si alte variante!Oricum du-te si roaga-te un pic, aprinde si o lumanare la vii ptr sanatate. Si da si de pomana, ceva, pentru ruda moarta.
  •  
    • 698 mesaje
    20 Mai 2007, 14:00
    0 0
    viviana are dreptate. daca te cheama un mort sa nu te duci pt nimik in lume. du-te si vb cu un preot si ai mare grija de tine si copil. bafta multa :*
  •  
    • 57 mesaje
    20 Mai 2007, 14:13
    0 0
    fetelor multumesc pt sfaturi dar nu a venit sa imi ia copilul ci doar sa il vada si eu am refuzatcu toate ca mi-a promis ca nu ii face nimic.nu a apucat sa il cunoasca cat a trait.apoi suparat fiind a venit dupa mine.oricum deja am scris la o manastire un acatist de bine la o manastire din valcea si am primit raspuns de colo.si sa stiti ca l-am simtit aievea ,poate nu ma credeti dar v asigur ca asa a fost.eram tot cu copilul.l-am rugat sa nu mai vina ca imi este frica si nu a mai venit
  •  
    • 57 mesaje
    20 Mai 2007, 14:17
    0 0
    apropo de "da de pomana"sa stiti ca mi-a cerut palaria de obisnuia sa o poarte ca nu vrea una noua si nu am de unde sa io dau ca este la un unchi pe care nu l-am vazut de vreo 4 ani si nu stiu de unde sa il iau
  •  
    • 698 mesaje
    20 Mai 2007, 16:04
    0 0
    inceraca sa dai de el si sa dai palaria unui sarac. asa se zice ca sa fie pomana
  •  
    • 265 mesaje
    29 Mai 2007, 17:31
    0 0
    Kittyl,

Nu este un vis rau, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi, insa ar fi foarte bine daca ai pune o floare la mormantul bunicului si daca ai fi atenta la sanatatea copilului.Ingrijorarea ta de mama sesizeaza in subconstient ceva.As putea spune ca esti o mama foarte atenta sau...mult prea atenta cu copilul tau, f grijulie si sincer...iti faci griji din orice.Bunicul din vis este curiozitatea,nu iti va face rau nici tie, nici copilului.
  •  
    • 57 mesaje
    3 Iun 2007, 01:29
    0 0
    mersi mult pt raspuns si scuze dar nu am mai intrat de mult pe eva.ai mare dreptate cand spui ca sunt prea grijulie dar nu ma pot abtine ca e un neastamparat si am avut destule vizite la spital in 4,5 ani.o sa incerc sa il mai slabesc ca ies la fiecare 10 min dupa el sa vad cw face.te pup si iti multumesc
  •  
    • 265 mesaje
    4 Iun 2007, 12:33
    0 0
    Cu mare placere, oricand. Pup.