scorpionii astia
-
0 1niste rautati fascinante daca nu sunt ghicitori sunt manageri zapaciti si plin de idei.
-
mda..... nu ma dau ghicitoare desi se intampla sa am vise premonitorii si un instinct foarte dezvoltat. zapacita si plina de idei sunt si acum desi nu sunt manager. mai incolo si functiile. in rest, numai de bine. suntem niste fiinte absolut incredibile.
oricum, judecand dupa postarea ta sa inteleg ca te-ai amorezat de un scorpion? mai e cumva si seful tau sau e director in alta parte?
-
mai..ce aveti cu scorpionii???
eu cunosc o gramada de scorpioni si sunt super de treaba..bine..poate ii vad eu asa..pentru ca si eu sunt scorpie. Si prietenul meu e fecioara,si ne intelegem super fain.
Nu mai catalogati oamenii dupa zodii.
Sunt oameni buni si oameni rai,indiferent de zodie.
e adevarat ca si zodia are niste particularitati ale ei..dar la un om nu depinde numai zodia. -
sa, scorpionii, soacra mea a fost scorpion, dar de morti numai de bine. dar am avut un iubit scorpion, ciudat rau, care ma iubea urandu-ma si ma ura iubindu-ma. in rest sunt persoane neguroase, inteligente si in general cu ele nu stii de unde ti se trage. si se spune ca noi racii suntem singurii care reusim sa-i imblanzim, dar mai ales cu care traim iubirea aceea ca-n filme. o fi, n-o fi, nu stiu ca mie nu mi s-a intamplat.
-
or mai fi si exceptii dar scorpionii nu numai ca sunt rai dar sunt si violenti, ca sa nu mai vb de cat de egoisti sau zgarciti sunt. In schimb am o prietena scorpion, o cunosc de 6 ani si nu ne am certat niciodata, e super de treaba fata. Dar barbatii scorpion(ma refer in general nu la exceptii) sunt groaznic de rai