scorpionii astia

•  
    • 4 mesaje
    17 Mai 2007, 16:44
    0 1
    niste rautati fascinante daca nu sunt ghicitori sunt manageri zapaciti si plin de idei.
  •  
    • 1097 mesaje
    17 Mai 2007, 17:55
    1 0
    Scorpionii rai???Nu e deloc adevarat!!!
  •  
    • 4359 mesaje
    17 Mai 2007, 18:21
    1 0
    asa e, ultimii 40 cel putin asa au fost.
  •  
    • 234 mesaje
    17 Mai 2007, 22:09
    1 0
    Cum adica ghicitori? Eu cunosc pe cineva cu ascendent in scorpion si luna tot acolo (in conjunctie cu asc) si are preocupari oculte, e om bun, ajuta oamenii dezinteresat. Probabil ca au preocupari oculte depinde de cum le foloseste fiecare, sa ajute sau sa faca rele.
    Depinde si de educatie aici.
  •  
    • 1906 mesaje
    17 Mai 2007, 23:16
    0 1
    mda..... nu ma dau ghicitoare desi se intampla sa am vise premonitorii si un instinct foarte dezvoltat. zapacita si plina de idei sunt si acum desi nu sunt manager. mai incolo si functiile. in rest, numai de bine. suntem niste fiinte absolut incredibile.

oricum, judecand dupa postarea ta sa inteleg ca te-ai amorezat de un scorpion? mai e cumva si seful tau sau e director in alta parte?
  •  
    • 92 mesaje
    18 Mai 2007, 14:22
    0 1
    mai..ce aveti cu scorpionii???
    eu cunosc o gramada de scorpioni si sunt super de treaba..bine..poate ii vad eu asa..pentru ca si eu sunt scorpie. Si prietenul meu e fecioara,si ne intelegem super fain.
    Nu mai catalogati oamenii dupa zodii.
    Sunt oameni buni si oameni rai,indiferent de zodie.
    e adevarat ca si zodia are niste particularitati ale ei..dar la un om nu depinde numai zodia.
  •  
    • 483 mesaje
    18 Mai 2007, 17:56
    0 1
    nu sunt rai deloc...iubitul meu este scorpion si nu il regasesc in ceea ce scrii, din contra, atunci cand cineva are nevoie de un lucru sau de ceva anume sare si ajuta persoana respectiva, tine foarte mult la prieteni iar cu mine este nemaipomenit.
  •  
    • 556 mesaje
    19 Mai 2007, 10:06
    0 1
    com_sabina,lasa ascendentul ca are alt rol,se vorbeste despre zodie.
    cumnatul meu e scorpion si prietena mea,si mama,si fiecare are ceva ''anume'' cum zicea cineva mai sus,fiecare om in parte e unic
  •  
    • 272 mesaje
    19 Mai 2007, 18:29
    1 0
    sa, scorpionii, soacra mea a fost scorpion, dar de morti numai de bine. dar am avut un iubit scorpion, ciudat rau, care ma iubea urandu-ma si ma ura iubindu-ma. in rest sunt persoane neguroase, inteligente si in general cu ele nu stii de unde ti se trage. si se spune ca noi racii suntem singurii care reusim sa-i imblanzim, dar mai ales cu care traim iubirea aceea ca-n filme. o fi, n-o fi, nu stiu ca mie nu mi s-a intamplat.
  •  
    • 62 mesaje
    17 Iun 2007, 08:15
    0 1
    or mai fi si exceptii dar scorpionii nu numai ca sunt rai dar sunt si violenti, ca sa nu mai vb de cat de egoisti sau zgarciti sunt. In schimb am o prietena scorpion, o cunosc de 6 ani si nu ne am certat niciodata, e super de treaba fata. Dar barbatii scorpion(ma refer in general nu la exceptii) sunt groaznic de rai
  •  
    • 196 mesaje
    14 Iul 2007, 23:50
    1 0
    eu sunt scorpion si fratele meu e tot scorpion. suntem foarte diferiti. el e foarte rau si egoist.