barbatul sagetator...

•  
    9 Mai 2007, 17:38
    0 0
    cum poti innebuni un barbat aflat in zodia sagetatorului?
  •  
    • 556 mesaje
    9 Mai 2007, 22:25
    0 0
    daca esti genul de fata care te superi imediat si rau cand face o prostie(mica)si te mai si crizezi in fata lui din prostii,sigur nu ai nici o sansa!
    daca vrei sa fie al tau...in primul rand trebuie sa fie placuta,glumeata,de viata,sa-i trezesti interesul,s nu-i cazi imediat in brate ca sigur nu-l mai intereseaza dupa aia,lasa-l sa fiarba dupa tine,ca dupa aia nu se mai satura
    si daca esti impreuna cu el,lasa sa treaca un timp pana sa te descopere la pat,nu sari imediat!
    fa-l sa se simta bine in prezenta ta,sa te considere si o prietena in acelasi timp!
    acum,depinde si cel fel de om e,adica cum e crescut,educatie,mediu inconjurator etc.
  •  
    • 270 mesaje
    10 Mai 2007, 09:14
    0 0
    lasa l sa ajunga sa i fie dor de tine, dar ai grija ca daca este deja intr o relatie si iubeste niciodata nu o sa se uite la alta femeie,numai daca iubeste cu adevarat. in rest, trebuie sa fii sportiva, sati placa miscarea,competitia, calatoritul si mereu sa fii gata sa inveti ceva nou.
  •  
    • 556 mesaje
    10 Mai 2007, 09:43
    0 0
    corect miriam
    daca esti deja intr-o relatie cu el,si va intelegi bine si sunteti mereu bine dispusi(nu-i place de loc prosta dispozotie a celei de langa el)poti sa-i zici din senin ceva de genul:''hai sa mergem vineri la munte si ne intoarcem duminica''sa vezi ce i se lumineaza fata daca mai mergeti si cu prieteni,fiindca ii place atmosfera creata de cei din jur-mai ales cand faceti un gratar ceva,sigur zice ca a tras lozul cel mare cu tine
  •  
    • 34 mesaje
    10 Mai 2007, 10:49
    0 0
    Uff...si pe mine ma chinuie intrebarea asta...de vreo saptamana.. Dupa ce ca ma sperie din start diferenta de varsta (e cu 3 ani jumate mai mic), mai trebuie sa am grija si la nevoia lui de independenta, la faptul ca am auzit ca sagetatorii pot iubi foarte usor 3 femei vreodata si alte d'astea.. In rest, pot sa spun ca ma fascineaza cu totul (am auzit mereu ca Berbecul si Sagetatorul sunt o combinatie de senzatie)si sper doar sa nu ma lase nervii incercand sa-i dau de cap. Daca mai are cineva vreun sfat sau exemplu, pe mine una m-ar ajuta foarte mult. Mercic, va pup.
  •  
    • 480 mesaje
    12 Mai 2007, 11:33
    0 0
    Vezi ca astia-s infideli rau...si mint foarte frumos.
  •  
    • 3548 mesaje
    12 Mai 2007, 12:04
    0 0
    Aries, sunt in aceeasi situatie! berbec, ma fascineaza un sagetator caruia ii tot opun rezistenta naibii. da' e un coltisor din mine care... pfuai!
    auzi, da' cre' ca nu tre' sa-ti faci nicio grija. le place in mod iremediabil scanteia berbecilor .
  •  
    • 270 mesaje
    13 Mai 2007, 16:31
    0 0
    buna,fetelor si baietilor eu sunt sagetatoare al meu e sagetator,nascuti in aceeasi zi, acelasi an, la 12 ore diferenta si azi facem 3 ani de cand suntem impreuna, ne iubim de numa, a fost f frumos, am avut si perioade f f f grele, a avut si el oarecum pe alta, dar am realizat cat de mult ne iubim si ne am facut planuri de viitor..printre altele, sagetatorii urasc cicaleala, sa li se repete over and over acelasi lucru,cu toate ca dau impresia de aerieni, nu sunt chiar asamai e adevarat si ca barbateilor le cam fug ochii,dar numai inofensiv si daca iubesc cu adevbarat numai asa sa se afle in treaba, fara nimic de ascuns. sunt barbati directi, nu stiu ce e aia subtilitate, nu prind apropourile, le place la nebunie sa faca dragoste si sex, al meu a fost the original bad boy si acum e un barbat matur, minunat, dar care tine mai presus de orice la independenta lui. eu il iubesc forever, el l;a fel si uite ca am demolat si mitul conform caruia cei din aceeasi zodie nu se inteleg!
  •  
    • 15 mesaje
    14 Mai 2007, 00:00
    0 0
    Am cunoscut si eu un sagetator. Se spunea ca sunt infideli dar ma simteam rasfatata si cea mai iubita femeie. Dar erau doar minciuni frumoase, avea diverse legaturi, isi alegea partenerele si dupa confortul pe care acestea i-l ofereau.
    Puncte tari: simtul umorului dezvoltat, inteligent, altruist...
    Insa, fiecare om este unic.
  •  
    • 34 mesaje
    14 Mai 2007, 13:38
    0 0
    Liqueur, eu n-am opus nici un fel de rezistenta pt. ca pur si simplu n-am putut. Si nici nu stiu daca am vrut.. M-a luat pur si simplu pe nepregatite, o relatie era ultimul lucru la care ma gandeam, si acum ma gandesc ce m-as face fara. Intr-adevar pana acum pot sa spun si eu ca ma simt cea mai rasfatata si cea mai iubita, dar e prematur sa ma gandesc ce-o fi mai departe. Daca stau sa ma gandesc ca tata e sagetator, as fi tentata sa fug cat mai departe...Dar n-o s-o fac, am auzit prea multe lucruri misto despre relatie Berbec-Sagetator. Asa ca, cu D-zeu inainte, si om vedea ce-o iesi. Succes si tie cu Sagetatorul tau
  •  
    • 2293 mesaje
    14 Mai 2007, 14:28
    0 0
    dupa parerea mea, sagetatorii sunt barbati linistiti, la casa lor, cu capul pe umeri, nu-s afemeiati, nu se dau in vant dupa petreceri si baute cu altii, in schimb..ce nu mi-a placut mie este faptul ca sunt plictisitori. din cale-afara..molcomi, inceti, fara vlaga, fara sange in vene. parerea mea
  •  
    • 248 mesaje
    14 Mai 2007, 15:54
    0 0
    Hmmm...oare ce fel de sagetator ai cunoscut tu? al meu e cum l-ai descris tu, foarte calm si de casa, dar fara sange in vene...nici vorba. E foarte ghidus, si asa e si sora mea, la fel de sagetatoare.