femeia fecioara

•  
    • 698 mesaje
    8 Mai 2007, 09:59
    0 0
    cum vi se pare?
  •  
    • 369 mesaje
    8 Mai 2007, 11:29
    0 0
    Este foarte critica. Este pedanta, are trasaturi delicate, are mania curateniei.
    Eu am ascendent in fecioara
  •  
    • 622 mesaje
    8 Mai 2007, 11:46
    0 0
    Dar barbatul fecioara?Mi se pare atat de dificil...
    E atat de degajat,de spontan, de vesel cand esti in preajma lui, simti ca toata lumea e a ta..iar apoi...nu stiu vraja dispare...nu te mai cauta..cauta compania amicilor sau singuratatea..iar tu ramai uitata intr-un colt de lume...iar cand reapare , dupa zile intregi,....se comporta ca si cum totul a fost ok .
    Nu stiu cum as putea sa ma comport cu un nativ al acestei zodii ca sa iasa totul cat de cat ok...Ce e cu ei?Nu e unicul ce face asa...Care e "secretul lor" ?...daca exista unul...Cum sa le cuceresti sufletul, inima pentru a scapa de istovitoarele asteptari..prea prelungi ce iti lasa un gust atat de amar ...
  •  
    • 698 mesaje
    8 Mai 2007, 13:10
    0 0
    mai citeste cate ceva pe www.eastrolog.ro daca vrei. eu una nu am avut nici o relatie cu barbatul fecioara, dar data e si eu la fel( femeie)...dar asa ca iubit nu stiu sa ma pronunt....
  •  
    • 57 mesaje
    8 Mai 2007, 14:38
    0 0
    femei fecioara...da sunt critice dar nu o fac fara motiv... poate uneori o spun cam asa"cu bata in balta" dar nu va suparati prea tare sunt la fel de exigente si cu ele insele...nu chiar toate au mania curateniei dar sunt ordonate...stiu sa asculte f bine sunt f bune prietene chiar daca la prima impresie sunt mai reci...si ceea ce le caracteaza cred cel mai bine e perfectionismul, nu suporta sa fie pe locul 2.
  •  
    • 57 mesaje
    8 Mai 2007, 14:43
    0 0
    barbati feciora...ei astia sunt mai speciali...sunt f critici iar uneori devin monotoni daca partenera nu ii impinge un pic de la spate (preferabil fara sa isi dea seama)...dar nu sunt genu fustangiu(majoritatea cel putin) daca gasesc ceea ce vor (si stiu f bine ce vor iar standardele sunt fffff ridicate)nu mai pleaca de acolo...ai grija ca sub veselia lui e un om care trece absolut tot prin filtru mintii...rar face ceva din pura spontaneitate...ii plac mesele aranjate sunt f sensibili la cromatica inclusiv cum arata mancarea in farfurie...sunt tipicari asa ca daca vad o pata sau o scama fii sigura ii va deranja(da enervanta chestie)dar au si parti bune...vor fi intotdeauna aranjati ,asortati, le place sa mearga la cumparaturi au rabdare...
    daca mai vrei info spunemi ca daca zodia asta are o caracteristica e ca fac ei ce fac si se aduna gramada...eu sunt fecioara iar din amicii mei cred ca 60% sunt fecioare...plus iubi meu de muuullllttttiiiii ani tot fecioara
  •  
    • 44 mesaje
    8 Mai 2007, 17:56
    0 0
    nu sunt critica, pedanta si nici nu am mania curateniei !! dimpotriva
  •  
    • 3741 mesaje
    8 Mai 2007, 18:16
    0 0
    Poate ai ascendentul in sagetator
  •  
    • 44 mesaje
    8 Mai 2007, 18:18
    0 0
    am ascendentul in Leu
  •  
    • 3741 mesaje
    8 Mai 2007, 18:24
    0 0
    Am vrut sa scriu leu..da' m-am gandit ca sagetatorii sunt mai dezordonati
  •  
    • 44 mesaje
    8 Mai 2007, 18:26
    0 0
  •  
    • 57 mesaje
    8 Mai 2007, 20:12
    0 0
    eu sunt fecioara cu ascendentul in fecioara ...si tot nu sunt maniaca in ce priveste curatenia
  •  
    • 42 mesaje
    9 Mai 2007, 05:52
    0 0
    Eu sunt Fecioara cu Ascendent in Capricorn....ce o fi insemnand asta nu stiu,dar pot zice ca nu am nici o obsesie pt.curatenie insa am o problema cu criticatul...nu stiu daca are vreo legatura cu zodia,dar critic mai tot timpul...cum zicea cineva(partial),eu cred ca toata lumea critica intr-un fel sau altul,dar fecioarele o fac direct,fara subtilitati,etc....si mai cred ca fecioarele sunt femei puternice,desi par asa mai fragile si la locul lor...;
  •  
    • 261 mesaje
    9 Mai 2007, 08:57
    0 0
    eu sunt cam trista si mereu am fost convinsa ca zodia asta nu mi-a purtat noroc. Din cauza asta nu sunt mandra ca ii apartin. Fiul meu era sa se nasca tot in zodia asta. Tot faceam calcule si speram ca am omis ceva, ca nu e adevarat, ca nu va fi Fecioara. Plangeam de necaz ca si el va avea acelasi ghinion. Pana la urma a avut noroc ca s-a nascut mai devreme si a iesit Leu, asa cum visam eu pt el. Altul e norocul, altele sunt perspectivele, alta e forta lui. Doar o simpla comparatie intre Leu si Fecioara arata cine este mai puternic si mai norocos.
  •  
    • 698 mesaje
    9 Mai 2007, 14:57
    0 0
    eu tot fecioara cu ascendent in leu...curatenia imi place la nebunie dar sunt putin dezordonata...mai ales ca unde stau cu chirie camera e mica si cu mult mobilier...ma cam sufoca
    in rest critic de rup...obsedata sa fie totul cat mai bine, mor cand vad 2 dulgi la camasi, pantaloni...etc
    mai incerc sa ma abtin cateodata dar tare greu imi este si pana la urma tot revin la perfectionismul meu....si incapatana, si nu ma las pana nu obtin ce vreau , orice sacrificiu ar cere, si incapatanata ...mai ales daca stiu ca ma dreptate- merg pana in panzele albe sa-ti arat ca ma dreptate...is jale...nu ma recomand nimanui
    e adevarat ca suntem mai reci desi iubim, dar totusi dragastoase si eu iubesc copii la nebunie
  •  
    • 31 mesaje
    12 Mai 2007, 21:46
    0 0
    Femeile fecioara sunt extraordinar de placute,feminine,dragutze....Am avut o relatzie cu un barbat fecioara si nu-mi mai trebuie...sunt critici,narcisishti,imbecili...
  •  
    • 369 mesaje
    14 Mai 2007, 11:02
    0 0
  •  
    • 2293 mesaje
    14 Mai 2007, 12:27
    0 0
    fecioara cu ascendent in fecioara. si, nici eu nu sunt maniaca cu, curatenia. dar sunt o persoana care critica f mult si orice. analizez absolut orice lucru sau persoana din toate punctele de vedere. eu sunt o tipa vesela mereu, prietenoasa, usor "salbatica" la inceput dar pe masura ce cunosc omul e ok, stiu sa ascult, sa sfatuiesc, sa ajut pe oricine. imi place zodia mea si gata
  •  
    14 Mai 2007, 20:27
    0 0

o no

Acest mesaj a fost editat de către catalina_the_sweety: 31 Mar 2011, 20:51
  •  
    • 10 mesaje
    16 Iun 2007, 21:28
    0 0
    si eu sunt fecioara si sunt un pic critica cu ceilalti ... dar nu sunt dependenta de curatenie si nici linistita ... imi place actiunea !!! si totusi am ascendentul tot in fecioara !!