Vise ciudate
-
0 0Am visat ca parintii mei se aflau la tara si vad un nor rosu, plin de praf care se tranfsorma intr-un uragan, dar in loc sa ia casele le incendiaza..si vad lumea din sat arsa, in foc. Eu eram cu prietenul meu si fugim repede fara sa ma gandesc ca parintii mei sunt in casa si nu i-am avertizat sa plece de acolo. Fug eu ce fug...iau un taxi sa ajung in oras si atunci cand ajung ma gandesc ca ai mei au murit deja. Ma suna mama mea si imi zice ca nu a ajuns focul pana la ei si sa stau linistita...da eu in vis eram fff bulversata cum de nu a ajuns focul la ei ca lumea ca 2m de casa ardea si lor nu li s-a intamplat nimic.
Azi-noapte am visat ca ma uitam la cer si din stele cadea ceva care lovea pamantul (tot la tara se int actiunea). Ceea ce cadea pe pamant nu avea o traiectorie exacta, dar lovea Pamantul cu o putere fantastica. Cand ma uit pe cer vad o luna plina imensa si in jurul ei inca o luna goala...era un cer innorat si mov..
Daca aveti vreo parere/semnificatie despre aceste vise va rog din suflet sa postati -
Eu am visat ca toti in jur mureau de o boala ciudata si eram linga o cladire si pe iarba in jurul ei numai oameni morti sau care trageau sa moara,iar undeva in apropiere era o ambulanta si doctorita imi striga "pleaca de aici ca ai sa mori" dar eu m-am intors linistit sprea ea si i-am zis " eu nu sint om " . Cum adica "nu sint om" ? Nu reusesc sa-mi explic de ce am zis asta ...
-
Salutare amondin! De cand n-am mai vb vad ca ai inceput sa visezi si tu urat
Puteti sa va spuneti visele cele mai ciudate pe care le-ati avut..si poate impreuna le putem descifra.
In legatura cu visul tau amondin, cred ca tu esti protejat. Daca toti in jurull tau mureai, iar tu nu, clar esti protejat de cineva/ceva. -
Miruna09
Visul tau este unul obisnuit.Focul pe care il vezi este dorintza ta de schimbare.Parca astepti sa se intample ceva care sa schimbe prezentul.Vesti primesti mereu, dar nimik nu mai are amploare...Ti se pare ca toti cei din jurul tau(oamenii care ard) sunt mai realizati.Faptul ca fugi te duce la acelasi rezultat(nici daca ai fi ramas sa te mistuie nu s-ar fi intamplat nimik).Este bine totusi ca te urci intr-o masina, ceea ce te asigura ca asteptarea ta nu va fi in zadar.Vei trece de aceasta perioada care desi nu e rea, te tulbura.Mama din vis iti ofera protectie, dar in realitate ai asteptari prea mari.Vei trece singura peste gandurile amestecate, fara nici un ajutor, cu f multa rabdare.Sper ca am fost explicita.te pup.