cine imi

•  
    • 287 mesaje
    5 Mai 2007, 12:47
    0 0
    Am visat ca eram pe o colina, in jos curgea un rau cu apa limpede, in jurul meu era o casuta si vreo 4 catei, al meu (catel) era in apa si vad ca este purtat de apa, m-am speriat si-l strigam, el s-a agatat de o ramura mare de copac si s-a salvat, apoi fugea spre mine... am plecat, apoi am ajuns pe o plantatie de vie, si erau f. multi struguri cu bobul mare albi,bine copti apoi am cerut unui om de acolo care avea in fata multe ladite pline cu aceeasi struguri, omul s-a aplecat si mi-a dat un ciorchine mare si lung doar ca erau struguri negri, i-am multumit si am plecat. NU-mi aduc aminte daca am mancat din ei...Apoi parca s-a schimbat imaginea si eram ca intr-un magazin plin cu bijuterii din aur, ma uitam la ele dar nu am luat nimic, doar cand am auzit zgomot de voci am intrat in panica si ma simnteam vinovata ca si cum as fii facut ceva rau... erau doua surori (prietenele mele). Se comportau de parca erau proprietarele locului, doar ca se intorsesera ca au uitat ceva. Eu incercam sa justific prezenta mea si in gandul meu imi ziceam ca ,,ce proasta am fost ca nu am ramas ascunsa''...apoi nu mai stiu cum s-a terminat. Doar asta imi amintesc perfect si m-a pus pe ganduri.

Daca are cineva o idee ce-ar putea sa insemne acest vis, va rog.
    Multumesc anticipat!
  •  
    • 967 mesaje
    6 Mai 2007, 00:32
    0 0
    Struguri-lacrimi,s-a imbolnavit catelul? Fetele cele 2 te impiedica sa obtii ceva ce iti doresti. Cateleul ,poate sa mai insemne si un prieten care il ai aproape-cul catelului,cul parului ...
    Sa nu te increzi in vorbele mele, eu stiu foarte superficial cu visele. Sa nu ma certati ca de ce am mai postat
  •  
    • 287 mesaje
    6 Mai 2007, 12:46
    0 0
    pisica salbatica, merci frumos ca ai incercat sa-mi dai un raspuns, cine stie poate ai dreptate.

Ioana, Jass, Vesta, stiu ca voi va pricepeti la rastalmacitul viselor...daca aveti timp...
    Merci!
  •  
    • 287 mesaje
    7 Mai 2007, 11:50
    0 0
    fetelor, chiar nu sunteti prin zona?
    plsss!
  •  
    • 13679 mesaje
    7 Mai 2007, 13:22
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 287 mesaje
    7 Mai 2007, 14:23
    0 0
    Multumesc Milady, o sa incerc acolo.
    Te pup.
  •  
    • 1094 mesaje
    8 Mai 2007, 12:14
    0 0
    noblesse tu ai avut un vis frumos . nu prevesteste nimic rau, parerea mea este insa ca tu ai putea avea niste rezlizari foarte frumoase dar e ceva ce te retine- strugurii , bijuteriile de aur, tu te uiti la ele dar iti refuzi niste bucurii ,niste realizari.
    Numai tu te poti analiza si afla ce anume vrae acest vis sa iti spuna cu adevarat. eu ti am spus doar directia de analiza ca sa zic asa..
  •  
    • 287 mesaje
    8 Mai 2007, 12:45
    0 0
    Jass, multumesc frumos, esti o draguta ca de obicei.
    Te pup.