Vesta sau oricine imi poate d
-
0 0Alaltaieri noapte..l-am visat pe cel pe care il iubesc in taina si de care mi-ai spus candva ca mi-a fost iubit intr-o alta viata.M-a sunat si mi-a zis sa retin niste cifre erau 5 la numar..<
>,mi-a spus...
Stiu si acum numerele....el era un pic agitat, nervos..si tot imi spunea, imi repeta: << Te rog, retinele... te rog!!!!!>>...in vis incepusem sa le tot repet...la un momentdat,m-am trezit din vis dar de fapt eram intr-un altul..fusese vis in vis ...acolo au aparut niste baieti si fete si vreo 3-4 telefoane pe o masa...le-am povestit visul...iar acestia au inceput sa sune la nr respectiv din doar 5 cifre
..Incepuse sa cante,la celalat capat al firului, o melodie de dragoste, frumoasa...O stiam in vis, acum nu mai stiu care este.
M-am trezit din somn...in minte tot repetand acele cifre...ieri am vrut sa le joc la loto dar nu am facut-o...Spre seara, m*a sunat un barbat care avea ultimele 3 cifre ale nr. sau de mobil chiar ultimele trei cifre din vis din cele 5.
Era cineva
...stiti cum mai fac bunicile cand o vad pe nepotica ca nu se marita, ca nu are iubit..dau nr nepoatelor din mana in mana...
In fine, nu ne stiam...!!!Am discutat cu el pe mess...e un tip acceptabil. Urmeaza sa ma sune azi...Nu sunt cine stie ce incantata de el...dar ma tot gandesc la vis, la cifre...la glasul nervos al celui drag mie..cu care nu prea mai am tangenta, ce imi tot repeta ..<>..apoi la melodia de dragoste...Ce sa fie? Mama s-a enervat cand a vazut numarul de telefon al respectivului, stiind de visul meu...Mai am vise premonitorii... -
PRIMA faza cu mumerele..cu retine...cu melodia a fost vis.
Iar cel care m-a sunat...da , a fost din senin...stiam de la bunica ca da nr. meu de telefon la cunostintele de-ale ei ...sa ma cupleze ...sa ma vada maritata!
Un tip m-a sunat si mi-a zis...sunt cutarica si am nr. tau de la matusa care o cunoaste pe bunica -ta...ultimele 3 nr de la mobilul lui , erau ultimele din vis... -
viviana, poate fii un vis usor premonitoriu , dar nu inseamna ca cel care te a sunat gata asta e alesul...
nu inteleg de ce esti trista. Cel care va venii in viata ta , asculta ma pe mine ca va venii atunci cand astepti cel mai putin. Pana atunci bucura te de viata ..si spune i bunicii tale sa nu mai dea numarul tau nimanui..(eu asa as face)
Pup -
I*am spus ... dar ... are 85 de ani, e lucida, draga de ea...perfect lucida dar trista din pricina mea si probabil asta o determina sa faca asta.
Nu poate fi alesul...e mult prea posac, reclacitrant.Decid sa imi cumpar o revista de 40 lei, cu proprii mei bani...iar el,si la prima noastra intalnire, isi ia libertatea sa ma certe, sa tipe la mine...
Nu sunt sub nicio forma de acord cu faptul ca cineva sa ma certe pentru ce decid sa-mi cumpar..indiferent cine ar fi el.