cum e barbatul capricorn?
-
0 0chiar asa..cum e acest individ?
-
barbatul capricorn va fi trup si suflet alaturi de tine... atata vreme cat are un avantaj din asta

comod din fire, rareori e dispus sa schimbe ceva, atata vreme cat lui ii merge bine.
da, minte asa cum respira. minte cu asa o convingere, incat iti da senzatia ca e singurul om din lume care spune adevarul si ca restul lumii se inseala (inclusiv tu, chiar daca ii pui pe masa o tona de dovezi concrete, semnate si parafate de Dumnezeu).
chestia cu atractia fizica e cu dus si intors, in sensul ca, dupa ce relatia intra in rutina, sexul inceteaza sa-l mai preocupe. jocurile erotice n-au efect, pentru ca il fac sa se simta caraghios - sau cel putin asa lasa sa se inteleaga. de fapt, eu cred ca pur si simplu capricornii nu stiu sa se joace, motiv pentru care pot deveni cumplit de anosti si plictisitori.
prin urmare:
trebuie sa ai multa energie ca sa il mobilizezi. daca n-o faci tu, o va face altcineva (daca te uiti bine, ai sa vezi ca se insufleteste numai in prezenta unei persoane pline de viata si veselie).
deci, daca dispui de o cantitate inepuizabila de energie (in mod ideal, si de avantaje materiale, pe care le accepta intotdeauna fara mofturi, ca pe ceva care i se cuvine), e al tau forever. ma rog, cel putin in aparenta...
-
eu am o prietena balanta care sta cu un capricorn,si asa e,comod,plicticos,mofturos,si uneori e cam nesuferit.
partea cu vorbele este cam adevarata,nu spune prostii dar nici nu se fereste sa o faca proasta cand gresete,ceea ce mi se pare deplasat.
calitati:serios,gadeste bine o probleme si gaseste rezolvari,glumet..cam in sec. -
Hmm....Se pare ca numai eu am cunoscut un capricorn absolut exceptional
.Muncea mult si era primul in tot ce face,autodidact,calculat,f f calm si foarte darnic.Ce sa spun...numai calitati.Singurul defect eera poate la sociabilitate,dar si acolo iregistra progrese.Asa ca...inca o data...De ce conteaza zodia ?
-
crazy,sa fim seriosi,daca scrie in horoscop ca e fidel,nu inseamna ca e adeavarat in totalitate!asta nici macar nu tine de zodie,vrei sa spui ca toti capricornii sunt fideli?nici pe departe,a,ca ai gasit u unul care nu te-a inselat,asta e altceva,dar cazuri sunt pe la toate colturile,cu infidelitatile caprocornului,mai ales cand se plictiseste de ea,mai e si un calculat,destepti stim ca sunt deci...