visez morti!!!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
21 Apr 2007, 21:030 0eu am visat-o mult timp pe bunica mea care era moarta!!!! sa precizez ca ea m-am crescut si am visat-o si imediat dupa ce a murit ca ma chema la ea, slava domnului ca nu m-am dus ca ma inteles ca poti muri in somn. o visam ca manca banane si am dat de pomana banane ca sa ami s-a spus. apoi o simteam nu musai o si vedeam...ma speriam groaznic.
si de multe ori ma visam mireasa si ca fugeam de la nunta nu musai de la altar...in geberal de la pregatiri gat aimbracata...bine ca am si asa o sfiala de a ma casatori...acum cu noul prieten mi-a mai trecut dar oricum...
cam ce inseaman nu stiti? -
22 Apr 2007, 00:23daca ai visat o mult timp este pt ca erai f atasata de ea, si nu o prea lasai sa se desprinda; nu mai aveai in bratele cui sa fugi cumva sau mi se pare mie? fuga in haine de mireasa - o mare frica de viata,,de a face pasi importanti in viata ..fugeai de responsabilitati..
daca o visai pe bunica..nu inseamna ca visezi morti..cum ai scris numele topicului, ca daca mai zici asa poate chiar o sa visezi...au fost niste vise "programate " de subconstientul tau.
bineinteles ca si alte pareri ar fii binevenite. -
23 Apr 2007, 07:01ms...mai nu stiu cat era de atasata ca statea la noi si era tare sacaitoare...ma rog ma certam zilnik cu ea, imi parerau acum dar ce era sa fac atunci daca ma dispera?
-
23 Apr 2007, 21:57pai atunci e invers nu o lasai sa se desprinda ca te ai purtat urat si nu ai apucat sa zici ca ti pare rau??
-
27 Apr 2007, 17:13stiu si eu...poate dar ma cam sperie...si mai e o faza cam tare aiurea...cand eram mai tanara aveam impresia ca-l visez pe dracul, ca-i simt prezenta...alteori l-am visat pe iisus...tare aiurea mai era...asta ce-o mai fi insemnanad?
Înapoi la: Forum » Astrologie