vis ciudat
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Apr 2007, 21:310 0ok..haide sa va spun ce am visat..si m-a pus rau pe ganduri..
Visul incepe cam asa..eram la bunici la tara..ma jucam cu fratele meu..dintr-o data il vad pe acesta intr-un sicriu. Fiindca este mic..eu trebuia sa ma casatoresc cu o fata exact atunci..ca sa-i fie fratelui meu bine pe lumea cealalta..eu nu vreau..insist ca trebuie sa ma casatoresc cu iubitul meu..si daca ma casatoresc acum cu aceea fata..nu mai pot sa ma casatoresc apoi cu el.
in acelasi loc..apare fratele geaman al fratelui meu..cu care ma jucam ..e totul ok cu acesta..
il ducem pe fratele meu cel mort la cimitir..il ingropam. eu ma cert cu mama..care devenise isterica din cauza evenimentelor..insa nu eram prea afectata eu de moartea fratelui..ma joc cu fratele geaman(semana perfect cu fratele mort)..si ma gandesc la ale mele.In el apar numai persoane cunoscute..pana si preotul de la tara apare
Eu nu inteleg nimic din acest vis..si partea proasta e ca am un frate in realitate..e mai mic decat mine cu 5 ani.si in ultimul timp are ceva probleme de sanatate.
Sa aiba vreo legatura visul cu realitatea?
sper sa intelegeti ce am scris.. -
21 Apr 2007, 22:10ciudat este ca..practic l-am visat si mort si viu pe fratele meu..
deoarece Alex era mort..si fratele lui geaman era in viata si ma jucam cu el..
nu le am deloc cu interpretatul viselor. -
22 Apr 2007, 00:19Cred ca fratele tau o sa se vindece de mai multe probleme si o sa se schimbe..in bine.
-
22 Apr 2007, 00:57multumesc jass si andutzza pentru raspunsuri.
sper ca va fi totul bine
va pup.
Înapoi la: Forum » Astrologie