eu gemeni &el varsator help pls

•  
    • 13 mesaje
    17 Apr 2007, 11:28
    0 0
    Va rog foarte mult am nevoie de un sfat, cum pot sa il recuceresc pe prietenul meu ca este foarte incapatinat si orgolios.El a hoatarit ca tre sa punem puct relatiei deoarece zice ca merit ceva mai bun,si chiar daca ma iubeste nu putem fi impreuna,ne vedem din cind in cand ca zice ca ii este dor,dar de impacare nu poate fi vorba,de ce? Please help dati-mi vreo sugestie ceva multumesc mult
  •  
    • 1711 mesaje
    17 Apr 2007, 14:29
    0 0
    mai bine scrie cu ce i-ai gresit sau ce spune el ca i-ai fi gresit... ca sa avem si noi o idee macar... ca nu cred ca zodia sa fi fost de vina.

p.s. sunt geamana si deja m-am enervat. auzi tupeu!
  •  
    • 13 mesaje
    17 Apr 2007, 15:33
    0 0
    mda...si aici e o problema,el nu mi-a zis niciodata ca am gresit cu ceva,cred eu defapt ca nu prea ii placea sa il tot cicalesc,si vroiam si eu mai mult atentie din partea lui.Pina cand el intr-o zi chiar de 8 martie defapt, seara imi spune ca e mai bine sa ne despartim.Asa va fi mai bine pentru mine cica,nustiu si fara explicatii,cat m-am chinuit sa aflu vreun motiv ceva,dar nimik,zice ca asa a hotarat fara un motiv aparte.Ceva la mijloc nu se leaga.
  •  
    • 211 mesaje
    17 Apr 2007, 16:26
    0 0
    olly...
    dak tot ai pus accent pe zodii...sa stii k amandoi sunteti semne de aer si ar trebui sa va intelegeti perfect..aproape perfect..
    dak el ti-a zis deodata k e mai bine sa va despratiti..poate a cunoscut pe altcineva! Nu-i sta in caracter unui semn de aer sa ia o decizie fara argumente solide...

PS. Prietenul meu e tot Varsator!
  •  
    • 939 mesaje
    17 Apr 2007, 16:45
    0 0
    allya,
    de cat timp sunteti impreuna?
  •  
    • 939 mesaje
    17 Apr 2007, 16:46
    0 0
    ollya, scuze!
  •  
    • 13 mesaje
    18 Apr 2007, 09:09
    0 0
    impreuna am fost de un an si 8 luni,de aia eu stau si imi fac atitea zile negre ca chiar nu inteleg de ce a facut asa?fara prea multa explicatie??? Poate are nevoie de timp sa se gindeasca,sau are nevoie de mai multa libertate... nustiu, mersi mult fetelor