vis in care fug incontinuu

•  
    • 2370 mesaje
    16 Apr 2007, 14:18
    0 0
    Visez destul de des ca ma sperii de cineva foarte tare (de obicei cineva care in vis ori vrea sa imi faca ceva rau, ori e partenerul meu de viata care nu vrea sa iasa din viata mea) si o rup la fuga intr-un ritm disperat: sar peste garduri, o iau pe tot felul de stradute ca sa imi piarda urma, ma tot uit inapoi sa vad cat am fugit, alerg incontinuu unde vad cu ochii.
    Acum doua nopti am visat iar chestia asta, fugeam de prietenul meu, el incercase sa ma omoare, imi stricase franele si directia la masina, eu am reusit sa scap si am luat-o la fuga.
    Precizez ca in vis nu simt deloc oboseala, pot fugi oricat si sari garduri, simt doar f. mare panica si disperare, iar peisajele pe unde alerg sunt cu cladiri, strazi multe si case pe care in realitate nu le cunosc, dar in vis incep din apropierea casei apoi sunt din ce in ce mai necunoscute.

Cine ma ajuta cu o interpretare, va rog frumos?
  •  
    • 1094 mesaje
    16 Apr 2007, 22:15
    0 0
    off anisia..tu fugi de tine..de temerile tale..nu ai curaj sa ti vezi viitorul..sa iti infrunti problemele, si toate astea ti le proiectezi pe prietenul tau..ai impresia ca cineva din exterior e de vina pt asta..
  •  
    • 2370 mesaje
    16 Apr 2007, 22:32
    0 0
    Jass, iti multumesc din suflet pentru raspuns .... este foarte interesant ce spui tu, o sa incerc sa ma gandesc serios la asta