mireasa in vis !!!! please help!
-
0 0Am visat ca eram mireasa!
Langa mine erau prietenul meu si familia mea!
Am auzit ca daca visezi mireasa va muri cineva apropiat! ?
Asa de agitata sunt si de speriata !
Va rog sa-mi spuneti daca e adevarat ce se spune de acest vis! -
Eu am visat azi noapte ca luasem o rochie de mireasa de la un croitor si plecasem imbracata cu ea, la alt croitor, sa mi-o stramteze. Ajunsa acolo, erau 2 femei, parca. Una dintre ele spunea ca am o rochie foarte frumoasa, iar cealalta i-a replicat “unde-i frumoasa? Tu nu vezi cat e de urata? Cine ti-a facut-o?” Apoi am plecat si parca eram cu bunica mea (care a murit de curand, dar arata foarte bine) intr-un depou de locomotive si ma tinea de mana si ma ajuta sa trec peste o groapa peste care erau sudate 2 sine in x. Apoi parca steam pe linia de tren si m-a tras la o parte pentru ca venea o locomotiva din fata noastra. Cand m-am uitat mai bine, venea o alta locomotiva si din spatele nostru si cele 2 locomotive s-au ciocnit, fara zgomot si locomotiva care venea din spatele nostru a impins-o inapoi pe cea care venea din fata. Apoi m-am trezit...dar stau pe ganduri, pentru ca tot visez ca sunt intr-un depou de trenuri, cu mult fier vechi...
Scuze ralu pentru ca am postat pe topicul tau
-
acum 2 zile am visat si eu acelasi lucru; sunt cam speriata
eram mireasa dar nu eram la nunta mea, eram la intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii! si ma gandeam eu asa, in vis, ca de ce naiba m-am imbracat mireasa
jass, unde esti??
zi ceva, ca esti buna la d'astea..
acum sunt single dar am fost maritata de 2 ori si culmea, datorita unor imprejurari neasteptate, nu am facut nunta (si nu m-am imbracat in rochie de mireasa), niciodata
acum ma f... unu' la cap sa ma marit cu el si ma tot gandesc, dau detalii pt o mai buna interpretare
in traditia noastra inseamna moarte sa te visezi mireasa?