Barbatul varsator !

•  
    • 2439 mesaje
    13 Apr 2007, 20:16
    0 1
    Cum sa ma port cu el, cu varsatorul?
    Ce ii place ? Ce nu-i place?
    HELP, PLEASE !
  •  
    • 279 mesaje
    13 Apr 2007, 22:51
    0 0

Aaaaa....Striga dupa northstar! Ea are ... treaba de vreo 25 de ani cu un varsator...

Si al meu e varsator, si am avut multe de furca cu el (de fapt, ca si cu oricare alt barbat)... Iti trebuie muuuuuuuulta rabdare.

Northstar... Tu ce ne spui?
  •  
    • 572 mesaje
    14 Apr 2007, 02:00
    0 0
    si io sunt tot cu un varsator (un deceniu conteaza ?) si tot sfatul care pot sa ti-l dau e... rabdare cu carul.Ii plac femeile independente , cu gindire libera , cu simtul umorului ,muncitoare -da sa aiba suficient timp pt relatie .Ah, si sa fie ingrijite si aspectoase oricind dar sa nu se vada efort pus in asta, sa fie cit mai naturale (chiar daca pt tine natural inseamna cite o juma de zi in fata oglinzii).In rest ii place distractia si gasca si arata greu in fata lumii ca tine la tine ca la ochii din cap .Io nu am multe comentarii negative chiar daca am citit de mai multe ori comentarii negative la adresa varsatorilor.
  •  
    • 2439 mesaje
    14 Apr 2007, 15:04
    0 0
    Poi, varsatorii sunt foarte independenti (si al meu e varsator), nonsalanti, spontani, adora femeia...
    Isi iubeste prietenii,vrea muuuulta libertate.....etc etc
    merci, fetelor!
  •  
    • 272 mesaje
    14 Apr 2007, 17:05
    0 0
    tot cu varsator de 20 de ani, familist, adica are grija de toti din familie, milos, daca faci ce spune el e totul ok, iubeste la nebunie copiii, pregatit de ajutor oricand, iresponsabil, nu-l intereseaza decat parerea lui, e convins ca are totdeauna dreptate, nu accepta infrangerile, dar cine le accepta, desi peste tot se spune ca e novator, in viata de cuplu e un mare conservator,pe principiul, egalitate dar nu si pentru catei,arogant, timid, si cateodata nu-ti doresti decat sa dai si sa fugi, in rest depine de fiecare personalitate in parte. succes
  •  
    • 279 mesaje
    14 Apr 2007, 20:13
    1 0
    Eclair sa dai si sa fugi?

Hmmm, eu inca n-am ajuns in faza asta... Da' cu ce te enerveaza in asa hal? (sa stiu cam ce ma asteapta, in linii mari )

Aaaaa.. tu esti raluca aia de da si fuge pe alte topicuri? Tu ce zodie esti (ca imi pari a fi scorpion )?
  •  
    • 572 mesaje
    14 Apr 2007, 21:38
    0 0
    eclaire please be specific :te refereai la ralukuta99 nu la mine correct?!- ca io nu dau si fug ,io dau si daca nu m-am saturat de pocnit mai dau odata
  •  
    • 572 mesaje
    14 Apr 2007, 22:10
    0 0
    pardon ms era pt krisonuta
  •  
    • 272 mesaje
    15 Apr 2007, 17:20
    1 0
    Fetelor, fetelor, nu m-am referit la altcineva, m-am referit la mine.MIE imi vine sa dau si sa fug, si daca-as stii cum s-o fac zau ca as face-o. Totul e atat de "bine" incat mi s-a urat cu el. cu varsatorul acest. Nu stiu altii cum sunt dar... in orice caz am ami cunoscut varsatori si au in comun dorinta de nou, adica sa experimenteze la greu pe sistemul, asa sunt barbatii, dar pe tine de iubesc, draga, doar te-am luat de nevasta" a, si mai spun, iubito, nu cumva sa te simti vreodata in inferioritate daca-ti spune vreuna ca s-ar fi culcat cu mine, TU esti nevasta mea, etc. de-ti vine sa dai cu parul si mai ales nu stii daca e adevarat, ca si asta se poate, sa fie doar o "gluma" sa vada cum reactionezi, ca dovezi n-o sa ai niciodata, in rest generosi si cu tine si cu toata lumea,a, si ei au dreptul sa faca absolut orice pentru ca sunt genii, iar tu trebuie sa fii fericita pentru ca ti s-a dat prilejul sa fii in preajma lui, chiar daca nu-ti spune explicit asta, cel putin nu in primii 5 ani. in rest numai bine, ce mai poate fi
  •  
    • 272 mesaje
    15 Apr 2007, 17:23
    0 0
    si sunt rac, daca eram scorpion, pana acum era gata intepat, asa cu clestii e mai greu,dar....
  •  
    • 1450 mesaje
    15 Apr 2007, 19:15
    0 0
    ey,racoaico,sunt convinsa ca n-o sa fugi niciodata!iar el,varsatorul,n-o sa lase din mina un asa ,,munte de intelegere , toleranta si iubire''.
    eclair,nush daca te ajuta,dar dupa 44 de ani ,parca se mai potolesc si ei.inca putina rabdare!
  •  
    • 47 mesaje
    16 Apr 2007, 16:42
    0 0
    Cand ne referim la varsator, defapt ne referim doar la pozitia soarelui in harta natala.Pe langa soare la nastere mai sunt si alte planete asezate in alte zodii care-i coloreaza personalitatea. E foarte important ascendentul, pozitia lunii(sufletul lui, mama, sotia), cum se manifesta in iubire (venus), aspecte dintre planete, pozitii in case, etc.
    De ex:O colega citind diferite interpretari despre zodia sotului, nu-l regasea aproape deloc.A calculat ascendentul si...i se potriveste la fix
  •  
    • 272 mesaje
    16 Apr 2007, 20:02
    0 0
    si facu si 43 si 44 si 45 s.a.m.d si nici vorba sa se schimbe, a devenit si mai misogin, fraza de capatai fiind, '' femeile isi gasesc totdeauna iesiri, sau n-o sa vezi niciodata o femeie care sa ramana pe dinafara, etc. de te taie greata si nu trece cu lamaie. altminteri, daca esti genul care nu comenteaza, il pui pe piedestal si-i arati asta ai parte de tot ce-ti pofteste inima. e posibil dar dupa un timp simti nevoia sa fii macar o data si tu ascultata si nu numai in problema schimbarii perdelelor, ca la astea nu se baga, dar in probleme comune. se poate intampla orice, de ex, cand l-am contrazis, nu asa o data de forma, asta i se pare firesc, adica f..te, f..te dar mai uita=te si-n ochii ei, am incheiat citatul, ei bine cand am insistat sa-mi spun parerea, m-a anuntat senin ca in aceste conditii el divorteaza, asa ca m-am crucit si am asteptat cu nerabdare deznodamantul, ca la teatru, care... nu s-a produs. a bon entendeur salut.
  •  
    • 2439 mesaje
    18 Apr 2007, 11:28
    0 0
    vai, ce urat din partea lui...
  •  
    • 272 mesaje
    18 Apr 2007, 15:56
    0 0
    mie imi spui?... dar stii, noi racii nu suntem chiar asa de blegi cum se spune. in rest cine-si doresate un varsator sa vada intai omul si apoi zodia, pentru ca nu-i asa nu sunt doi caini scurti de coada
  •  
    • 174 mesaje
    18 Apr 2007, 21:07
    0 0
  •  
    • 2009 mesaje
    19 Apr 2007, 18:07
    0 0
    Sa iubesti un varsator e f greu! Pana la 35 de ani sunt excelenti, sufletisti, familisti, iubareti, apoi ii apuca bazdacii si o iau pe aratura, nu mai suporta sa fie condusi, vor suprematia, vor sa sa faca ei totul, sa hotareasca ei totul, nu mai tin cont de parerea ta, fac pe importantii....si daca ii superi iti trantesc un "divortez" de te lasa masca. Dar , stai linistita, nu divorteaza, ba mai mult, cand tu satula de aerele lui, te duci si bagi divort, ei se duc si retrag plangerea pe motiv ca "nu au sotie de lasat". Dar sa nu crezi ca iti spune ceva, se poarta de parca nimic nu s-a intamplat. Nu stiu cat ii tine faza asta, dar al meu a facut 45 ani si nu si-a revenit. Cat am incercat sa-l fac sa se hotareasca ce facem cu viata noastra, cu casnicia noastra, am primit un raspuns invariabil "nu stiu!" Acum , cand am obosit si eu, si nu ma mai port de parca ar fi el buricul pamantului, imi aduce flori! Pas' de mai intelege ceva din mintea lor intortocheata!
    Cert este un lucru, ca sa rezisti langa un varsator trebuie sa -l iubesti neconditionat si sa vrei cu adevarat sa ramai alaturi de el. In rest , sfatul meu, pana ii trec bazdacii nu-l luati in seama, lasati-l sa plece cand vrea, sa vina cand vrea, sa-si cumpere ce vrea fara sa comentati, ziceti ca el si faceti ca voi.
  •  
    • 272 mesaje
    19 Apr 2007, 19:16
    0 0
    little rose, oare exista clone? ca am un sentiment de deja vu. din cate vad avem situatii identice, am mai povestit faza cu divortul, dar crede-ma de iubit neconditionat nu mai poate fi vorba. intelepciunea care-ti vine cu varsta apropo de celalalt topic, te face sa iei lucrurile asa cum sunt,si sa te bucuri ca TU esti intreaga la cap, iar ei varsatorii sunt semne de aer deci se sparg ca baloanele.
  •  
    • 13 mesaje
    19 Apr 2007, 19:37
    0 0
    salut fetelor,si eu sunt la fel de dezamagita de unvarsator,ne-am intilnit 2 ani si l-am asteptat sa vina din armata un an de zile,am fost foarte iubitoare,ii faceam orice moft,la care el dupa 2 ani imi zice ca merit ceva mai mult si ca punem puct,nimik mai mult,am ramas portret atunci,si pina acum sufer,chiar daca a trecut o luna si jumate, aveti grija de voi, pa
  •  
    • 370 mesaje
    20 Apr 2007, 11:59
    0 0
    ma speri de ce citesc! sunt cu un varsator de 3 ani si... . pana acum am avut o relatie frumoasa si urata in acelasi timp, daca ma intelegeti, cred ca cele care au avut/au relatii cu varsatori inteleg perfect. mai mult la inceput si pe parcurs a fost asa, in ultima perioada parca s-a stabilizat situatia si simt ca suntem mai apropiati ca niciodata si avem o relatie ok, cu oarecare perspective.
    dar am anumite retineri din cauza caracterului ciudat si schimbator al acestor varsatori, despre care am citit si auzit multe, multe lucruri negative... offf... oare nu conteaza si ascendentul fiecaruia? este o regula asta - cu dupa 35 de ani? nu stiu ce sa mai cred, ca sa mai fac....