Vise
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
15 Apr 2007, 12:51hai sa ti spun eu un vis ..frumos zic eu de data asta..Am visat ca eram in fata unei case pe care o stiam din copilarie..dar ramasese atat de mica si de neinsemnata, se daramasera casele din jur, in spatele ei era o cladire mare si alba..iar casutza abea se mai vedea. Am intrat insa in gradina, si erau extraordinar de multe flori frumoase. Mi am cules un buchet imens in care am pus o floare rosie si mai multe violet. Florile erau mari ,inflorite in genul orhideelor dar mai frumoase,si eram atat de bucuroasa de acest buchet..
-
17 Mai 2007, 18:11Este interesant pentru ca ma deruteaza.Tu zii ca este un vis frumos---de aici deduc ca sentimentul pe care ti-l lasa este unul de liniste.Casa din copilarie este dorintza aceea din copilarie....casatoria.Sufletul tau care spera.Faptul ca ai rupt florile, nu-i un lucru placut...vei avea neplaceri,carezand ca faci bine.Situatiile dificile se ivesc fara ca tu sa ai vreo vina...Floarea rosi din mijlocul buchetului este intradevar iubire.Iti cladesti singura visul.Iubitul din prezent nu este cel sortit.(casa alba si mare din fundal..domina).Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult sunt florile violet.Asta este o problema de sanatate combinata cu iubire de tip : avort, sterilitate, chisturi(care se prefigureaza in prezent si iti vor crea probleme pe viitor).
Mult noroc ! -
20 Mai 2007, 00:46ioana c27 am o intrebare pt tine .te rog sa imi raspunzi daca poti
l-am visat pe bunicul meu care este mort ca a venit sa imi vada copilul nu i l-am dat si apoi a venit sa ma ia pe mine (doua vise separate )si m-a ridicat de la pamant dar am zis in vis o rugaciune pe care nu o stiam si mi-a dat drumul.nu am retinut rugaciunea era ceva in latina.ce crezi ca inseamna?
Înapoi la: Forum » Astrologie