Fecioara/Taur - Taur/Fecioara

•  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 13:48
    0 0
    Eu sunt Fecioara iar partenerul meu e Taur. Ce compatibilitate ar fi intre noi?

Este a treia oara in viata mea cand ma intereseaza asa ceva. In ultimele doua dati, explicatiile zodiacale(previziunile), mi s-au parut exagerat de generale, mai degraba semanand cu niste "povesti" autoimplinitoare. Ma gandesc ca acesta ar fi principiul previziunilor astrale: ceva cat se poate de general, prezentat intr-un limbaj "particular", care sa aiba o probabilitate de manifestare cat mai mare. Aceasta e parerea mea de pana acum, parere formata din exterior.

Daca e cineva pe forum care sa-mi explice compatibilitatea intre FECIOARA si TAUR, precum si prin ce metode a ajuns la acele concluzii(dat fiindca nu stiu multe despre astrologie si metodele ei de cercetare), atunci as fi mai mult decat recunoscatoare.

Eu, sunt nascuta pe data de 09.09 iar el pe data de 27.04 - asta daca ajuta cu ceva.
  •  
    • 622 mesaje
    10 Apr 2007, 14:17
    0 0
    ...spuse tipicara fecioara ))

Nu suntem astrologi, scumpa...

www.e-astrologie.ro
    ia, vezi aici, poate iti da cineva un raspuns mai special..sper!

Nu uita ziua, luna , anul nasterii..ora cu aproximatie pentru amandoi...si o intrebare clara.Vezi , nu e Tarot...e astrologie.Citeste si tu niste raspunsuri de pe acolo mai intai sa iti formezi o parere...

Cu speranta ca am putut fi de ajutor in a 3 zi de Pasti..pacatoasa de mine...

Te salut din mers.
  •  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 14:37
    0 0
    Mersi viviana75 !
  •  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 15:03
    0 0
    Am probleme cu autentificarea. Nu ma lasa sa ma autentific numai daca le trimit prin POSTA sau FAX, datele.
  •  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 15:28
    0 0
    Ce imi puteti spune despre compatibilitatea dintre Fecioara si Taur?
  •  
    • 622 mesaje
    10 Apr 2007, 19:32
    0 0
    Domnisoara,acestea sunt datele pe care tb sa le da-ti...nimic mai mult

Utilizator -ce vrei tu
    Adresa de email -adr. ta de mail
    Parola ...
    Confirmaţi parola ...la alegrea ta
    Zodia - Fecioara
    Pozitia in care se afla Soarele natal
    -Fecioara
    Luna
    Pozitia in care se afla Luna natala
    Nu stii .. de exemplu

Ascendentul
    Pozitia in care se afla ascendentul natal- nu stii

Nu inteleg despre ce fax sau posta vorbesti ...?? Este atat de simplu...Si eu sunt inscrisa acolo..si mi s-a tot raspuns la diferite intrebari..Nu te inteleg ! Nici nu trebuie.
  •  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 21:17
    0 0
    Imi cer scuze, se pare ca, din cauza mouse-ului de la laptop am bifat optiunea "sub 13 ani". Da, atunci mi se pare absolut normal sa-mi ceara asa ceva. Mia culpa!
    Aveam mai multe treburi de facut atunci cand am vrut sa-mi creez contul, si nu am mai dat atentie site-ului dupa ce am primit mailul de autentificare.
  •  
    • 594 mesaje
    10 Apr 2007, 21:22
    0 0
    Mersi din nou, viviana75!
  •  
    • 622 mesaje
    11 Apr 2007, 09:29
    0 0
    Cu placere..Sper sa iti placa!