Eu Scorpion, El Sagetator
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
30 Sep 2003, 12:190 0Se zice ca nativii din aceste zodii sunt incapatanati! Bafta noastra! Toate zodiacele ne spun ca e o relatie imposibila intre zodiile noatre:compatibilitate 0! Dar cum spuneam, suntem incapatanati si contrazicem zodiacul: pana acum totul merge de minune! Oare sa fim exceptia care confirma regula?
-
30 Sep 2003, 20:28eu cred in zodii , dar sunt caracteristici atit de generale incit miciile diferente fac ca si un cuplu sa functioneze. Este vorba mai mult de interese comune decit de atitudini. Pentru ca avind lucruri in comun , va unesc , va fac placere , chiar daca exista lucruri diferite treceti peste ele daca apreciati uniunea voastra.
Eu am o prietena scorpion , eu sunt sagatetatoare , si suntem de ceva vreme impreuna. Fiecare dintre noi avem slabiciunile si incapatinarile noastre , uneori ne-am certat am fost mai indepartate alteori foarte aproape si am observat ca apropierea de multe persoane se face pe obiceiuri comune , raze de activitate similare , hobbiuri comune , trecuturi comune etc.
alexandra
http://girlpower.e-pagina.ro/forums -
2 Oct 2003, 12:12mmmmm.......cam multe flacari pe-acolo. Daca nu-l sufoci pe sagetator cu gelozia caracteristica scorpionului si nu-i ingradesti libertatea, e OK. Sagetatorului ii plac femeile pasionale (asa cum sunt "scorpioancele", ca sa nu zic scorpii).
Sper ca ti-ai dat seama ca glumeam....imi plac fetele din scorpion!
Înapoi la: Forum » Astrologie