Ce parere aveti despre femeile leu?

•  
    • 815 mesaje
    5 Apr 2007, 16:54
    0 0
    Ce credeti despre femeile leu..ce le caracterizeaza..sunt bune ca zodie..au caracteristici bune sau nu?Cum le-ati caracteriza si categorisi?
  •  
    • 3158 mesaje
    5 Apr 2007, 20:43
    0 0
    nu ma obliga sa le descriu
  •  
    • 815 mesaje
    5 Apr 2007, 21:12
    0 0
    chiar te rog watermelon...te si oblig daca vrei
  •  
    • 247 mesaje
    5 Apr 2007, 21:59
    0 0
    s-auzim !
  •  
    • 247 mesaje
    5 Apr 2007, 22:00
    0 0
    s-auzim !
  •  
    • 556 mesaje
    5 Apr 2007, 22:23
    0 1
    mda,mie imi plac femeile leu,ma intaleg super cu ele dar din pacate,chiar daca par puternice la suprafata,sunt naive.sunt foarte ingamfate si vor doar sa primeasca si cam greu dau inapoi,dar de ce ai deschis topicul k mai era unul la fel.
    oricum,sunt foarte parsive,nervoase...etc,aaa si sa nu uit,se cred foarte destepte,cred ca pot sa pacaleasca pe oricine.ex:verisoara,crede mereu k are dreptate,si eu stiu ca nu are,dar o las impace sa creada ce vrea k altfel,face gura multa pe nimic.
  •  
    • 31 mesaje
    6 Apr 2007, 09:39
    0 2
    heee....aici am de caracterizat....sunt niste femei ipocrite,prefacute,egoiste...care nu stiu decat sa ceara si sa primeasca,dar niciodata nu ofera nimik inapoi.Din experienta mea...pot spune ca le evit cat pot de mult....
  •  
    • 815 mesaje
    6 Apr 2007, 11:46
    0 0
    bre da ce caracterizari faceti
    Sweet eyes nu am vazut ca mai este asa un subiect
    Ms pentru raspunsuri oricum
  •  
    • 815 mesaje
    6 Apr 2007, 11:50
    0 0
    hai sa va zic..cum le vad eu...avand in vedere ca sunt leu :">
    Iubesc luxul,banii..dar nu sunt materialiste..le place sa fie independente..uneori sunt lenese
    eu cred ca sunt persoane inteligente,dar foarte incaptzanate si chiar daca le aduci dovezi ca nu e cum le spui tu..tot pe a lor o tin si da..sunt oarecum parsive..stiu sa minta bine,dar au un suflet mare si sunt romanticoase

Ar mai fi multe de spus...dar asta asa in mare.poop
  •  
    • 1272 mesaje
    6 Apr 2007, 11:50
    0 0
    hai ca nu aveti decat sa criticati femeile leu! Doamne sfinte! eu cred ca nu zodia conteaza ci carecterul si educatia.
    hai sa spunem si de fecioare, pesti etc.
    mai lasati balta vorbele fara gandire!
  •  
    • 685 mesaje
    6 Apr 2007, 15:07
    0 0
    Despre femeile leu, nu prea stiu ca sa zic, da' sagetaretzele sunt extraordinare, din toate punctele de vedere!
    Par example, je!
  •  
    • 556 mesaje
    7 Apr 2007, 18:21
    0 0
    draga angeli,defecte si calitati au toate zodiile in parte dar topicul este despre femeile leu asa k...stim si noi ca au suflet mare,dar si defectle pe care le-am enumrat sunt adevarate!
  •  
    • 810 mesaje
    7 Apr 2007, 20:21
    0 1
    uiiiiiiiiiiii uiiiiiiiii Doamneeeeeee fereste-me de o femeie leu in anturajul meu si cu asta am spus tot ........Ba nu vreau sa explic de ce.........vor tot ce ai tu...... de la barbat in sus sau in jos in fine VOR TOT.......... vorbesc din experienta....am facut greseala de a ma imprieteni cu una LEU a doua oara n-as mai face-o