Ce parere aveti despre femeile leu?
-
0 0Ce credeti despre femeile leu..ce le caracterizeaza..sunt bune ca zodie..au caracteristici bune sau nu?Cum le-ati caracteriza si categorisi?
-
mda,mie imi plac femeile leu,ma intaleg super cu ele dar din pacate,chiar daca par puternice la suprafata,sunt naive.sunt foarte ingamfate si vor doar sa primeasca si cam greu dau inapoi,dar de ce ai deschis topicul k mai era unul la fel.
oricum,sunt foarte parsive,nervoase...etc,aaa si sa nu uit,se cred foarte destepte,cred ca pot sa pacaleasca pe oricine.ex:verisoara,crede mereu k are dreptate,si eu stiu ca nu are,dar o las impace sa creada ce vrea k altfel,face gura multa pe nimic. -
hai sa va zic..cum le vad eu...avand in vedere ca sunt leu :">
Iubesc luxul,banii..dar nu sunt materialiste..le place sa fie independente..uneori sunt lenese
eu cred ca sunt persoane inteligente,dar foarte incaptzanate si chiar daca le aduci dovezi ca nu e cum le spui tu..tot pe a lor o tin
si da..sunt oarecum parsive..stiu sa minta bine,dar au un suflet mare si sunt romanticoase 
Ar mai fi multe de spus...dar asta asa in mare.poop -
uiiiiiiiiiiii uiiiiiiiii Doamneeeeeee fereste-me de o femeie leu in anturajul meu
si cu asta am spus tot ........Ba nu vreau sa explic de ce.........vor tot ce ai tu...... de la barbat in sus sau in jos in fine VOR TOT..........
vorbesc din experienta....am facut greseala de a ma imprieteni cu una LEU a doua oara n-as mai face-o