Datzi-va cu parerea gemeni sau rac???
-
0 0Am si eu un mare semn de intrebare: prietenul meu este nascut pe 21 iunie, in unele zodiace este geaman in altele rac...Care-o fi zodia lui???
-
asa este, pisicuto, noi doar ne-am dat cu parerea, fata a intrebat, nu?
ca sa continui, apropo de ce ai spus tu, ca suntem la fel (si e normal!),din cei 3 barbati mentionati, nascuti in aceeasi zi si aceeasi luna, 1 este mare presedinte la o mare societate multinationala, 1 este un tip de treaba, modest si simpatic, iar ultimul nu mai este, a murit la 30 din cauza alcoolismului, in puscarie. asa ca......
nu ne luam dupa zodii, pentru mine cel putin e un hobby, nu judec oamenii dupa zodia in care s-au nascut -
pai, si eu mi-am spus parerea, adica nu cred in zodii sau horoscop, ma amuz cand cineva imi citeste horoscopul si vad ca ziua mea a fost invers decat scria in "astre"... asta e si motivul pentru care spun ca e mai important OMUL
uite, eu daca m-as fi nascut la termen (dar deh, capoasa, am mai stat unde era cald si bine!) as fi fost balanta...insa am "iesit" scorpion -
eu cred ca este geaman, dar sa stii ca nu ajunge sa stii zodia trebuie sa stii ascendentul si sa ai harta astrala pe care sa tio interpreteze cineva priceput.depinde si de fiecare planeta in ce casa e. lucrurile nu sunt simple sau simpliste in astrologie.iti recomand o carte care se numeste
asaport catre planeta pamant-de gabriel mihailovici, are trei volume dar nu se mai gaseste acum...o poti cauta pe la anticari sau pe net...nu stiu...vei incepe sati intelegi altfel viata, cu totul altfel...succes.