cum se cucereste o balanta?
-
0 0un barbat balanta..........
-
cred ca fiind foarte naturala, dandu-i impresia ca vrei sa te protejeze, fiindu-i prietena, tovarasa, mai bine zis, impartasindu-i pasiunile (sa te duci cu el la o partida de biliard, de exemplu, desi nu iti place dar el e innebunit dupa asta.....atentie pasiunile la care stii totusi ca esti bunicica,nu stangace
), facandu-i mici surprize (de genul un mic -dejun surpriza, ceva de mancare care ii place foarte mult, o bomboana pe care o aduci "special pt el" cand va intalniti)
am inceput cu "cred"...
so, sa ai spor! -
trebuie sa arati cat mai bine fizic sa te imbraci armonios in culori potrivite, sa fii foarte feminina, sa nu neindreptatesti pe nimeni, sa fii echilibrata sa nu tipi sau sa faci istericale, nu suporta vocea ridicata si scandalul, sa creezi o atmosfera placuta in jurul tau, sa fii zambitoare si vesela cand iti apare in cale si in nici un caz sa nu-l faci gelos ca l-ai pierdut de tot!
-
a...si nu cumva sa ii refuzi propunerile ca imediat isi pierde increderea in el si se simte foarte prost si nu mai incearca decat f greu si numai dupa ce isi recapata increderea . Si vezi ca nu arata treaba asta se fac ca nu le-ar pasa eu am descoperit la toti la fel deci le pasa ca se fac de ras fiind refuzati, dar se apara din orgoliu si se fac ca defapt nu vroiau mai nimic de la tine cand de fapt stateau la panda de cine stie cat timp sa te prinda. Si trebuie sa fii sentimentala ca si ei.