casatorie,relatii
-
0 0sunt femei/fete casatorite sau in relatie cu un sagetator?
dati amanunte,m-ar interesa in special cu gemenei,dat fiind ca sunt o reprezentanta si pana acum am 2 ani frumosi cu un sagetator si ne gandim la casatorie,din punctul meu de vedere e cel mai scump
-
mistik, nu stiu exact cum sa-ti descriu relatia mea. ce ne "atinge" pe noi e diferenta de mentalitate. el nu e roman.
zodiacul lui descrie un om total diferit fata ce am eu pe langa casa
eu sunt mai impulsiva el e calm si ma asculta dar cand izbucneste... e jale.
el se calmeaza repede si eu...la cateva zile.
ceea ce imi place e ca e maleabil in mare parte. ce nu-mi place e ca logica lui se bate cap in cap cu a mea de fiecare data. atunci sa vezi bairam
discutii in contradictotiu cat cuprinde.
cam asta ar fi ce-mi vine acum in minte dar eu cred ca zodia formeaza in mica parte caracterul omului. cei sapte ani de acasa zic multe. plus ca perioada copilariei, rea sau buna, ramane in multi din noi.
mai spune-mi si tu despre relatia voastra.
la capitolul agresivitate cum stati?
la sagetatori zodiacul descrie un barbat dornic mereu de aventura si mereu pe drumuri. la noi nu e asa. as putea spune chiar ca e un om de casa si ca nu a inselat niciodata in viata lui.
in ce procent ai descoperit tu sagetatorul in omul de langa tine? -
sweet_eyes ai decoperit pana acum cum sa-l aduci pe drumul cel bun fara sa sara repede de fund in sus ca-l critici?
eu de ex. spun lucrurilor pe nume si cred ca in timp mi-am pierdut diplomatia ...sau nu mai am rabdare... nu stiu.
e ca si cum daca n-as avea numai cuvinte de lauda la adresa lui mai degraba as tacea.
-
al meu,daca face o prostie mare,si sar repede cu gura pe el,lasa capul jos si si spune ''cearta-ma,cearta-ma''sau ''bate-ma daca vrei''

si cand se enerveaza rau de tot,din cauza mea,sau a altcuiva,face urat,dar se calmeaza repede si eu bineinteles k ii reprosez ca s-a enervat usor si el zice''imi pare rau,sunt un prost'',si face o fata de mi-e mila de el si parca nu mai are rost sa-l cert
si asa e,ii place sa fie laudat,sa se simta bine,e cel mai fericit cand ii zic ca face ceva bine,chiar si daca sterge praful si ii zic k l-a sters bine,parca i se lumineaza ochii de bucurie,asemenea unui copil mic caruia ii dai o ciocolata
daca sunt suparata pe el,face ceva din ce am zis eu intr-o alta zi ''ca a facut bine'' ca sa ma impece,e chiar simpatic
chiar daca ii sare lui tandara -
de o vreme in coace sunt eu pe primul loc
asa ca incearca el sa ma calmeze pe mine.
si imi place ca ma intelege. e din vina hormonilor
suntem insarcinati
cum spune el.
ce spun eu? ...si pana acum nu-mi puteam tine gura
cateodata cand se enerveaza si ridica tonul o fac si eu dar teatralic si ma prefac ca ma dor urechile sau nu mai aud nimic si atunci radem amandoi 
dar imi place ca incearca mereu sa ma faca fericita sau sa rad. din pacate e cam greu acum si are mult de muncit pt. un suras. dar o sa treaca. asa imi spune si el cand sunt deprimata.
din pacate nu pot sa spun ca are dreptate cand nu e asa. iti dai seama ce urmeaza
stiu, recunosc ca am devenit cam cicalitoare dar ce sa fac daca stau acasa toata ziua si vad tot?
sosetele aiurea, faptul ca e dezordonat rau,ca a uitat sa se spele pe dinti
de ex. de cand cu sarcina, cu atatea vizite la doctor si atata atentie pt. sanatate am ajuns un freak. eu daca am o problema dentara ma duc urgent la doctor. urasc durerile de masele sau dintii stricati. cine nu? dar el fiind asa de delasator nu se duce decat cand e prea tarziu sau la urgente. e mai bine sa fii prevazator, nu?
aseara i-am vazut un dinte care cariaza si l-am intrebat de ce nu se duce la doctor sa-l trateze ca nu mai e copil sa-i creasca alti dinti daca trebuie sa si-i scoata de tanar.
aoooooleu ce nervos era si mi-a reprosat ca numai critica e de mine si ca nu-i treaba mea, ca sunt dintii lui. exact ca un copil.
azi a plecat suparat pe mine la servici. ei ce sa fac in situatia asta? mi s-a pus pata pe dintii lui si nu ma lasa.
stiu ca am dreptate dar cum sa fac? sa-l iau de mana si sa ma duc la doctor cu el? cand o sa vina acasa o sa-i spun ca-mi pare rau desi ii trece repede dar eu tot la ideea mea raman si prevad alte discutii.
o zi frumoasa iti doresc
-
eu sunt sagetator si:
1.Astept ca cei din jurul meu sa fie mereu sinceri si directi,nu imi plac ocolisurile si subtilitatile.
2.Nu suport cand cel de langa mine e prost dispus,daca se poate sa fie mereu optimist si jovial
3.Nu suport critica si cicaleala.Ma enervez daca cineva nu ma asculta cand vorbesc, dar eu nu prea am rabdare sa ascult.
4.Sunt foarte nerabdatoare,nehotarata si urasc detaliile.
5.Recunosc
,subt superficiala cand un lucru nu ma intereseaza cu adevarat, dar cand ma intereseaza sunt trup si suflet 
6.Nu mint si nu suport sa fiu mintita,imi ies din fire.Nu am inselat niciodata si nici nu as putea.
7.As calatori tot timpul si mi-as dori 10 pisici pe langa mine( nu am niciuna
)
8.Vreau ca partenerul meu sa fie dinamic,activ,sa tina pasul cu mine
9.Cel mai frica mi-e de singuratate,imi place sa fiu in centrul atentiei.
10.Imi plac discutiile interesante,filosofia,religia,fenomene paranormale,etc.
Sa nu spuneti ca sunt lovita in cap ca am scris acestea,ma gandesc ca va ajuta oarecum,chiar daca sunt sagetatoare,nu sagetator
Va pup