dar un taur, cum il cucerim
-
0 0m-ar interesa si pe mine cum sa recuceresc un taur. ce sa fac sa ne intelegem mai bine???
-
da, mai bine
taurii sunt cei mai jalnici barbati ai zodiacului
interesati de bani, curvari, mitocani, jignesc f mult, iar la greu ...sa nu faci prostia sa te bazezi pe i, te arunca - ca pe o carpa, nu mai esti decat o povara
iti spune o patita
la inceput sunt mielusei si fac orice sa te cucereasca, zici ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior
apoi, iti ia inapoi totul de un milion de ori mai mult decat ti-a dat
stai in banca ta...sunt irecuperabili -
hey nu e chiar asa cum spuneti!
nu puteti generaliza...depinde si de ascendent, depinde de educatia fiecaruia in parte, etc...
ca trasatura generala, le place sa traiasca pe picior mare, le place ca femeia de langa ei sa fie una cocheta, sexy, sa ii alinte...
sunt usor comozi, le place sa comande... -
da...chiar nu e adevarat ce ai scris acolo despre tauri...
Si eu si prietenul meu suntem tauri, si el nu este nici pe departe asa, si crede-ma ca suntem de mult timp impreuna, si face tot ce vreau eu, cum vreau eu. Imi face toate poftele....si o gramada de cadouri...
Si nu e rau, nu e egoist,si mai ales nu este mitocan, este super bun ca om, si nu e singurul pe care il cunosc...Mai am vreo 3 prieteni (amici tauri, ca sunt la fel ca el...
Deci...nu sunt asa cum ai spus tu...Daca tu ai dat peste un astfel de om nu inseamna ca toti sunt la fel... La fel de bine poate fi mitocan si egoist si un leu, si o balanta, si tot ce vrei tu....