Despre initiere in spiritualitate
-
1 0Incearca o persoana, de ceva timp, sa ma convinga de rezultatele unor cursuri de initiere in spirtualitate, in urma carora poti vizualiza organe interne, aura, poti "comunica" cu spiritele (partea asta nu ma atrage) si multe altele. Voi ce stiti despre acest subiect?
A, cursurile tin 5 zile, si, dupa cum mi-a explicat "profu'", daca nu iti dezvolti aceste calitati in saptamana respectiva, poti sa iei cursuri gratis in continuare pana reusesti...
Tariful e de 200 RON.
A incercat cineva, a facut cursurile astea? Oare sunt eu prea sceptica?
Care e parerea voastra?
www.horusra.com -
si eu am fost tentata sa fac niste cursuri si sa practic reiki, dar am renuntat, chair daca e f tentant, pt ca am considerat ca nu sunt pregatita spiritual si e mai bine sa stau in banca mea si sa il cunosc pe Dumnezeu doar prin credinta pe care o am. ... e o diferenta intre reiki si yoga, ai mare grija!
"profu" acesta de unde este? -
Am citit site ul lui Horatiu. Nu l cunosc nu stiu cine e.. Eu m am indreptat spre reiki ..si sunt fericita cu asta. Ce face o Horatiu nu este o tehnica atat de cunoscuta ca sa stiu despre ce e vorba. el preda ceva ce la el s a dezvoltat natural.. Ma rog.eu zic sa mai citesti pe net..despre una alta..cand esti pregatit , Maestrul apare. Eu am tot citit vreo 2 ani pana m a atras reiki.
-
Am revenit ca sa explic cate ceva ca poate am fost un pic evaziva.
Parerea mea este ca dupa 5 zile de curs nu se poate obtine clarviziune, decat daca exista un har special pentru asta. Crede ma ca nu ai fii o fericita daca te ai trezii ca vorbesti cu spiritele dupa 5 zile..ar fii mult prea mult.
ideea este ca nimic nu vine dintr o data, ci totul se petrece treptat , in timp si se intampla cand cineva este pregatit pentru asta. De exemplu si eu vreau sa vad ingerasii dar nu pentru ca automat as vedea si formele raului..si nu sunt pregatita pentru asta. tot ce trebuie sa faci ca sa evoluezi spiritual inca cu mult inainte de cursuri, este sa fii credincios , si in suflet si in manifestare ( de ex iubire neconditonata fata de oameni ..etc)deci sa traiesti mult in Lumina. Dupa care , cand esti pregatit pentru un alt prag..situatiile ..cursurile..toate vor venii de la sine pentru tine ( de la Domnul cu siguranta nu din alta parte)
Pace si Lumina