interpretare vis va rog
-
0 0am avut azi-noapte un vis care m-a cam speriat, visul a fost foarte lung dar partea care mi-o amintesc cel mai bine e cea in care ma uitam la cateva poze cu mine iar la un moment dat am intors una din poze iar pe spate era un batran cu o infatisare inspaimantatoare, nu avea parul carunt, doar fata ridata, o barba lunga si ochiul drept vanat. Daca stie cineva o posibila intrepretare, as fi recunoscatoare. Cand m-am pus in pat aseara m-am rugat pt un semn ca viata mea va capata pana la urma sens, pt ca ma simt cam pierduta si dezamagita de anumite lucruri, in schimb am avut un vis care m-a facut sa fiu si mai nelinistita. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
-
Nu stiu sa interpretez vise,dar m-am gandit ca pot sa te ajut cat de cat,avand in vedere ca am o carte despre enciclopedia stiitelor oculte.Nu am gasit in aceasta carte "batran",dar am gasit "batranete" care inseamna un efort fructos,ochi vanat nu am gasit,ci bolnav,care inseamna afacere proasta,ridurile semnifica deziluzie.Cam atat..barba daca era neagra insemna tradare,daca era blonda inseamna un sfat bun,iar daca era taiata e o amenintzare de boala.Sper ca te-am ajutat cat de cat...eu una stiam ca visele rele sunt interpretate exact invers,deci s-ar putea sa fie de bine
-
in poza respectiva eram fotografiata din profil, si ceea ce mi-a ramas in minte imi aminteste de o poza pe care o am de cand eram mica. Fotografia respectiva fusese facuta la o serbare de la camin, aveam o rochita roz, care semana foarte mult cu cea din poza din vis. Oricum, nu m-am mai uitat de ani de zile la acele poze, asa ca nu cred ca e un vis avut ca urmare a unei intamplari din ziua respectiva