interpretare vis va rog

•  
    • 120 mesaje
    23 Mar 2007, 08:25
    0 0
    am avut azi-noapte un vis care m-a cam speriat, visul a fost foarte lung dar partea care mi-o amintesc cel mai bine e cea in care ma uitam la cateva poze cu mine iar la un moment dat am intors una din poze iar pe spate era un batran cu o infatisare inspaimantatoare, nu avea parul carunt, doar fata ridata, o barba lunga si ochiul drept vanat. Daca stie cineva o posibila intrepretare, as fi recunoscatoare. Cand m-am pus in pat aseara m-am rugat pt un semn ca viata mea va capata pana la urma sens, pt ca ma simt cam pierduta si dezamagita de anumite lucruri, in schimb am avut un vis care m-a facut sa fiu si mai nelinistita. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
  •  
    • 11 mesaje
    23 Mar 2007, 12:00
    0 0
    Nu stiu sa interpretez vise,dar m-am gandit ca pot sa te ajut cat de cat,avand in vedere ca am o carte despre enciclopedia stiitelor oculte.Nu am gasit in aceasta carte "batran",dar am gasit "batranete" care inseamna un efort fructos,ochi vanat nu am gasit,ci bolnav,care inseamna afacere proasta,ridurile semnifica deziluzie.Cam atat..barba daca era neagra insemna tradare,daca era blonda inseamna un sfat bun,iar daca era taiata e o amenintzare de boala.Sper ca te-am ajutat cat de cat...eu una stiam ca visele rele sunt interpretate exact invers,deci s-ar putea sa fie de bine
  •  
    • 120 mesaje
    23 Mar 2007, 13:16
    0 0
    adinutza, multumesc de raspuns. Barba era neagra, iar din ce mi-ai spus tu nu pare un vis de bun augur... asta e, nu putem decat sa ne infruntam viata
  •  
    • 686 mesaje
    23 Mar 2007, 16:01
    0 0
    cati ani aveai in poza in care pe spate era batranul erai mai tanara sau mai batrana decat acum ?
  •  
    • 120 mesaje
    24 Mar 2007, 09:57
    0 0
    aveam aceeasi varsta ca acum cred, nu paream mai tanara si cu siguranta nu eram mai batrana
  •  
    • 120 mesaje
    24 Mar 2007, 10:02
    0 0
    in poza respectiva eram fotografiata din profil, si ceea ce mi-a ramas in minte imi aminteste de o poza pe care o am de cand eram mica. Fotografia respectiva fusese facuta la o serbare de la camin, aveam o rochita roz, care semana foarte mult cu cea din poza din vis. Oricum, nu m-am mai uitat de ani de zile la acele poze, asa ca nu cred ca e un vis avut ca urmare a unei intamplari din ziua respectiva
  •  
    • 178 mesaje
    26 Mar 2007, 18:03
    0 0
    Paula, te rog, posteaza visul tau miercuri intre 9-13, pe sfaturi.eva.ro si-ti voi da o interpretare. Chiar mi-era dor sa mai interpretez un vis, dar vad ca fetele acolo imi pun doar intrebari de astrologie. Te astept.
  •  
    • 120 mesaje
    26 Mar 2007, 18:13
    0 0
    multumesc vesta, il voi posta cu siguranta
  •  
    • 120 mesaje
    28 Mar 2007, 11:37
    0 0
    vesta, nu sunt sigura ca am postat intrebarea unde trebuia, am incadrat-o la diverse, pt ca nu tinea de astrologie