capricornii sunt mincinosi?

•  
    • 49 mesaje
    22 Mar 2007, 17:33
    0 0
    va rog sa imi raspundeti daca din experienta voastra ati fost mintite grosolan de vreun barbat capricorn....
  •  
    • 92 mesaje
    22 Mar 2007, 19:46
    0 0
    buna..eu am stat 1 an jumate alaturi de un capricorn..(nu e caz general)..eu spun cum era al meu..Avea momente si momente.Momente cand ma mintea de nici el nu mai stia...si momente cand era foarte sincer (m-a sunat o data sa-mi zica ca se duce sa o f.. pe una..ca nu mai poate sa astepte pana ajunge el la mine ) - asta fiind si motivul pentru care ne-am despartit.
    sunt exagerat de perversi..si foarte orgoliosi.Eu am zis ca nu mai vreau sa am vreo legatura vreodata cu vreun capricorn.
    Asta nu inseamna ca sunt toti la fel.
  •  
    • 92 mesaje
    22 Mar 2007, 19:47
    0 0
    si inca ceva...stiu sa minta foarte bine cand vor..eu am aflat dupa 1 an in cate belele era implicat...si crede-ma..nu era in putine..
    si nici usor sa le ascunzi nu prea era..
    insa a reusit timp de 1 an de zile sa ma minta in privinta asta..
  •  
    • 49 mesaje
    23 Mar 2007, 22:49
    1 0
    multumesc pt raspuns... nu stiu ce naiba e cu mine, dar fac ce fac si numa' de capricorni dau - si mi s-au parut baieti chiar faini; dar o sa tin cont de observatiile tale si n-o sa-i acord 100% incredere
  •  
    • 234 mesaje
    29 Mar 2007, 21:36
    0 0
    primul prieten al meu a fost in capricorn, asta pt ca s-a tinut el scai de mine, ca atfel nu cred ca ma interesa individul.
    Si mi-a facut o impresie foarte proasta strict din pct de vedere al caracterului ca era de familie buna, f educat dar caracter mizerabil, afurisit, egoist si mintea uitandu-se fix la tine ca si cand ar fi extrem de sincer si sigur pe el, sunt asi in autocontrol si prefacatorie si foare inchisi ca si cand ai face cine stie ce nenorocire daca te bagi in ale lor , (asta dupa ce ei s-au bagat pe capul tau cand au avut ei chef).
  •  
    • 369 mesaje
    29 Mar 2007, 23:13
    0 0
    Am avut o relatie de lunga durata cu un capricorn, cam 5 ani. Si intradevar, ei sunt cei care insista sa revii in relatie. Inca mai insista si acum, insa...m-am saturat, plus ca am pe altcineva. Eu sunt gemeni si nu-mi placeau geloziile si posesivitatea lui.
    Daca mint? Mint de ingheata apele! Si faza mai naspa ca mint bine, dar nu isi fac si acoperire, fapt pt care se afla mai tarziu.Unele lucruri mi-as fi dorit sa nu le aflu...
    Se adapteaza greu in alta relatie, de aia insista sa se impace cu cineva cu care a fost impreuna, e mai usor asa decat s-o ia de la capat.
  •  
    • 92 mesaje
    29 Mar 2007, 23:55
    0 1
    ruxandra...enu stiu ce sa-ti zic..dar ai grija..se pare ca nu sunt singura care a patit-o cu capricornii.
    Eu iti urez din tot sufletul bafta..si ..cine stie..poate capricornul tau e diferit fatza de cel pe care l0am intalnit eu.te pup.
  •  
    • 49 mesaje
    30 Mar 2007, 04:07
    1 0
    multumesc mult pentru raspunsuri;
    eu sunt la al 4-lea capricorn si cu cei dinainte n-am avut probleme majore, nici nu am descoperit vreo minciuna; mie mi-au facut o impresie buna, sunt baieti sufletisti ei de felul lor dar bineinteles ca nu toti sunt la fel, asta pe care mi l-am luat pe cap acum ma minte; nici nu merita sa investighez pentru ca simt asta; asa ca in weekend-ul asta ii dau papucii
    si aveti dreptate inca o data, doi intre fostii mei capricorni ma suna si azi sa fim iar impreuna
  •  
    • 369 mesaje
    30 Mar 2007, 22:09
    0 0
    Tu ce zodie esti?
  •  
    • 10 mesaje
    30 Mar 2007, 22:29
    0 0
    si eu am avut o relatie cu un capricorn aproape 2 ani.
    Stiu sa minta si chiar o fac bine ... !
  •  
    • 553 mesaje
    31 Mar 2007, 13:21
    0 0
    subscriu! subscriu! subscriu!

"familie buna, f educat dar caracter mizerabil, afurisit, egoist si mintea uitandu-se fix la tine"
  •  
    • 72 mesaje
    31 Mar 2007, 14:50
    0 0
    Sa fim serioase! Toata lumea minte! Si barbatii si femeile, unii mai rau decat altii!Eu nu cred ca treaba asta tine de zodie...cica se mai cheama uneori si diplomatie!
  •  
    • 49 mesaje
    31 Mar 2007, 18:46
    0 0
    morena, eu sunt leu; gata, i-am dat papucii
  •  
    • 1552 mesaje
    31 Mar 2007, 19:02
    0 0
    nu cred ca sunt asa mincinosii toti capricorni.
  •  
    • 3 mesaje
    2 Apr 2007, 16:31
    0 0
    Buna, vreau sa adaug si eu aici: da, sunt mincinosi..din pacate, caci au multe calitati, de altfel (afectuosi si buni la pat)
  •  
    • 156 mesaje
    3 Apr 2007, 16:12
    1 0
    Eu sunt capricorn si nu sunt mincinoasa, chiar iti scuip lucrurile in fata (mi s-a spus chiar ca vorbesc cu mimica si ca pierd mult din cauza asta). Din pacate, constat ca mare parte din tipele afurisite si ascunse cu care am probleme majore sunt Capricorn.
    In schimb ei mi se par super ok. Probabil ca mi-am gresit sexul
  •  
    • 72 mesaje
    3 Apr 2007, 16:49
    1 0
    Ai dreptate. Si eu sunt in zodia capricorn. De obicei, ma inteleg foarte bine cu majoritatea persoanelor...mai putin cu unele tipe capricorn.
    Si inca ceva: nu mint decat in caz de forta majora si prefer sa spun adevarul, chiar daca de multe ori adevarul doare!
  •  
    • 72 mesaje
    3 Apr 2007, 19:02
    0 0
    A, si inca ceva... Tariceanu este capricorn...si cred ca el este mincinos, in principal pentru ca este implicat in politica , ,!
  •  
    • 354 mesaje
    3 Apr 2007, 19:15
    0 0
    Asta cu Tariceanu a fost tare.
    Cred ca majoritatea celor nascuti in zodia numita "politica" mint de ingheata apele,dar asta e cu totul alta poveste.
  •  
    • 156 mesaje
    4 Apr 2007, 13:24
    0 0
    mda...si eu am avut un soc in momentul in care am vazut ca Tariceanu si Basescu fac echipa. Un capricorn si un scorpion (emoticon minunadu-se). Se pare ca nu m-am minunat degeaba...nu aveau cum sa faca echipa.