Cum vedeti voi BALANTELE??
-
0 0Fie ele femei ori barbati,din experiente de viata,cunostinte,prieteni,nu din carti.
-
din cate mai stiu eu despre balantele fete,din cate am cunoscut bineinteles,vor sa fie protejate.de obicei voi partenerii cu ''putere'',sa fie capabili sa le apere.am o matusa de vreo 45 ani care s-a casatorin cu sotul ei,si pt ca il iubea dar si pentru ca era in stare sa sara oricand pt ea. cel putin acum il iubeste dar au avut probleme,vroia sa divorteze si s-a gandit din nou ca ramane singura i nu a mai vrut.
alt exemplu,prietena de care ziceam mai sus tot asa si-a ales iubitul tot fiindca era mai cunoscut.cu toate ca iti spun sincer,nu prea se potrivesc si saraca sufera,dar nu are puterea sa ramana singura si neprotejata. -
Sor'mea si sotul..amandoi balanta..si mai cunosc foarte multe persoane in balanta.Ceea ce mi se pare mie ca ar fi un mare defect al balantelor, care le afecteaza in mod direct, e naivitatea.Au incredere foarte mare in oameni, multi ii iau de prosti.Fac incredibil de multe greseli din cauza asta.Nu mi se par firi rationale, echilibrate..desi in zodie asa scrie..si sa-ti spun si de ce: nu se pot hotari, sunt ezitanti, sunt f influentabili(din cauza ca gasesc mii de scuze situatiilor care..chiar nu au nici o scuza), nu stiu sa gestioneze situatiile de criza..am intalnit multe balante care mananca ff mult cand sunt stresate.Alte defecte: lenea, lipsa crunta de punctualitate, dependenta de sentimentul ca e admirata.(din cauza aceasta am observat la femeile balante multe greseli in dragoste)Puncte forte: stiu sa-i faca pe cei din jur sa se simta bine, sunt joviali, pretuiesc armonia, ai cu cine purta o discutie deoarece sunt inteligenti.(daca ar putea sa se lase condusi numai de ratiune ar fi perfecti
)
Binenteles...depinde de educatie si altele..astea sunt concluziile mele pe baza analizarii persoanelor cunoscute de mine in zodia balantei.
-
Nu stiu alte balante, dar eu sunt miss punctualitate, de am ajuns sa cred ca sunt "defecta".
In rest, ma plang ca sunt nehotarata, dar doar in chestii marunte de genul "ce pantofi sa asortez cu fusta asta?", delasatoare cateodata si ca pun prea mare pret pe prietenie, motiv pentru care mi-o mai iau in freza din cand in cand. -
si eu sunt foarte punctuala. Intr-adevar, tzine de educatie, eu am fost educata intr-un mediu german in ideea "ordine si disciplina".
S-a prins de mine numai punctualitatea, dar nu e rau. Sunt copilaroasa, intr-adevar de multe ori naiva, am incredere in oameni, cam sunt dependenta de partener intr-o relatie, mai degraba fac o mie de compromisuri decat sa termin o relatie, sunt cam delasatoare, superficiala..Puncte bune: toata lumea spune despre mine ca sunt foarte inteligenta, amuzanta, sociabila, multi oameni vin sa imi ceara sfatul in tot felul de probleme, sunt optimista si in general eman buna-dispozitie. Nu suport femeile capricorn si barbatii berbec, in rest ma inteleg bine cu toata lumea.
-
Sunt balanta si sunt punctuala si nu sunt deloc comoda. Am incredere in oameni pana la proba contrara, sunt totusi prudenta si desi dau senzatia de naivitate este doar o impresie (pe care imi place ca cei din jur sa o aiba). Intradevar gasesc scuze situatiilor nescuzabile dar asta din cauza ca imi place sa judec situatia si din pantofii celorlalti. Iau decizii greu dar le iau asa de greu deoarece o data ce le-am luat sunt batute in cuie. Imi place ca ceilalti sa ma admire si imi pasa foarte tare ce cred despre mine. In dragoste nu sunt insa vulnerabila in fata celor care imi fac complimente (aia fie mi se par nesinceri, fie sunt deja "cuceriti"), cei care nu ma plac, aia da sunt o provocare si marturisesc ca am facut prostii din cauza asta.
Desi imi pasa ce cred ceilalti despre mine niciodata nu ma intereseaza sa creez o parere buna superficiala, formala. Sunt in general interpretata ca o non-conformista, cavaler al cauzelor fara speranta (vezi simtul dreptatii, si capacitatea de a te pune in papucii celorlalti). Cred ca si lipsa de self-confidence a balantei vine din teama de a nu face o greseala si din meteahna de a privi o problema din toate directiile... A... si cei care ma critica ma influenteaza mai tare decat cei care ma lauda. -
Sunt Balanta....Cum ma vad eu pe mine...
Obsedata de curatenie...obsedata de ingrijirea corpului si frumusetea lui...interior si exterior...dar in primul rand am grija de sufletul meu , sa fie impacat si linistit...Poate de aceea vreau sa-i vad pe toti zambind...de aceea ascult pe toti si le dau sfaturi, de aceea cred in axiomele "toate la timpul lor",...'Timpul le rezolva pe toate"..."Roata vietii se intoarce, totul are un pret"...Imi cunosc foarte binele limitele...stiu cand sa ma opresc...Am principii pe care le respect cu strictete(e mai mult un defect, as vrea uneori sa fac mai multe prostii)...Sunt foarte ambitioasa(daca vreau ceva obtin, chiar daca dureaza...urmaresc avantajele pe termen lung....deci am rabdarea...intotdeauna primim ce ne dorim...numai ca nu intotdeauna in forma pe care ne dorim)....Cred ca eman mister(mi se spune ca par inabordabila si ca impun respect...poate prin exterior).Sunt foarte sociabila si mult prea amabila...Dar cred ca indiferent de pozitia sociala, toti oamenii trebuie respectati si mai ales munca lor...Iubesc foarte mult copii , sunt inebunita dupa ei...Sunt ca o vraja pt mine....Cand iubesc , daruiesc totul , dar si iau totul(transform barbatii in obsedati...urasc chestia asta)...Ma atasez usor de oameni...Imi valorez prietenii...Gandesc prea mult, mult prea mult(analizez totul pana inteleg toate maruntisurile vietii, ma enerveaza lucrurile fara sens)...Dar asta ma ajuta sa vad oamenii mult mai profund...Incerc sa vad mereu partea buna din fiecare om...Pun pasiune in tot ce fac...Iubesc sa ma documentez in toate...fie vorba de arta ,frumusete, scoala, gatit(marea mea pasiune...vreau sa-mi deschid un restaurant),...intotdeauna trebuie sa stiu tot si ceva pe deasupra...Exagerez cu...dragalasenia..pup pe toti cunoscutii...grija(parca sunt mama tuturor)...recunosc(doare dar e adevarat)ca uneori exagerez cu exemplele din viata mea(dar atunci cand trebuie sa explic cuiva ceva , e mai usor sa ma raportez la viata mea, stiu ca deranjeaza, incerc sa tolerez acest defect)...Ce nu-mi place la mine...uneori am o doza de invidie...asta este (totusi mereu incerc sa invidiez pozitiv, adica sa obtin si eu lucrul respectiv, si NU gen"sa moara capra vecinului"...Poate multe din calitati , defecte vin de la faptul ca eu am o mama rac , care mereu m-a invatat ca o femeie trebuie sa fie perfecta(super gospodina , super amanta , super sotie, super prietena si tot asa) si in timp, fara sa vreau am cam invatat sa evit sa fac greseli...dar asta nu inseamna(doamne fereste ca-s cine stie ce perfectiune)...Sunt doar o femeie...Puternica(pentru ca daca nu fac eu , nimeni nu va face, si eu voi face cel mai bine)...A da ...sunt si sensibila9plang mult , cand sunt ranita , mai ales verbal, cand se "umple paharul")
Fetelor asta sunt eu...nu stiu cat se datoreaza zodiei , cat educatiei, cat mediului in care am trait, cat experientei de viata, si tot ce m-a influientat...dar asta sunt ...Ma iubesc asa cum sunt ...Si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel..indiferent de zodie...Pentru ca , da avem ceva si de la ea, dar cel mai mult avem din jurul nostru...de la parinti, de la scoala vietii...din dragoste ...Nimeni nu e perfect ..Dar toti suntem minunati...Numai bine si fericire...
-
Buna,au cam trecut trei zile de cand am pus aceasta intrebare si probabil ca asteptati reactia mea fata de cei care apartin acestei zodii.din cite am citit pe aici sunt pareri bune si ceva mai putin bune.Din experienta mea de viata, m-am gindit la ce balante cunosc eu cu care am interactionat.nu prea stiu acum cu ce sa incep,sa va spun cum ma vad eu pe mine,cred ca asta o voi face ceva mai tirziu dar din cunostintele mele BALANTA imi amintesc momentan de trei femei si un barbat.Una dintre ele ceva mai tinara,cam la 38 de ani,doua de varsta cuprinsa intre 50 si 60 de ani iar barbatul de 45.