eu rac el sagetator.merge?

•  
    • 54 mesaje
    18 Mar 2007, 19:08
    1 0
    eu sunt rac in prima decada si el sagetator, ne intelegeam ok pana cand a vrut o pauza, caci simtea ca ii ingradesc libertatea.cum sa procedez?vreau si pareri de baieti.
  •  
    • 3158 mesaje
    19 Mar 2007, 13:12
    0 0
    relatia in sine merge,cunosc destule cazuri.
    La noi e invers,eu sunt sagetator si el e rac.Sa stii ca se intampla sa ma simt putin ingradita,uneori chiar peste masura,dar nu ma plang.Are tot ce imi doresc eu la un barbat,asa ca trec peste.
    Si stiu ca imi place ca racul de langa mine sa fie dinamic,sa tina pasul cu mine.Si sa fie mai putin gelos.
  •  
    • 54 mesaje
    19 Mar 2007, 14:32
    1 0
    fetele sagetator sunt un pic diferite, am o prietena care e sagetator,dar nu are aceleasi trasaturi.
    baietii sunt mai impulsivi, mai nervosi, chiar fara scrupule uneori.
    dar au un suflet de milioane.
    insa nu inteleg cum de pot fi atat de egoisti...stiu ce vor si sunt caini cu ei pana obtin.astept sa ma contraziceti
  •  
    • 248 mesaje
    19 Mar 2007, 16:05
    0 0
    Al meu sagetator nu este deloc egoist, ar face orice pentru mine. Va aprecia foarte mult daca ii vei oferi libertatea de care are nevoie, fara sa fii cicalitoare si fara sa para ca te sacrifici. La mine e mai usor, pentru ca eu sunt balanta, am o nevoie de independenta chiar mai acuta decat a lui.
  •  
    • 54 mesaje
    19 Mar 2007, 18:24
    1 0
    asa este, eu sunt mai linistita si imi place stabilitatea dar kulmea tocmai de asta s-a indragostit de mine.
    poate nu i-am inteles eu nevoia de libertate...dar si-a luat-o el si a renuntat usor la 3 ani claditi impreuna.e foarte schimbator, azi ma vrea inapoi, maine nu...chiar ar trebui sa-l las de tot cu libertatea lui?
  •  
    • 556 mesaje
    19 Mar 2007, 22:22
    0 0
    iubitul meu este sagetator si chiar are un suflet de milioane,ma rasfata,se poarta cu mine de park as fi o regina dar e adevarat si partea cu ''fara scrupule'' intr-un fel si nu se lasa niciodata calcat in picioare,poate sa fie el si basescu.si inca un lucru,detesta ipocrizia si oamenii profitori,il ajuta daca au nevoie si daca vede ca se invata,schimba imediat foaia asa pe direct
  •  
    • 556 mesaje
    19 Mar 2007, 22:23
    0 0
    personal mi se pare treaba aceasta un atu,k stie sa se impuna si sa se faca afirmat.
    in semntimente,cum am mai spus,iubeste cu tot sufletul lui,nu stie ce sa faca mai repede si mai bine k sa fiu multumita
  •  
    • 3158 mesaje
    19 Mar 2007, 23:50
    0 0
    janina,asculta sfatul meu.Daca il vrei inapoi,evita-l o perioada.Prefa-te neinteresata.iti garantez ca se intoarce in genunchi.Asta il va atzatza foarte rau
  •  
    • 54 mesaje
    20 Mar 2007, 12:45
    0 0
    l-am evitat un timp, si cand m-a cautat i-am cedat,ma cunoaste bine , stie cum sa ma ia sa ma impresioneze.nu stiu ce ar fi mai bine,e foarte razbunator, cum te prinde te faulteaza daca faci ambitii cu el.importanmt e sa nu ii mai raspund la telefon...si stiu ca o sa-l macine!mersi mult de sfaturi.il iubesc mult dar nu stiu ce sa fac sa isi dea seama ca nu sunt doar manta de vreme rea.