scorpion cu ascendent in leu
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
17 Mar 2007, 20:210 0Sunt scorpion cu ascendent in leu.credeti ca am vreo sansa cu un varsator?helpppp!!!ma atrage foarte mult
-
23 Mar 2007, 12:05Eu sunt leu cu ascendent in scorpion si nu este recomandata aceasta legatura,pentru ca varsatorul are idei fixe,nu isi arata dragostea si este foarte preocupat de probleme.Este mai mult o persoana cerebrala.Incearca si tu pe www.eastrolog.ro
-
23 Mar 2007, 15:35Andra, din cate stiu eu, varsatorii sunt foarte libertini, extrovetiti, si dornici de plimbari, de independenta. Nu sunt firi pasionale si nici intuitivi. Cand vrei ceva de la ei, trebuie sa le spui clar ce doresti, nu sunt genul de persoane care sa incerce sa observe ce doresti tu, sa anticipeze ce-ti place sau ce astepti de la ei.
Pe de alta parte, scorpionii (deci si tu) sunt firi pasionale prin excelenta si introvertite. In plus, fiind un pic cam gelosi, scorpionii sunt un pic deranjati de independenta si aparenta nepasare a varsatorilor.
Atractia fizica si dragostea la prima vedere sunt des intalnite intre scorpioni si varsatori ca doar caracterele opuse se atrag
... dar nu rezista prea mult impreuna. Odata cu descoperirea firii celuilalt, incep nemultumirile, si daca nici-unul din cei 2 nu poate face compromisuri cu privire la acest aspect, relatia se clatina.
Înapoi la: Forum » Astrologie