pentru vesta

•  
    • 27 mesaje
    14 Mar 2007, 19:01
    0 0
    Te rog sa-mi descifrezi si mie un vis.Am visat ca eram in casa parintilor fostului meu prieten.Eu eram impreuna cu parintii mei si cu ai lui .Camera in care ne aflam era fara mobila doar un dulap mai era din mobila care o stiam eu. Tatal lui plangea iar maica-sa era suparata si spunea ca mobila i-a dat-o prietenului meu care se mutase cu alta femeie. Dupa usa apare fratele iubitului meu dar care era mic de vreo 5 ani (in realitate are 20 de ani) si isi face nevoile pe niste ziare. Apoi mama lui si a iubitului meu imi spune ca daca il vreau inapoi pe iubitul meu trebuie sa merg la biserica si sa duc trabndafiri rosii .Visul se termina cum plec eu cu mama mea spre o asa-zisa biserica dar nu o vad in schimb este aglomerat si vreau sa iau niste trandafiri rosii.
    Iti multumesc mult Vesta .Te rog explica-mi ce se intampla caci mi s-au intamplat niste lucruri inimaginabile in ultima perioada
  •  
    • 178 mesaje
    14 Mar 2007, 19:15
    0 0
    Daaa,
    posteaza, te rog, visul la sfaturi.eva si voi incerca sa-ti raspund, bineinteles respectand ordinea postarilor. Mi-este imposibil sa mai raspund aici. De aceea, va rog sa nu mai deschideti topice adresate mie. Sunt atatea alte subiecte interesante! Forumul e pentru voi.