vis erotic transformat in cosmar....
-
0 0am avut un vis groaznic.eram acasa in patul meu si faceam dragoste cu cineva.se vedeau si organele,tot in vis.groaznic a fost cand am vazut cu cine faceam.am crezut ca in vis era prietenul meu,m-am intors si am vazut ca e tatal lui.
sunt un om cat se poate de normal,cand m-am trezit am ramas stana de piatra si mi s-a facut greata.
stie cineva ce inseamna? -
ohh ce cosmar!!!! cred ca e groaznic sa visezi asa ceva. nu ma pricep la vise, dar totusi poate ti s-a intamplat ceva in realitate care sa nu aiba neaparat de a face cu prietenul tau sau tatal lui. poate cineva te-a ´´lucrat pe la spate´´ ,ai fost inselata/mintita si te-a afectat lucrul asta, chiar daca poate aparent ai uitat de el.
-
anaconda, din punct de vedere freudian, curiozitatea legata de sexualitatea parintilor partenerului de viata este ceva obisnuit.
soacra se simte atrasa, subconstient, de ginere, si viceversa.
socrul se simte atras, subconstient, de nora, si viceversa.
cumnatul, de cumnata - si viceversa.
varul, de verisoara - si viceversa.
fratele, de sora - si viceversa...
etc etc etc...
fireste, regulile morale (menite sa evite degenerarea genetica a speciei) impun restrictii in ceea ce priveste relatiile intre rude, dar subconstientul nu poate fi constrans sa le respecte. asa ca visam cai de-astia verzi pe pereti, iar in vis ni se pare firesc sa fie asa. dupa cum ai putut constata, socul si greata le-ai resimtit abia dupa trezire, cu mintea constienta.
si e absolut normal sa fie asa.
asa ca fii linistita, esti un om cat se poate de normal, cu un libidou sanatos si mintea intreaga. -
Pai nu ti a raspuns donna?chiar crezi ca vesta citeste in stele si iti prevede tie viitorul?Daca ar fi facut o nu ti r mai fi pus alte intrebari vis a vis de relatia voastra etc...raspunsul donnei mi se pare mai mult decat multumitor dar in asteptarea unor explicatii "fascinante" ale vestei nici macar nu i ai multumit pt raspunsul respectiv..
-
Nu te supara, Andreea P, pe fata degeaba! Bineinteles ca ii multumeste donnei pt ca intr-adevar raspunsul ei e f bun. La interpretarea viselor se folosesc alte metode decat "cititul in stele". Orice psiholog si stiu asta din 1986 cand am avut mult de invatat de la unul(cred ca multe erati de-abia nascute atunci) pune multe intrebari pentru a putea intelege relatiile existente intre cel care viseaza si cei care ii apar in vis.
-
De data aceasta, iti raspund aici. Dar am rugamintea ca in cazul in care vei dori sa-ti raspund eu, sa postezi la sfaturi.eva. Forumul este pentru voi. Nu cred ca este corect sa dau tot eu raspunsuri si aici.
Visul tau nu are valoare premonitorie. In al doilea rand, el arata dorinte sexuale nesatisfacute. Faptul ca ai facut corelatia in vis cu tatal lui(cu care mi-ai spus ca te impaci bine, deci nu exista nicio frustrare a ta vis-a-vis de el), nu arata decat vreo conexiune pe care ai facut-o in somn.
Stai linistita si vise frumoase! -
CINE MA POATE AJUTA SI PE MINE!!??AM O RELATIE CU UN BAIAT DE 3 ANI!!NE INTELEGEM FOARTE BINE,NEAM MUTAT IN IARNA IMPREUNA,VREM SA NE CASATORIM,E FOARTE BINE!DAR...NOAPTEA AM VISE CU FOSTU MEU PRIETEN CUM FACEM DRAGOSTE,SAU NE INTALNIM,NE IUBIM SAU NE CERTAM..NU SUNT ZILNICE DAR SUNT D VREO 2 ORI PE SAPTAMANA!DAR NU STIU CUM PT CA NU PREA IL VAD DAR NICI NU MA GANDESC LA EL!!NU IL MAI IUBESC SI MI INDIFERENT!DAR NU STIU DIN CE CAUZA IL VISEZ SI CA IMI PLACE SA FAC DRGOSTE CU EL IN VIS!!CE SA INTELEG??
-
atunci doar cand il vad!!sa va zic ca acum sa si mutat vis a vis de casa mea!!si sincer cand ies..ma uit ca sa vad daca il vad!!dar nu vreau nimic cu el!!nu imi doresc nimic!!si o data cand lam vazut ca a intrat la mine la secretariat sa o caute pe contabila..si parca mi sa oprit inima in loc pt cateva secunde!!dar nu stiu de ce!!nu stiu ce ma apucat!!pt ca nu vreau nimic de la el!!