vis... mers pe apa

•  
    • 120 mesaje
    11 Mar 2007, 12:47
    0 0
    imi amintesc bine doar ultima parte a visului... actiunea se petrecea pe un canal de apa (asemenator celor din venetia), stateam pe un refugiu impreuna cu iubitul meu (din vis, in viata reala e fostul meu sot) si cu inca o femeie, el trebuia sa aleaga intre noi doua si m-a ales pe mine, insa in secventa urmatoare eu eram de fapt cea care pleca din acel refugiu pt ca de fapt celalata fusese aleasa si mergeam pe apa, incercand sa ajung pe partea cealalta, apa era neagra si prin ea misunau crocodili, dar imi spuneam tot timpul in gand: "pot sa trec aceasta apa, voi reusi", la un moment dat mi-a fost teama ca ma voi scufunda si am calcat pe unul din crocodili, eram speriata ca se va intoarce si ma va musca insa crocodilul a plecat doar mai departe. cand am reusit sa ajung pe uscat, mi-am scuturat picioarele de mizeria care mi se pusese pe pantofi... am uitat sa mentionez ca purtam pantofi cu toc in timp ce mergeam pe apa. Arta naratiunii nu e una pe care o stapanesc, dar sper ca s-a inteles cat de cat. Am o dictionar de interpretare a viselor dar nu am gasit nimic despre semnificatia mersului pe apa.
  •  
    • 120 mesaje
    11 Mar 2007, 12:50
    0 0
    "un" dictionar vroiam sa spun