vis straniu.

•  
    • 16 mesaje
    9 Mar 2007, 12:30
    0 0
    am avut un vis acum 3 nopti cum ca prietenul meu(e plecat in afara) se lupta cu cineva(o lupta greco-romana).el a fost invins..ajungand la spital..insa mie imi trimitea biletele ca ma iubeste,dar si ca asculta muzica...si de aia nu putem vorbi.apoi a aparut familia lui..ii cunosc familia si nu era nici un membru al familiei lui..toti erau persoane necunoscute.imi spuneau cat tin la mine..si eu lor..
    pana la urma a iesit prietenul meu din spital. si am vrut sa-i cumpar un cadou. intre timp am gasit o inimioara de aur si cu lantic,pe care am vrut sa i le dau.devenise un pic rece cu mine dupa iesirea dinn spital apoi a redevenit cel dinainte.
    visul s-a terminat aici.
    iar acum 2 zile era s-o patesc de 2 ori..o data era sa dea masina peste mine (pe trecerea de pieptoni)..si cand am ajuns acasa era sa-mi cada geamul de la baie in cap (fiind un pic spart..dar e asa de 3 ani..si niciodata nu a cazut).
    are vreo legatura faptul ca l-am visat pe el in pericol? si de fapt era s-o patesc eu?? sau sunt eu paranoica..si fac legaturi care n-ar trebui..
  •  
    • 178 mesaje
    9 Mar 2007, 14:13
    0 0
    Visul cu spitalul arata ca te ingrijoreaza ceva, ai o stare tensionata. Probabil ca si atunci cu masina care era sa dea peste tine, erai tot cu gandul la o problema care te framanta. Asta inseamna si amalgamul acela de persoane pe care l-ai visat.
    Dar asta-i tot. Nu-ti mai framanta capusorul dragalas cu visul si gandeste-te cum indepartezi sursa stresului.
    De azi, 9 martie s-a activat aplicatia pe care am anuntat-o. In consecinta, puteti sa-mi puneti intrebari direct la http://sfaturi.eva.ro/ si eu voi incerca sa va raspund.
  •  
    • 16 mesaje
    9 Mar 2007, 15:31
    0 0
    da..ai dreptate. Ingrijorata sunt pentru ca cineva are probleme de sanatate grave..si probabil de aici si tensiunea asta..
    mersi frumos pentru raspuns.
    te pup
  •  
    • 178 mesaje
    9 Mar 2007, 16:16
    0 0
    Da, subconstientul tau ti-a tradus o alarma privind depasirea unui prag de stres.
    Poate ca trebuie sa gandesti pozitiv( teoretic e usor, practic e mai greu), dar altceva nu prea ai ce sa faci.
  •  
    • 16 mesaje
    9 Mar 2007, 16:59
    0 0
    da,e mai greu practic. Persoana care are probleme e o femeie pe care o cunosc de 15 ani.are cancer,a facut deja o operatie..si tot nu e bine. e un pic greu sa gandesti pozitiv intr-o astfel de situatie..mai ales cand stii ca....cancerul nu prea iarta. iar ea are si cancer la san si cancer ovarian(scuzati daca nu am nimerit-o..dar nu cunosc termenii medicalii).
    multumesc pentru ca ai raspuns la intrebarea mea. te pup.
    o sa incerc sa fiu mai pozitiva