fecioarele.....

•  
    • 76 mesaje
    6 Mar 2007, 23:27
    0 0
    urasc persoanele din zodia fecioara,eu sunt leoaica),imi pare rau sa spun asta dar nu am reusit sa comuncic cu ele...sunt ff complicate...cel putin barbatii uneori fac greata princomportamentul si felul lor de-a fi...eu sunt chiar ghinionista si soacra( care deocamdata ne impacam dar inainte eram mai rele decat soarecele si pisica e si cumnatul care imi manaca zilele si sanatatea...ma uit la el si imi este rusine ca sunt si eu umana (... va rog cei din fecioara sa nu va suparati pe mine...nu e numai vina mea ..
  •  
    • 32 mesaje
    7 Mar 2007, 00:56
    0 0
    Nici o suparare..eu sunt o fecioara atipica, nu ma regasesc aproape deloc in caracteristicile acestei zodii. Pe deasupra cea mai buna prietena a mea este o leoaica Se explica probabil prin faptul ca am ascendentul in Leu !
  •  
    • 178 mesaje
    7 Mar 2007, 06:24
    0 0
    Monikka,
    si eu sunt fecioara si m-am inteles f bine cu Leoaicele. Chiar, cu ceva ani in urma, din echipa de 14 oameni, aveam 2 Leoaice: erau cele mai bune. Pt una din ele chiar m-am certat la cutite cu Real Sales Manager si mi-am ridicat si restul echipei in cap.
    Cred ca intuiesc ce te-a deranjat la zodia asta si daca te referi la criticismul ei, ai dreptate: e greu de suportat.
    Dar sunt oameni atat de diferiti in fiecare zodie.
    Daca ma uit aici, la topicul "Leii sunt critici", ar trebui, in cel mai bun caz, sa-l las pe sotul meau sa moara de foame.
  •  
    • 261 mesaje
    7 Mar 2007, 08:51
    0 0

si eu sunt Virgo iar fiul meu si tata sunt lei paralei.
    Din cate am observat din relatiile cu leii situatia e cam asa: daca fecioara tine la leut, atunci totul merge bine, ca isi controleaza cuvintele. Daca are dusmanie, atunci stie ce sa spuna ca sa il scoata din minti, pt ca nu menajeaza deloc si doar de flatari nu are chef.
  •  
    • 178 mesaje
    7 Mar 2007, 11:24
    0 0
    Bravo, cyan. Intr-adevar, asta e lectia. N-as fi putut s-o spun mai bine. Asta cu barbatii Lei. Cu Leoaicele nu am avut nici o problema.
  •  
    • 2293 mesaje
    7 Mar 2007, 12:07
    0 0
    intr-adevar suntem f complicate, dificile, riguroase, critice..etc...dar cel putin eu, ma inteleg f bine cu orice zodie. cate fecioare cunosc eu (vreo 3-4 mai apropiate)..toate sunt prietenoase, sociabile, altruiste, nebunatice,sunt sarea si piperul oriunde ar merge. parerea mea...
  •  
    • 47 mesaje
    7 Mar 2007, 18:37
    0 0
    Fecioara sunt si eu.
    Am ceva prietene, dar cea mai de suflet, la care tin cel mai mult si am incredere in ea, este ... o leoaica!

Acum, poate depinde mult si ascendentul, nu stiu.
  •  
    • 261 mesaje
    9 Mar 2007, 09:26
    0 0
    eu apreciez foarte mult Leii pe post de sefi. Nu sunt tampiti ca altii din alte zodii. Imi place ca sunt foarte rationali, nu se iau dupa impresiile altora, si daca au ceva de spus, spun. Daca au ceva cu cineva, ii spun verde in fata si nu il sapa. Au forta si incredere in colegii de echipa, si au putere nemaipomenita de a apara teritoriul lor.
    Asa ca pt cine e suparat pe fecioare, trebuie sa stie ca noi totusi va apreciem si va vedem foarte clar calitatile.
  •  
    • 601 mesaje
    9 Mar 2007, 13:12
    0 0
    Sora mea este fecioara si sincer e persoana pe care o admir cel mai mult...intr-un cuvant perfectionista...prietenul meu e tot fecioara si e putin diferit sau cel putin la comportament asa mi se pare.Ce sanse credeti ca pot avea o fecioara si un sagetator(eu).?
  •  
    • 178 mesaje
    9 Mar 2007, 14:44
    0 0
    Codrys,
    imi poti pune intrebarea direct prin aplicatia de pe http://sfaturi.eva.ro/ la Vesta. Vezi regulamentul(exista un interval in care poti posta). Da datele de nastere, ale tale si partenerului tau, si anume zi/luna/an/ora si locul nasterii, si-ti dau raspuns acolo.