cum cuceresc un sagetator?!
-
0 0va multumesc anticipat si va pup pe toate!
-
Draga mea nu e fff grau.trebuie sa fii naturala si sa stii ce vrei de la viata,sa fii ff hotara in tot ceea ce faci,sa stii sa fii sexy,sa ii lasi libertate si sa-l faci sa creada ca ai incredere in el ,uneori ai face bine sa il verifici dar sa nu fie prea evident.....cam atat. Bafta!!!
P.S.:mai citeste la caracterizarea zodiilor pe eva! -
eu sunt sagetator,dar sunt fata,cunosc in schimb multi baieti sagetator: in nici un caz sa nu il sufoci!la primul semn o ia la fuga!
Si eu,ca fata,aproape toata viata am fost atrasa de cei care faceau pe interesantii si pareau inabordabili
Dar de iubit,iubesc un racutz sensibil care nu face pe interesantul...sper ca ai inteles ceva,am fost incoerenta
-
postat de: watermelon la data: 2007-03-06 23:57
"Si eu,ca fata,aproape toata viata am fost atrasa de cei care faceau pe interesantii si pareau inabordabili Dar de iubit,iubesc un racutz sensibil care nu face pe interesantul..."
Incredibil! Si eu la fel, doar ca al meu e taur. Oricum, n-are nici o legatura cu cei de care eram atrasa.
Cristinica: nu-l sufoca, nu-l pisalogi, respecta-i spatiul, ai grija de tine (infatisare) si fii naturala. Detectam imediat persoanele false si fugim cat ne tin picioarele. -
cristinica,sincer,asa sunt sagetatorii la inceput,sau cel putin asa a fost si al meu.nu dadea telefone,nu stresa,era calm(cred ca nu prezentam nici un interes mai mare pt el).pana cand,am ajuns impreuna.la inceput era tot rece,dar in timp(si n-a fost un timp lung)a inceput sa tina din ce in ce mai mult la mine pana a a juns sa ma IUBESCA. acum,vb la tl de cel putin 2 ori pe zi,cand avem fiecare treburile lui deci..
-
nu cred ca un sagetator va ajunge vreodata sa sufoce pe cineva,sa il bombardeze cu telefoane...spun asta pt ca suntem considerati cea mai independenta zodie
asa ca daca un sagetator nu va suna des,nu inseamna ca nu va place,asa suntem noi,mai liberi,independenti. 
Insa nici ei nu suporta sa fie sufocati,asta e sigur asa!
-
hmm,la partea asta trebuie sa t contrazic.iubitul meu,ma suna de cel putin 2 ori pe zi,si ii place sa-l sun si eu,sai dau atentie.nu se simte deloc sufocat,dar nici eu nu sunt disperata sa-l sun asa k...poate din cauza asta,ca suntem amandoi pe aceiasi lungime de unda cand vine vorba de aspectul acesta,ne potrivim la telefone
-
Eu am un sagetator langa mine de aproape 5 ani si ma intreb cum mai rezist... Asta pt ca eu sunt pesti si la compatibilitate nu stam prea bine! El are simtul umorului f bine dezoltat, stie sa faca glume tot timpul, chiar si atunci cnad nu isi au rostul, ceea ce pe mine ma enerveaza. Am citit aici despre telefonat si la noi sunt perioade cand ne apelam cel putin din 2 in 2 ore...dar si perioade in care nu ne vorbim decat atunci cand ne italnim acasa...depinde de dispozitia fiecaruia, de moment...
Se zice ca le plac f mult femeile si cam umbla dupa ele, al meu cred ca a cam umblat dupa ele, nu prea a avut o relatie f stabila sau relatii stabile inainte sa ma cunoasca, dar de cand e cu mine, eu nu l-am prins si nici nu l-am vazut cu alta... are insa, stilul lui de a se face placut in conversatie cu oricine, ceea ce uneori pare ca o face pt a-i intra in gratie cuiva, desi nu o face intentionat, asa e el!
SI daca esti la inceput, nu trebuie sa il faci sa creada ca esti innebunita dupa el, lasa-l pe el sa descopere asta, suna-l sa il intrebi ce mai face, cum si-a petrecut weekend-ul, saptamana etc... -
mariuca,sa stii ca merge combinatia de apa cu foc.Si eu sunt sagetator si al meu e rac,mai cunosc cazuri,deci merge.Nu o sa mai cred cuvant cu cuvant ce scrie in zodiac.
Despre sagetatori scrie peste tot ca sunt infideli.Ei,toti pe care ii cunosc eu sunt foarte fideli,cu mine in frunte,bineinteles.
Au spus bine mai sus,niciodata nu ii arata la inceput ca esti la picioarele lui,niciodata!asta sa fie regula de aur!
Succes
-
of, imi pare rau, dar poate iti gaesti tu pe cineva! CU ce zodie te intelegi mai bine, care iti place?
watermelon, la noi e dragoste cu nabadai...nu putem nici impreuna, nici separat! Si suntem cam diferiti la anumite capitole, dar sutn si lucruri pe care le apreciez f mult la el! Si mai ales ca dupa ce si-a dat seama ce om sunt, a inceput sa ma aprecieze, sa ma caute el mai mult, sa imi faca tot felul de surprize...E un om caruia ii plac surprizele, dar eu sutn mai curioasa din fire si nu prea am rabdare... -
Si eu sunt tot sagetator...imi place originalitatea,detest pers prefacute,am un simt al umorului fff dezvoltat,ador sa fiu admirata,sa se aiba incredere in mine,iar daca reusesti sa ma faci sa ma indragostesc sunt cea mai fidela pers.Detest tradarea,minciuna,lipsa bunului simt.Imi place sa fiu libera...nu-mi plac pers geloase excesiv(doar asa putin ca sa arati k tii la cineva
Iar fazele cu telefonul...hmmm imi palce sa fiu sunata ,dar nu controlata non stop,iar de sunat...eu mai rarut,nu ma dau prea mult in vant sa vb la tel.Fire aventuroasa si plina de viata.Si sincer acum sunt cu o fecioara(total opusul meu).Sunt orgolioasa si nu prea renunt usor la ceea ce vreau,dar am inceput sa mailas de la mine pt ca tin la ea.