Ora de astrologie
-
0 0In urma intalnirii cu reprezentantii administratorului site-ului Eva.ro, am demarat un proiect de colaborare care va consta in oferirea unui serviciu in premiera, un fel de minicosultatii privind interpretari de astrograme, de compatibilitati si interpretari de vise.
De 2 ori pe saptamana, Luni si Joi seara, voi incerca sa raspund la 3-5 intrebari care vor fi puse de voi in zilele anterioare(Vineri-Sambata-Duminica pt Luni si Luni-Marti-Miercuri-Joi pt Vineri).
Va fi valabil atat Regulamentul actual al clubului cat si un eventual Regulament creat de dumnealor. -
Revin cu precizari, ca sa se inteleaga mai bine despre ce este vorba.
Voi da raspunsuri scurte de max 7-8 propozitii referitoare la ce am spus: interpretarea astrogramei, a unei compatibilitati sau a unui vis. Asta nu inseamna un horoscop sau un studiu de compatibilitate care necesita 2 zile de munca si are peste 10 pagini. Nu dau raspunsuri referitoare la alte intrebari care necesita o sedinta de Tarot sau alte studii astrologice(horoscop previzional, de ex).
Raspunsurile sunt pur orientative(20-30 minute de studiu) si nu au valoarea celor profesionale.
Aceasta activitate in forum o fac GRATIS si e normal ca din celelalte sa pot sa-mi platesc asigurarile de sanatate, sociale si impozitul la stat ca astrolog profesionist si bineinteles, munca pe care o depun.
De asemenea, indiferent ca vor fi 10 sau 20 de intrebari, voi raspunde la un numar de max.3-5, in functie de complexitatea lor. -
Intrebarile vor fi puse nu ca acum in forum pe diferite topice, ci intr-un anumit cadru pe care il vor stabili profesionistii de la Eva. Se vor aduce toate lamuririle necesare si va fi lansat dupa ce toata lumea, sau macar aproape toata lumea, va intelege despre ce este vorba.
Si bineinteles, o persoana careia i s-a raspuns deja la o intrebare(subliniez O INTREBARE)nu va mai putea beneficia de un alt raspuns decat dupa un anumit interval de timp.
Catalogati voi cererea cuiva caruia i-am raspuns aici pe forum, mai detaliat chiar decat o voi face pe acest serviciu, si care mi-a trimis PM dupa 2 zile cu datele de nastere ale celor 2 copii si ale sotului pt interpretarea astrogramelor si a compatibilitatii lor(?). Eu nu am putut raspunde la acest mesaj. -
Inca nu este lansat serviciul despre care am spus. Nu se vor pune intrebarile aici, ci va exista o optiune special evidentiata pe forum unde se vor pune intrebarile in anumite zile, intr-un anumit interval orar.
In al 2-lea rand, pe baza datei de nastere se face un studiu amplu de horoscop previzional, la care se munceste, nu gluma, si care nu face obiectul raspunsurilor pe acest forum. Asa ca nu am cum sa raspund aici ce evenimente se vor petrece in urmatoarele luni in viatza cuiva. -
Draga vesta, asteptam o prezentare a modalitatii in care putem sa-ti adresam intrebarile.
eu sunt f curioasa in leg cu ceva. un astrolog american mi-a facut acum 4 ani astrograma, spunand printre altele ca ma voi marita tarziu, si undeva departe.. trec anii si tind sa cred ca a avut dreptate. mentionez k sunt nascuta pe 03.09.1981, in jur de ora 06-06.30 am, in Bacau. te pup. -
nu stiu ce se intampla cu serviciul de sfaturi... eu am postat ieri o intrebare... mi-am limitat intrebarea in numarul acela de caractere si la detalii am completatat cat de amanuntit am putut... si azi cand am verificat, nu apare nici-o intrebare, ca si cand nu as fi postat nimic... nu inteleg ce s-a intamplat???
-
Stai linistita, Valentina30, si eu m-am pacalit pana aseara crezand ca nu mi-a fost adresata nicio intrebare. M-am logat, am dat click la "Intrebari primite" si am vazut acolo intrebarile voastre. La a ta am raspuns deja dar probabil o poti vedea diseara de la ora 19.
E ceva nou la noi si o sa invatam si aceasta modalitate de comunicare atat de cunoscuta in alte tari.