fecioara+leu
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Mar 2007, 13:290 0prietenul meu e leu..eu fecioara..
..cateodata atat de tare ma enerveaza incat imi vine sa il strang de cat...are un talent de a te toca psihic...iti reproseaza mereu acelasi lucru...insa e baiat bun...
mai e cineva in situatia astrologica ca a mea? -
3 Mar 2007, 13:38Da, colega mea de KARMA. Eu sunt o Fecioara care de 27 de ani traieste cu un Leu.
Da-mi datele voastre, dar sa stii ora de nastere cu o eroare de +/- 30 de minute. -
3 Mar 2007, 13:56Draga mea,cred ca Evele nu prea iubesc nativii zodiei Fecioarei.De aceea iti vo raspunde eu care fac parte dintre acesti nativi,iar fiul meu este Leu.Este de o incapatanare rar intalnita si face tot timpul pe zmeul dar,are un suflet imens.Daca reusesti sa-l intelegi vei constata ca atitudinea lui feroce,nu este decat omasca de protectie.Ca sa te intelegi bine cu el,trebuie sa-l apreciezi la adevarata lui valoare,sa-llauzi cat mai mult si te va rasplati cu multe satisfactii.In ceea ce priveste cicaleala nici cu Fecioara nu-mi este rusine.Iubiti-va mult!
-
3 Mar 2007, 15:13Draga mea,
care Eve nu iubesc nativii zodiei Fecioare. Ajuta-ma sa inteleg. Evele Leu sau vorbesti in numele altor Eve? -
3 Mar 2007, 18:27Draga Vesta,nu am vrut sa supar pe cineva cu afirmatia mea.Daca am facut-o imi cer scuze.Eu fac parte dintre nativii zodiei fecioarei side-alungul timpului am observat din partea multor persoane o anumita reticenta visavis de aceasta zodiesi nu stiu de ce.Stiu ca avem multe defecte, dar suntem iubitoare de oameni. Inca o data te rog sa ma scuzi.
-
3 Mar 2007, 18:51Nu am avut de ce sa ma supar. Vroiam doar sa inteleg ce ai vrut sa spui. E ok. Stiu f bine care sunt defectele zodiei Fecioarei pt ca m-am luptat cu ele mult timp si aveam convingerea ca nu am facut nimic aici prin care sa deranjez pe cineva cu ele. Dar, cine stie, poate gresisem cu ceva si vroiam sa stiu.
Înapoi la: Forum » Astrologie