balanta-scorpion
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Mar 2007, 12:340 0vad ca sunt multe eve balante pe aici, deci poate imi raspund si mie daca au trecut printr-o relatie cu un scorpion foarte pasional, foarte sexy, foarte dragastos..daca e de lunga durata sau le trece in timp si daca ma pot baza pe el, ca scorpion cu ascendent tot in scorpion, pentru o relatie care sa dureze la infinit.
-
2 Mar 2007, 20:41parintii mei sunt balanta-scorpioni si sunt plini de viata si le place sa se distreze cu ''gasca''
adik se aduna toti(ai mei,inca o pereche,inca una)si joaca carti,mananca pana nu mai pot si dupa aia ii apuca dansul si scalambaielile.asa k...trage singura o concluzie -
4 Mar 2007, 14:02Sunt o balanta care se intalneste din decembrie cu un barbat Scorpion, care este asa cum spui tu pasional, afectuos,...Dar pe care nu stiu de unde sa il apuc...
Ideea la care am ajuns eu este ca legatura aceasta o voi trai chiar daca nu e pe viata, ma gandesc numai la ziua de azi, poate si de maine.E cea mai incredibila conexiune pe care puteam sa o am pe toate planurile cu vreun barbat...pana la 27 de ani nu m-a atras nimeni asa...
Da-i libertate si va aprecia, nu ii ingusta orizontul cu intrebari, iti va raspunde cand nu te astepti...
Pot doar sa te sfatuiesc sa traiesti orice simti langa el, sa te simti libera sa fii tu insati,sa traiesti fiecare clipa, chiar daca maine nu va mai fi...
Înapoi la: Forum » Astrologie