Invitatie la un proiect de cercetare a astrologiei

•  
    • 6 mesaje
    7 Feb 2017, 00:51
    0 0
    Salutare fetelor si doamnelor. Numele meu este Laurentiu.
    Studiez de mai multi ani astrologia si alte stiinte metafizice, dar citesc cu interes si articole despre fizica, cosmologie, chimie, etc. In timp a inceput sa ma framante conflictul intre astrologie si domeniile stiintifice, exacte. Am hotarat sa cercetez astrologia pentru a intelege cum si cat functioneaza, iar pentru aceasta am nevoie de voluntari. Acest mesaj este o invitatie de a va implica.
    Scopul acestui proiect care este orientat stiintific nu este divertismentul ci aflarea adevarului. Adica hai sa nu fim nici visatori, nici sceptici, ci practici.
    Vor fi 4 teste cu dublu orb. Toate se realizeaza online. Ajutorul este mutual. La final (adica probabil prin primavara-vara, in functiu de cat de repede  se vor strange suficienti voluntari) veti primi o interpretare bonus a temei natale sau ce doriti din domeniu.
    Cerinte: majorat, cunoasterea orei si minutului nasterii sau macar a unui interval din sfert in sfert de ora si jumatate de ora timp liber pentru activitatea care va revine.
    Linkul paginii care gazduieste proiectul il trimit deocamdata doar prin mesaje private pentru a evita spamul. Cine doreste sa se implice sa-l ceara.

Va urez bucurie oricum.
  •  
    • 3765 mesaje
    7 Feb 2017, 12:27
    0 0
    AstroLaur said:Salutare fetelor si doamnelor. Numele meu este Laurentiu.
    Studiez de mai multi ani astrologia si alte stiinte metafizice,

care ar fi alea "alte stiinte metafizice"?? ca m-ai facut curios sa fiu.

•  
    • 6 mesaje
    7 Feb 2017, 22:17
    0 0
    Te salut Gigel.
    Ayurveda, hermetism, spiritism, creationism, interpretarile esoterice din fizica cuantică, etc. In general miscarea new age.
    Prefer sa nu ne argumentam credințele inainte de a le proba.
  •  
    • 3765 mesaje
    8 Feb 2017, 07:46
    0 0
    AstroLaur said:Te salut Gigel.
      interpretarile esoterice din fizica cuantică,

la faza asta m-ai pierdut in materia neagra!
  •  
    • 4346 mesaje
    8 Feb 2017, 12:23
    0 0
    AstroLaur said:Te salut Gigel.
    Ayurveda, hermetism, spiritism, creationism, interpretarile esoterice din fizica cuantică, etc. In general miscarea new age.
    Prefer sa nu ne argumentam credințele inainte de a le proba.

astea s credinte  ce tin de ocult...si  banuiesc ca stii cine e stapanul ....

•  
    • 6 mesaje
    8 Feb 2017, 20:54
    0 0
    Popular se spune ca stapanul este satana, insa abordarea mea fiind stiintifica, acest fapt ramane doar o parere populara, precum cea din secolul 14 ca universul orbiteaza in jurul Terrei sau ca cei si cele care faceau actiuni ce nu puteau fi inca explicate la vremea respectiva trebuiesc arsi pe rug pentru ca sunt vrajitori-oare.
    Satana nu a fost vazut, nu a fost masurat, nu isi are locul aici. Ar fi hilar sa ne pierdem timpul polemizand despre acest stapan al ocultismului.

Subiectul se adreseaza celor care vor sa ma ajute sa aflu in ce masura functioneaza sau nu astrologia din punct de vedere practic, nu popular. Iar ajutorul este reciproc.

Insa Anda, ma bucur ca esti de buna credinta si banuiesc ca faci predominant bine oamenilor, nu esti doar cu vorba pro Dumnezeu.
    Numai bine.
    Acest mesaj a fost editat de către AstroLaur: 8 Feb 2017, 20:58
  •  
    • 4346 mesaje
    9 Feb 2017, 09:53
    0 0
    AstroLaur said:Popular se spune ca stapanul este satana, insa abordarea mea fiind stiintifica, acest fapt ramane doar o parere populara, precum cea din secolul 14 ca universul orbiteaza in jurul Terrei sau ca cei si cele care faceau actiuni ce nu puteau fi inca explicate la vremea respectiva trebuiesc arsi pe rug pentru ca sunt vrajitori-oare.
    Satana nu a fost vazut, nu a fost masurat, nu isi are locul aici. Ar fi hilar sa ne pierdem timpul polemizand despre acest stapan al ocultismului.

Subiectul se adreseaza celor care vor sa ma ajute sa aflu in ce masura functioneaza sau nu astrologia din punct de vedere practic, nu popular. Iar ajutorul este reciproc.

Insa Anda, ma bucur ca esti de buna credinta si banuiesc ca faci predominant bine oamenilor, nu esti doar cu vorba pro Dumnezeu.
    Numai bine.

Poti sa ai abordari de orice fel ...stintifice, metafizice,si de care mai vrei tu  - insa  satana va fi stapanul tau..pt ca lui ii faci pe plac !  Asta e o certitudine..nu o credinta populara !

•  
    • 3765 mesaje
    9 Feb 2017, 11:08
    0 0
    anda, raspunde sincer la urmatoarea intrebare: soarele se invarte in jurul pamantului?
  •  
    • 6 mesaje
    10 Feb 2017, 01:22
    0 0
    Multumesc Gigel pentru partinire, dar nu e cazul sa discutam in contradictoriu pentru ca nu vom cadea de comun acord, Chiar daca in Biblie scrie in cartea Iosua ca Soarele se invarte in jurul Pamantului si multe altele despre care Anda sigur stie ca nu sunt adevarate, ea tot va prefera sa creada ca satana este stapanul meu.
    Cel mai intelept in acest caz este sa-i multumim pentru interventie.

Eu nu simt rautate in mesajele tale Anda. De aceea iti respect parerea. Iar daca totusi manifesti rautate este treaba ta. Eu nu o simt pentru ca nu o am in suflet.

Daca nu putem ajunge de comun acord, macar sa fim Oameni.

Revenind la proiect.
    Activitatea mea este de lunga durata, deci imi puteti scrie si in 2018.
  •  
    • 3765 mesaje
    10 Feb 2017, 10:46
    0 0
    AstroLaur said:

Bine, iti voi scrie in 2018. Prin decembrie..asa!

•  
    • 4346 mesaje
    10 Feb 2017, 19:11
    0 0
    AstroLaur said:Multumesc Gigel pentru partinire, dar nu e cazul sa discutam in contradictoriu pentru ca nu vom cadea de comun acord, Chiar daca in Biblie scrie in cartea Iosua ca Soarele se invarte in jurul Pamantului si multe altele despre care Anda sigur stie ca nu sunt adevarate, ea tot va prefera sa creada ca satana este stapanul meu.
    Cel mai intelept in acest caz este sa-i multumim pentru interventie.

Eu nu simt rautate in mesajele tale Anda. De aceea iti respect parerea. Iar daca totusi manifesti rautate este treaba ta. Eu nu o simt pentru ca nu o am in suflet.

Daca nu putem ajunge de comun acord, macar sa fim Oameni.

Revenind la proiect.

sezi bland, ca nu e nicio rautate sa ti se spuna adevarul ! aici nu vorbim  de Soare, Stele si alte Planete ci de faptul ca te ocupi de ramuri ce tin de ocult! pt ca scris este 1 Eu sunt Domnul Dumnezeul tău; să nu ai alţi dumnezei în afară de mine; să nu-ţi faci chip cioplit ca să te închini lui. "  ori impotriva poruncii întâi mai păcătuiesc: si

aceia care cred în descântece şi superstiţii, care ghicesc în cărţi, în palmă sau cafea;

aceia care fac vrăjitorii;

aceia care necinstesc locuri, persoane sau lucruri sfinţite lui Dumnezeu.

Biserica ne invata ca  " Dumnezeu poate arăta profeţilor săi sau altor sfinţi viitorul. Totuşi, atitudinea creştină corectă constă în a se încredinţa în mâinile Providenţei în ceea ce priveşte viitorul şi a evita orice curiozitate nesănătoasă în această privinţă. Neprevederea poate constitui o lipsă de responsabilitate.

2116. Toate formele de divinaţie trebuie respinse: recurgerea la Satana sau la demoni, evocarea morţilor sau alte practici presupuse în mod greşit că "dezvăluie" viitorul43. Consultarea horoscoapelor, astrologia, chiromanţia, interpretarea prezicerilor şi a sorţilor, fenomenele de clarviziune legate de viitor, recurgerea la medium-uri ascund o voinţă de dominare asupra timpului, asupra istoriei şi în sfârşit asupra oamenilor şi în acelaşi timp o dorinţă de a-şi câştiga favoarea puterilor ascunse. Acestea sunt lucruri în contradicţie cu cinstirea şi respectul, unite cu teama iubitoare, pe care le datorăm numai lui Dumnezeu."