dragose-sex
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
26 Feb 2007, 23:390 0cum fac dragoste barbatii vostri din x zodie?care este punctul forte si cel slab?care v-a placut sau nu cel mai mult,comentarii
-
27 Feb 2007, 10:58Hihihi...ce-mi place. asa de dimineata sa ne luam de barbateii nosti. pey sa videm...mie imi plac pestii, sunt super pasionali, romantici, grijulii..si-mi place ca-si exteriorizeaza trairile si iti poti da seama exact ce vor, cum se simt. si le place sa te satisfaca, fac tot posibilul, la capitolul asta nu-s egoisti. dar sa nu neglijam restul zodiilor( nu ca le-as fi incercat pe toate
) aaa..pestele ala sa putin trecut de 28-29 de ani
-
27 Feb 2007, 16:58Logodnicul meu este Berbec si nu mi-as fi imaginat in veci ce senzatii poate oferi un Berbec pasional pana sa-l intalnesc.
Are un libidou f mare, nu oboseste niciodata sa ma faca sa ma simt cea mai minunata si este fff viril. Noroc ca si eu sunt f pasionala, altfel nu ne potriveam.
Mai este lipsit de prejudecati si cu o imaginatie debordanta ( de altfel este artist). Dupa aproape 3 ani, nu a existat intre noi vreun moment de monotonie sau plictis in intimitate.
Este la fel de bine ca in prima saptamana cand ne-am cunoscut. -
27 Feb 2007, 21:32eu am un sagetator super.e plin de energie si imi place mult ca stie sa ofere multe senzatii:azi vrea dragoste,lin,cald,maine salbatic.imi place mult combinatia asta fiindca n-am cum sa ma plictisesc de el.
Înapoi la: Forum » Astrologie