Leii sunt critici?

•  
    • 169 mesaje
    25 Feb 2007, 23:29
    0 0
    Eu sunt peste si el e leu...suntem de 1 an jumate impreuna...(n-a fost usor) dar in ultimul timp orice as face critica (el zice ca in gluma si ca nu ar trebui sa ma supar) si eu nu stiu cum sa raspund la acest comportament in asa fel incat sa inceteze.Comportamentul lui imi taie elanul si de ce nu si respectul de sine. I-am spus si lui asta dar se pare ca nu intelege si continua cu faza ca sun t doar glume.Daca ma supar se enerveaza si zice ca nu stiu de gluma..daca ii raspund cu aceeasi moneda se oftica . El vrea sa fie sef mereu sa aiba tot timpul dreptate dar se poate asa ceva? Poate stiti cum trebuie sa te comporti cu un leu .Va rog sa imi dati cateva sfaturi (
  •  
    • 63 mesaje
    26 Feb 2007, 08:05
    0 0
    Draga Nico, leii vor intotdeauna sa conduca si vor sa critice dar sa nu fie criticati. Eu iti spun sa mergi pe varianta de a-i spune cand te deranjeaza critica lui indiferent daca el se ofica sau nu. Oftica lui este semnalul ca nu te poate manevra dupa bunul lui plac. Daca tu vei tace de cate ori el te va critica va fi in dejavantajul tau. Un lucru esential este sa pastrezi o tonalitate cat de cat neutra (chiar daca in sinea ta l-ai strange de gat) pentur ca daca te enervezi si ridici tonul atunci ii dai apa la moara.
  •  
    • 169 mesaje
    26 Feb 2007, 10:34
    0 0
    Da..asa e dar eu sunt o fire mai sensibila si nu stiu cum sa fac. Da in momentele alea l-as strange de gat, mai ales cand face "glumele alea" de fata cu altii.Daca incep si eu e foc si para.La cine ii place sa se certe de fata cu altii? La ce bun? Dar el zici ca are 2 ani si nu isi da seama ce penibil e.
  •  
    • 63 mesaje
    26 Feb 2007, 19:29
    0 0
    stiu ca este greu si nu iti pica bine absolut deloc cand esti jignita cu cea mai mare nonsalanta in fata altora oricat de prieteni v-ar fi. Cel mai bine este sa incerci sa iti infranezi furia (ceea ce iti spun este extrem de rau dar nu ai ce face) cel putin in fata celor cu care sunteti si sa afisezi un zambet cat poti de natural si sa ii spui "vai dragule dar cata dreptate ai tu" Este greu sa iti dau niste sfaturi sau ceea ce ar trebui sa spui in momentele respective. Depinde de tine cat de acida poti fi, dar ATENTIE cu zambetul pe buze si un ton cat poti de natural
    Apoi cand sunteti intre patru ochi poti sa ii scoti ochii. Nu tin ein tine ceea ce te deranjeaza.
    Leii reactioneaza astfel cand vad ca au langa ei o persoana slaba si procedeaza astfel pentru a iesi ei in luminile rampei
    Nu stiu mai zi-mi cate ceva ca sa vad daca pot sa te mai sfatuiesc
    Oricum depinde mult si de tine cat esti pe faza la criticile lui si sa ai cuvintele la indemana, sa nu te balbai si sa folosesti "a...", trebuie sa fii hotarata in glas.
    E greu ce iti spun eu dar in timp si cu exercitii in fata oglinzii cu siguranta vei reusi
  •  
    • 169 mesaje
    26 Feb 2007, 21:11
    0 0
    Ce sa iti mai spun...despre noi: el se crede mare si tare si stie ca sunt buna in multe domenii si nu vreau sa cred ca astea sunt o amenintare pt el dar asa se vede.Vrea sa fiu cu totul a lui...desi cica el nu e gelos...dar cand apare un alt mascul cu un compliment imediat il repezeste.Azi de exemplu mi-a zis ca am slabit...apoi s-a legat in gluma de defectele mele apoi m-a pupat si a zambit...cred ca nu e normal la cap sau sunt eu prea sesibila? Daca rad de el se ataca iar apoi dupa un timp ma intreaba daca am vb serios. DEci e foarte ciudat omul asta , e foarte dificil. Aici nu e vorba ca sa il parasesc sa imi caut altul...e vorba de comportamentul lui din ultima vreme...pe care as vrea cumva sa il schimb cu vorba buna daca se poate. Ca daca fac scandal tot eu pierd ca leii astia se aprind rau in certuri si nu rezolv nimic. DEci ce sfaturi aveti! Plus ca e numai cum vrea el. si am vazut ca daca il lingusesc si fac ca pisica pana la urma face si ce vreau eu dar...nu-mi place sa fiu falsa!
  •  
    • 28 mesaje
    26 Feb 2007, 23:00
    0 0
    .
  •  
    • 32 mesaje
    27 Feb 2007, 03:33
    0 0
    Scuze dar..e absolut ridicol sa etichetezi o persoana drept nesimtita si egoista DOAR pentru ca are Soarele in Leu !!
    Dream _ , alcatuieste-i partenerului astrograma si vezi unde-i buba !
  •  
    • 32 mesaje
    27 Feb 2007, 03:41
    0 0
    "Barbatul Leu este ambitios si egocentrist, dar nu egoist. In realitate ii place sa imparta totul cu partenerul. Pentru a seduce un Leu lasa-l sa inteleaga ca ii cunosti si ii apreciezi valoarea si calitatile. Iubita ideala pentru el trebuie sa fie desteapta si sa iubeasca bogatia la fel ca si el. Leul necesita si da iubire, este pasional. Trebuie sa fie in centrul atentiei, asa ca asigura-l ca vrei sa straluceti alaturi de el. Nu iti arata toate sentimentele de la inceput, fii misterioasa si il vei atrage ca un magnet. Incearca sa nu ii periclitezi pozitia, nu vei reusi decat sa ii starnesti agresivitatea. Sfat: Vorbeste despre el!"
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 09:11
    0 0
    Astea sunt povesti generale despre leu, in momentul in care traiesti alaturi de un leu trbeurile se schimba
    Trebuie enorm de mult sa lasi de la tine ca sa ai liniste alaturi de un leu
    Si nu e vorba doar de egocentrism ci chiar de egoism
    Daca mai vrei sa continui relatia cu acest leu trebui sa incepi sa te protejezi pe tine. Spui ca ai multe calitati si te pricepi la multe, ei bine nu astepta sa te laude c anu o va face ci scoate-le tu la inaintare: "nu-i asa dragule ca am facut cutare chestie buna?" sau "astazi la birou x-suleasca (chiar daca a fost un barbat care te-a laudat) mi-a spus ca am facut un referat extrem de bun" Astea le strecori in discutii ca si cand ai spne niste baliverne si tot repetandu-le o sa auda la un moment dat. Da, leii sunt gelosi sia utnci trebuie sa lupti si pe partea asta si sa incerci sa povestesti numai despre colege, prietene(nici prea mult caci il vei face curios si poate va dori sa le cunoasca mult), Trebuie sa iti faci timp pentru tine cand el nu face parte din acest timp al tau - te duci la coafor, la manichiura, la un ceai cu prietenele
    Daca vein incepe sa lucrezi la propria imagine si el te vrea atat de mult langa tine va ramane langa tine si dupa ce va vedea aceste schimbari, iar daca nu va ramane nu trebuie sa il rogi sa se intoarca la tine (oricat ai suferi)
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 09:13
    0 0
    Da, este o idee foarte buna sa gasesti pe cineva care s aii faca o astrograma si sa vezi unde e buba si sa il intelegi. Pentru astrograma e musai sa stii ora nasterii lui
  •  
    • 169 mesaje
    27 Feb 2007, 10:43
    0 0
    Eu i-am facut lui astrograma...sunt si lucruri bune dar si lucruri rele...am facut astrograma pe dsclex. La mine in astrograma spune ca imi place sa conduc in relatie...daca e asa ...va dati seama ce conflicte ies...Nu pot sa zic ca vreau sa conduc relatia asta. Mie imi place sa ma simt protejata si sigura pe relatie, de condus nu cred ca poate fi vorba. La el zice ba ca e generos si sufletist ba ca e putin egoist deci cum e pana la urma?
  •  
    • 169 mesaje
    27 Feb 2007, 10:49
    0 0
    Alina69 sotul tau e leu? sau ai avut parte de un barbat leu ?
  •  
    • 63 mesaje
    27 Feb 2007, 15:22
    0 0
    Da, Nico sotul meu e leu
  •  
    • 169 mesaje
    27 Feb 2007, 18:21
    0 0
    Alina69 te rog daca poti sa imi spui tu cum faci ca sa te intelegi cu el si cum e el in general..poate imi scri un mesaj privat. te rog te pup
  •  
    • 169 mesaje
    27 Feb 2007, 20:54
    0 0
    Alina69 te rog daca poti sa imi spui tu cum faci ca sa te intelegi cu el si cum e el in general..poate imi scri un mesaj privat. te rog te pup
  •  
    • 43 mesaje
    28 Feb 2007, 10:17
    0 0
    cati ani are?
    te intreb pentru ca si eu sunt peste si el leu
  •  
    • 43 mesaje
    28 Feb 2007, 10:22
    0 0
    bravo....tot ce ai spus este adevarat...prietenul meu e leu si tot ce ai scris e adevarat....el iubeste si vrea sa fie iubit...alintat etc
    e greu peste -lu dar se poate doar daca lasa pestele de la el
  •  
    • 63 mesaje
    28 Feb 2007, 10:25
    0 0
    Draga Nico,

Este extrem de mult de povestit, cred ca cel mai bine ar fi sa discutam pe mess daca ai. Adresa mea de yahoo messenger este irina_alina, cred eu ca intreband tu cate ceva imi este mai usor sa imi adun toate ideile si sa incerc sa te sfatuiesc cat de bine pot. E greu de spus daca va merge pana la final dar intotdeauna este bine sa incerci sa iti faci tu viata mai usoara, pentru ca un leu e greu de schimbat. Te astept sa vorbim pe mess
  •  
    • 43 mesaje
    28 Feb 2007, 10:28
    0 0
    un leu nu se schimba...fapt concret al meu prieten de cate ori mi-a promis ca se schimba dar nu poate ptr ca asa e caracterul lui
  •  
    • 169 mesaje
    28 Feb 2007, 10:31
    0 0
    Cati ani are? Pai are 22 la fel ca si mine.Da alina69 o sa intru pe mess si asa poate povestim mai multe.