Problematic....ajutor VESTA...pls
-
0 0Ce parere aveti de combinatia aceasta? cam ciudatica nu? sunt o berbeaca, care are o relatie de 4 ani cu o balanta... hehe si daca pana acum mergeau lucrurile bine, acum sunt momente in care ele scartie..sa fie de vina impulsivul bebrec? care l-a secat de energie pe bietul balanta?
o sa postez si datele ca poate cine stie.... s-o pricepe cineva la sinastrii..
15 aprilie 1985 , ora 16:35, Bucuresti- eu
20 octombrie 1974, ora 6:00, Bacau- el.
( e o problema mai complicata la mijloc... explozii adunate in 4 ani.. iubire e din plin...dar se pare ca nu ne gasim inca calea de mijloc....ce ar fi de facut.... pot spune astrele ceva despre asta? vreo solutie? )
va multumesc din suflet celor ce ve-ti posta, pentru timpul acordat si disponibilitate de a citi. -
Draga mea,
Eu iti voi prezenta o situatie similara, doar ca eu sunt balanta.Am avut o relatie cu un barbat berbec, dar care pana la urma s-a terminat, nu urat, am ramas prieteni.
Relatia sexulata era fantastica, viata sociala la fel insa noi doi nu prea aveam multe in comun ca si stiluri de viata.Ce ma obosea era vesnica atenti a berbecului pentru curatenie, lucruri practice, numararea banilor din portofel.Vezi tu , o balanta e putin mai idealista si nu se impiedica de haine lasate vraiste, vase in chiuveta, programe fixe, planuri.Eu mi-as fi dorit sa nu imi invadeze spatiul vital, sa imi lase putin loc sa respir, nu agream posesivitatea.Nu consider ca astfel iti arati iubirea.
Asta nu inseamna ca balnata nu are parti rationale, da am, dar prefer sa le tin doar pentru mine si nu imi place sa impun altora punctul meu de vedere sau sa udec.
Iar berbecul judeca tot si toate.Nu vorbesc de tine , nu o lua personal , ci de fosta mea relatie.
O balanta are mare nevoie de spatiul ei intim, nu inseamna ca daca nu e langa tine te inseala si nu suporta intrebari de genul : unde esti?cat stai?.Pur si simplu, uneori avem nevoie de un timp numai al nostru.
Orice intrebare ai , te rog nu ezita. -
Buna si in primul rand mercic pentu raspuns.
Well...nu stiu daca se aplica aceiasi regula pentru femeile berbec. eu pot vorbi despre mine si atat ( personal nu cunosc barbati berbec , nu ma pot pronunta )
Spatiu are, libertate ohoo cat vrea el, pentru ca eu la randu-mi sunt f.independenta, detest sa fiu intrebata unde am fost , cu cine, cat ce si cum...insa a mea balanta e foarte curioasa, vrea sa stie tot, sa nu-i scape nimic. Probleme nu intevin aici, ci sunt mult mai complexe. el considera ca a dat mai mult decat mine ( poate asa si este privind unele aspecte ) si acum face revolutie, vrea si el sa primeasca ( bun dar vrea sa primeasca atat cat crede el, acum si aici ) s-a schimbat, se retine sa fie la fel de implicat ca inainte. se tinea scai de mine la inceput..acum... mai rar ( vrea sa-si demonstreze el lui ceva... ceva ?? nu stiu ce? )
uneori mi se pare tare ciudatel barbatul din zodia asta ( si spun asta pt ca am mai intalnit inainte lui alti tot ca el )
Comunicarea este f buna, poate asta e punctul forte al relatiei de a durat atat, tipicara nu sunt.... dar la planuri tin, insa sunt flexibila, la nevoie.
In aceste momente de rezvratire...nu-mi ramane decat sa-l las in pace ( nu imi place sa ma pisicesc pe langa el. si nici lui nu cred ca i-ar placea o astfel de persoana.... hope so
)
am ajuns sa nu mai stiu ce vrea... cine este si cum este.... a avut o transformare brusca in ultima perioada.
te pup si astept sa-mi mai vinzi din ponturile zodiei.( cu toate ca la un punct tine de caracterului unui om) -
Draga mea,
Balanta se indeparteaza foarte greu de omul pe care il iubeste...dar daca se indeparteaza si pastreaza o distanta "ciudata" inseamna ca nu mai simte la fel sau ca nu mai stie ce mai simte.E perfect adevarat ce spui ca are impresia ca nu a primit cat a dat e un sentiment pe care si eu il resimt ades.Poate nu e adevarat, poate ca tu i-ai dat pe alte planuri, dar daca nu i-ai dat sub forma pe care si-o doreste el- inseamna ca nu i-ai dat destul..Stiu ca suna a egoism...
Mai spune-mi te rog daca stati impreuna in aceeasi locuinta?
Daca v-ati facut planuri de viitor?Sau cum iti vezi tu viata mai departe?
Voi incerca sa inteleg cum ar reactiona Balanta ta..
Si bineinteles, ca aici lucrurile mai depind si de caracteristivile personale, mediu, educatie, varsta... -
Hmmm... de locuit..nope. nici pomeneala acum. diferenta de varsta de preocupari e diferita. la o discutie serioasa cu el, mi-a spus sa-l las incet, sa se obisnuiasca cu noua eu, mai buna , bla,bla.... ca el ma vrea tot pe mine, vrea sa construim... ca adaca nu ma mai iubea nu s-ar mai fi intros dupa acea pauza...dar il vad abatut...si mereu imi cere timp si rabdare, ca sa lucreze si el la defectele lui...nu stiu e foarte ciudat si am momente in care imi vine sa pun capat definitiv acestei relatii..pt ca nu il pot ajuta cu nimic si nici el pe mine. dar mereu el ma roaga sa am rabdare cu el ca si el a avut cu mine, ca el cu mine are ganduri serioase si chiar vrea sa construiasca alaturi de mine .
a fost o relatie furtunoasa, si rebela cum eram la 19 ani logic ca i-am pus rabdarea la incercare .....
acum nici nu stiu...insa simt ca s-au ruput si pierdut multe ( si straniu el se poarta ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, doar ca e mai distant...mi -a si spus ca ii este frica ca daca ne apropiem iar brusc sa nu clacheze si eu sa ma satur si sa plec....) -
pot sa spun si eu ceva, chiar daca nu sunt balanta? si nu din perspectiva zodiacala...
am sa spun si daca vrei doar din perspectiva zodiacala, sa-mi zici si tac
.
eu cred ca schimbarea ta l-a dat peste cap, l-a bulversat si probabil si-a cam pierdut increderea in el si in tine. si el a simtit o ruptura, nu numai tu. dar pt ca probabil tine mult la tine, nu vrea sa capituleze atat de usor... incearca sa te reapropii de el, da' incet, natural. pt ca el, pe undeva, doreste sa se convinga ca relatia voastra nu a murit. ajuta-l, chiar daca el iti spune ca are nevoie de timp. lasa-i timp da' in acelasi timp nu te indeparta. numai de asta nu e nevoie acum, de indepartare... acum ramane de vazut daca si tu esti convinsa ca vrei sa fii cu el pe mai departe. ar trebui sa-ti dai seama de ce vrei cu adevarat de la el, de la relatie.
asta e optica mea. -
Draga mea,
Mesajul de asta seara cred ca nu iti va placea...
Cand Balanta cere timp, inseamna ca are indoieli...si daca re indoieli va dura mult pana ni le scoatem din cap.Cand Balanta cere si timp si rabdare s-ar putea sa nu mai iubeasca.
Sau poate isi aduce aminte ceva din trecut( ca nu ai iubit-o de-ajuns de mult, tare, ca poate ai tratat-o necorespunzator vreodata, ca ai fost mult mai impulsiva decat ea).Pentru Balante , registrul afectiv conteaza cel mai mult in viata, degeaba le-am avea pe toate celelalte, daca nu avem partenerul vietii noastre- restul nu mai conteaza.
Eu nu cred ca daca ii acorzi timp si rabdare, relatia va fi salvata.Intreaba-te daca cu adevarat il iubesti si daca ii poti arata dragoste in fiecare zi?Si libertate?
Stiu ca suna complicat, dar cam asta suntem. -
Pai toate astea le-am discutat.... de iubit ma iubeste , si nu numai ca o spune dar si mi-o arata, dar intr-adevar vrea sa-si vindece ranile provocate de mine in trecut. si vrea sa o faca tot alaturi de mine pt ca simte ca eu merit ca om si ca ne iubim si mai mult nu vrea sa ma piarda....
nici nu stiu ce sa mai zic... insa eu il iubesc si pe el in vreau.e suficient de motivant. -
Te rog Vesta daca se poate o sinastrie... macar sa stiu daca vom mai fi impreuna si ce pot sa fac pentru asta...... momentan nu ne mai intelegem deloc.... s-a produs o mare prapastie intre noi ( si cu toate astea ne iubim dar se pare ca nu ne mai intelegem... e ceva inexplicabil la mijloc )acum i-am cerut sa nu ne mai vedem... pt ca ne facem rau reciproc prin toate intalnirile, nu ne mai simtim confortabil unul in prezenta celuilat , fiecare pretindem,,, urasc starea asta... si nu stiu in mod cert ce a generato
... iti multumesc daca iti faci timp si ai buna-vointa. imi poti raspunde si pe private daca asa iti va fi mai usor. -
Puiule, o sinastrie, o compatibilitate cum ii spun eu mai romaneste, inseamna 2 zile de munca: se fac astrogramele celor 2 parteneri, se studiaza personalitatea lor, modul cum abordeaza relatiile afective, apoi fiecare aspect pe care-l face o planeta a unuia cu a celuilalt si fiecare pozitie pe care o ocupa planetele unuia in astrograma celuilalt.
O sa-ti dau "cateva informatii", dar tot imi sunt necesare 30-40 min, asta ca sa nu bat chiar campii. Azi voi fi plecata, asa ca maine dupa-amiaza, cel mai probabil. -
Te citez: "astept cu nerabdare raspunsul tau. In functie de el, vom sti ce decizie trebuie sa luam."
Cum pot eu sa-mi asum responsabilitatea ca in urma studierii sumare a astrogramelor voastre, sa dau un raspuns care sa stea la baza unei decizii importante privind viitorul relatiei voastre?
Prin ceea ce ai spus a devenit evident ca va trebui sa apelezi la un studiu profesionist al unui astrolog sau la sfatul unui psiholog.
Ce-mi ceri tu depaseste cadrul unui raspuns in forum. -
....inteleg ca mi-am taiat singura creaca de sub picioare cu o astfel de formulare. nu voi mai primi nici un raspuns de la tine, nu e vorba ca iti asumi un rol sau nu, decizia imi apartine, liberul arbitru primeaza si pe langa predispozitiile astrale intra in calcul toate evenimentele prin care noi 2 am trecut, faptele sunt graitoare. poate nu am gasit cea mai insiparata formulare. ma intresa si aspectele astrale, pare a fi genul unei relatii karmice intre noi 2, voaia o confirmare sau o infirmare atat. multumesc.
-
Nu e vorba de formulare: ai spus doar ce ai gandit si asta e bine.
Am spus ca trebuie un studiu serios, profesionist, nu ceea ce pot eu sa-ti ofer pe forum. Ti-am spus: eu ma uitam 30-40 de minute pe astrograme si spuneam ceea ce puteam vedea eu intr-un timp atat de scurt. Dar aceasta nu poate fi o baza ca tu sa iei o decizie. Cum am spus si "La ora de astrologie": aici se ofera raspunsuri orientative, nu decisive. -
Vroiam mai demult sa mai scriu un articol despre relatiile karmice si suflete-pereche pt ca se cunosc atat de putine despre asta si uneori, se fac si confuzii. Din pacate, nu mai am timp pt asa ceva.
Tu ai spus ca vroiai sa stii daca exista legaturi karmice intre voi. Un raspuns scurt da sau nu nu te-ar ajuta cu nimic: ba din contra, cred ca te-ar bulversa si mai mult.
Intr-o viatza avem mai multe intalniri karmice, dar nu le materializam in relatii de casatorie. De fapt, sunt f multe casatorii care sunt "virgine", ca sa spun asa, pt ca cei 2 parteneri sunt la prima relatie de acest gen.
Eu am vrut sa spun ca data fiind situatia delicata din acest moment a relatiei voastre, nu este deloc recomandat sa vi se dea niste informatii in urma unei analize superficiale, fie ca este facuta de mine, fie de altcineva.
Cel putin, eu stiu ca nu trebuie sa fac asta. -
Nefertiti,
ti-am dat un raspuns pe mail-ul tau personal. Cred ca acum intelegi de ce am convingerea ca mai bine nu spun nimic decat sa spun lucruri care pot face rau.
Am omis sa-ti spun ca ai si Mercur retrograd si pt ca si Venus e in aceeasi situatie, apar contradictii intre ceea ce simti si ceea ce gandesti. Pana la un punct, asta se intampla tuturor, dar la tine s-a mai adugat si acea idee care ti-a fost impementata cu ceva timp in urma.
De-abia acum am inteles cat de disperata erai pt ca nu stiai pe ce cale s-o iei.
Poti s-o iei pe orice cale doresti pt ca acea legatura karmica nu reiese de nicaieri, si chiar, daca ar fi fost asa, odata lectia invatata, o legatura karmica NEGATIVA se poate, ba chiar, e necesar, sa fie rupta, pt ca fiecare sa-si continue evolutia.
Numai bine iti doresc!