avem vreo sansa???

•  
    • 10 mesaje
    23 Feb 2007, 13:44
    0 0
    buna fetelor. yoo sunt in zodia scorpion si prietenul meu la fel . spuneti-mi plsss avem vreo sansa?
  •  
    • 265 mesaje
    23 Feb 2007, 14:08
    0 0
    Toate sansele daca va iubitzi.Crezi ca asta depinde de zodie ?
  •  
    • 178 mesaje
    23 Feb 2007, 14:36
    0 0
    Am constatat in mai multe cazuri ca iubirea este absolut necesara, dar nu si suficienta. Nu mai spun de faptul ca ea, in timp, sufera multe modificari si atunci incep sa primeze alte aspecte: respectul fata de celalalt, interese si idealuri, conceptii despre viatza,...
    Daca la toate relatiile in care ambii parteneri sunt in aceeasi zodie, in general, din punct de vedere astrologic, se considera ca desi cei doi se pot intelege, relatia nu este purtatoare de evolutie(fiind prea asemanatori, nu reusesc sa se stimuleze si sa se ajute reciproc), la Scorpioni lucrurile stau un pic diferit.
    Doi Scorpioni se energizeaza si se stimuleaza reciproc, chiar daca asta presupune renasterea relatiei din propria cenusa. Ei se inteleg din priviri, exista intre ei o comunicare telepatica, se pot sprijini in toate planurile vietzii lor. Un cuplu de Scorpioni sunt practic de neinvins de vicisitudinile vietzii.
    Exista insa 2 probleme care daca sunt stapanite, pot asigura o lunga convietuire: impulsivitatea si gelozia.
    Atunci tornadele sunt nimic fata de ceea ce ar putea iesi intr-o casnicie intre 2 scorpioni.
  •  
    • 161 mesaje
    23 Feb 2007, 19:09
    0 0
    da, fiind amandoi scorpioni si avand personalitati foarte puternice riscati sa va impungeti cam des... daca reusiti sa face compromisuri in discutiile contradictorii, sa cedati un pic unul fata de celalalt si sa fiti mai calmi si toleranti, veti reusi sa fiti o pereche de invidiat... cu o singura conditie: sa va iubiti si sa va amintiti acest lucru de fiecare data cand ceva va supara.
  •  
    • 1906 mesaje
    24 Feb 2007, 11:36
    0 0
    pai daca ai ajuns sa intrebi asa pe forum inseamna ca nici tu nu ai incredere, de aici rezulta ca nu prea aveti sanse. sorry....
  •  
    • 10 mesaje
    28 Feb 2007, 14:28
    0 0
    ....am intrat in al 7-lea an de cand suntem impreuna...si e totul ok....adik nu cred ca ne-am certat vreodata serios.,...daca am stat 1 1 ora suparati unu pe celalalt