EVELE-LEU

•  
    • 562 mesaje
    4 Sep 2003, 13:27
    0 0
    Ce spun Evele din aceasta zodie despre ele? Cum va caracterizati? Mie mi se potriveste in totalitate. Am noroc, am bani, sunt frumoasa, ambitioasa, dar nu stau prea bine cu viata personala am o cariera. Nu-mi place sa mi se comande, cedez foarte greu mai ales atunci cand stiu ca am dreptate, sunt orgolioasa dar am un suflet bun. Imi place stalucirea, imi place soarele imi plce aurul. Imi iubesc familia si as ajuta pe toata lumea. Nu suport minciuna, prostia si nesimtirea.Ma enervez greu dar imi trece repede. Nu urasc, nu invidiez dar ma razbun. Va astept Eve
  •  
    • 562 mesaje
    8 Sep 2003, 15:52
    0 0
    Chiar nu sunt printre noi Eve leu?
  •  
    • 54 mesaje
    9 Sep 2003, 07:32
    0 0
    Dar cu orgoliul cum stai??
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    9 Sep 2003, 10:47
    0 0
    Buna,
    Sunt o eva Leu cum zici tu, ma recunosc in tot ce ai scris.am o viata personala cu un Leu,am o slujba de viitor -programatoare-.daca vrei vorbim te astept pe mail (avy@as.r
  •  
    • 562 mesaje
    9 Sep 2003, 11:37
    0 0
    Luiss draguto sunt foarte orgolioasa. Rar cand nu am de ce sa nu fiu. Probabil din cauza aceasta viata mea personala nu este lipsita de furtuni. Si inca ceva!Consider ca adevarul oricum ar fi el este de o mie de ori mai bun decat minciuna. Detest fatarnicia. Spune-mi Luiss tu nu te consideri frumoasa?
  •  
    • 562 mesaje
    9 Sep 2003, 11:49
    0 0
    Avy ti-am trimis un mail
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    9 Sep 2003, 13:34
    0 0
    Ti-am raspuns la mail
  •  
    • 41 mesaje
    9 Sep 2003, 13:47
    0 0
    Si eu sint leoaica si ma regasesc doar in parte in descrierile voastre.Nu sint orgolioasa si sint mai degraba diplomata.Ii las pe ceilalti sa isi spuna parerile si apoi,chiar daca nu sint de acord cu ei, imi "dau" si eu cu parerea in mod civilizat.
  •  
    • 562 mesaje
    9 Sep 2003, 15:01
    0 0
    Buna lumivilara. Asa este trebuie sa ai multa diplomatie ca sa reusesti, dar eu mai uit asta. Bravo tie. Este adevarat ca leoaicele nu stau prea bine cu viata personala? Eu una nu sunt o exceptie. asa ne auzim cu bine!
  •  
    • 41 mesaje
    10 Sep 2003, 12:27
    0 0
    Si viata personala este buna.Si sotul, care este capricorn,si copilul, care este rac,sint ok.
  •  
    • 96 mesaje
    10 Sep 2003, 14:31
    0 0
    Buna Evelor,

si eu sunt leoaica..toate bune si frumoase dar pe plan sentimental dezastru de la un capat la altul..
    Nu stiu daca leoiacele in general sunt mai greu de multumit datorita personalitatii lor puternice dar in jurul meu am numai leoaice nefericite in dragoste.
    In afara de zodie cred ca foarte important este si ascendentul si combinatia pe care acesta o face cu zodia sub care ne nastem.
    Voi ce parere aveti??
  •  
    • 54 mesaje
    11 Sep 2003, 08:12
    0 0
    Draga cripis...
    Ce are orgoliul cu frumusetea sau chiar cu adevarul?? Orgoliul nu tine neaparat de adevar.
    Eu personal nu sunt leoaica, dar imi plac persoanele nascute sub acest semn zodiacal... ...ce mai e o zodie buna.. Dar, ca orice zodie are si defectele ei, nu? Iar eu cand m-am gandit la orgoliu nu m-am gandit la o calitate...
  •  
    • 562 mesaje
    12 Sep 2003, 14:49
    0 0
    Luiss si eu cand m-am descris am considerat orgoliul un defect. Intr-adevar, nu este o calitate. Si cred ca pe noi din zodia leu, orgoliul amestecat cu o personalitate puternica ne face sa pierdem ft mult.Cand m-ai intrebat tu cum stau cu orgoliul eu am interpretat altfel. Am considerat ca m-ai crezut o increzuta si binenteles ca m-am legat de ceva ce conteaza pentru noi Evele. Frumusetea.Recunosc am vrut sa te atac.Dar stai...nu te supara, sunt o fata buna sa stii si imi place ft mult sa imi fac prietni noi, chiar daca la prima vedere sunt considerata o increzuta. Te pup si poate ne spui si tu ce zodie esti!

Imi pare bine sa aud ca mai exista leoaice care au o viata de familie frumoasa si reusita, dar asa cum a spus o Eva de-a noastra, majoritatea Leutelor sunt nerealizate pe acest plan. Oare ce se intampla ? Avem prea multa personalitate? Trebuie sa..ce sa facem? Astea suntem.Nu?
  •  
    • 562 mesaje
    12 Sep 2003, 14:53
    0 0
    Luiss m-ai crezut o increzuta...Frumos, n-am ce spune!!!!!!
  •  
    • 54 mesaje
    15 Sep 2003, 10:18
    0 0
    Hei...gata, nu mai intra omu' pe forum si deja se fac interpretari??!!
    Scumpa cripis NU CRED CA ESTI INCREZUTA!!!
    Aaa... si sunt peste dintr-o familie plina de lei, de aceea am vorbit de orgoliu... Va pupic!!
  •  
    • 562 mesaje
    15 Sep 2003, 15:11
    0 0
    Luiss daca toti din familia ta sunt lei ce sa zic tu ar trebui sa fii regina. Spune-la ca Urania nu a prevazut o saptamana prea buna pentru noi. Ne certam, avem disensiuni la locul de munca, iar in urmatoarele trei luni cum ne asternem asa vom dormi in urmatorii sapte ami.Te pup.
  •  
    • 562 mesaje
    15 Sep 2003, 15:14
    0 0
    Si prietenul meu e peste!!! Si mama. Sunt doi pestisori draguti.
  •  
    • 54 mesaje
    15 Sep 2003, 19:42
    0 0
    Cripis...chiar esti o scumpa!
  •  
    • 562 mesaje
    16 Sep 2003, 12:42
    0 0
    Luiss si tu!!Te astept sa mai vorbim si despre altceva.
  •  
    • 562 mesaje
    16 Sep 2003, 12:55
    0 0
    Xandra71 da, eu cred ca noi leoaicele suntem ft. greu de multumit. Noi vrem ca si cei de langa noi sa fie la fel, asa cum suntem noi si normal ca cerem si mai mult si mai mult.Si daca cineva ni se impotriveste atunci scoatem ghearele. Este rau asa. Noi nu stim sa fim pisicoase,sa ne bagam pe sub pielea omului cum se zice. Noi, dure cat cuprinde....