Razbunarea

•  
    • 265 mesaje
    23 Feb 2007, 11:44
    0 0
    V-ati razbunat macar o data ? Si...de ce? De ce credeti ce se razbuna oamenii? Poate se razbuna cei orgoliosi,sau poate cei ranitzi..
    Mi-ar placea sa aud cateva povesti.
    Ce rea e lumea ! Poate mai rai sunt cei care ranesc decat cei care se razbuna.Sau? Invers?
  •  
    • 3383 mesaje
    23 Feb 2007, 11:47
    0 0
    Ioana.. eu am o parere f proasta despre razbunare, nu sunt de acord cu asa ceva, consider ca suntem oameni si ne putem rezolva problemele si altfel... Este si acel proverb: "Razbunarea e arma prostului" si cine a spus asa ceva stia de ce o spune. Poate pe unii ii ajuta, le face bine sa se razbune, eu una, chiar nu pot! Si nici nu suport oamenii razbunatori.
    Poate, vreodata, am incercat si eu sa ma razbun, de nervi, din rautate sau din alte motive pe care nu mi le mai amintesc, dar a fost o chestie de moment.
  •  
    • 265 mesaje
    23 Feb 2007, 12:39
    0 0
    da,este ciudat ce se intampla cu cei care se razbuna.
    Unii sunt impulsivi,altii elaboreaza planuri diabolice...
  •  
    • 41 mesaje
    23 Feb 2007, 12:50
    0 0
    Ioana, cred ca acolo intr-un colt de suflet toti am am avut la un moment dat dorinta de-a ne razbuna sau cel putin persoana care ne-a ranit sa simnta exact ceea ce noi am simntit atunci cand am fost ranite(ti), totusi sunt multi care se razbuna, iar altii care doar o gandesc, fac planuri de ,,bataie'' dar niciodata nu le duc la bun sfarsit.
    Eu personal am spus intotdeanua asa:,,Dumnezeu este sus si vede, o sa-si primeasca fiecare rasplata dupa cum merita, o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu''.
  •  
    • 265 mesaje
    23 Feb 2007, 12:56
    0 0
    De acord cu tine Tess.
    Gandurile rele nu aduc nimik bun oricunde ar fi ele indreptate.
    Multi nu au incredere ca cel care le-a trezit dorintza razbunarii,isi va primi rasplata.Oamenii au doza lor de sadism,le place stunci cand vad suferintza..Si invidiosii sunt la fel...
  •  
    • 744 mesaje
    24 Feb 2007, 11:16
    0 0
    hehe...cate planuri sadice impotriva soacramii am facut eu...dar,apoi,ma calmam si imi dadeam seama ca,efectiv,nu merita sa imi bat capul cu una ca ea si prefer s-o evit.asta o oftica cel mai tare-indiferenta mea.razbunarea nu doar ca se spune ca e arma prostului,dar chiar e pierdere de timp.mai bine imi pierd timpul acela gandindu-ma la mine.va pup.
  •  
    • 682 mesaje
    20 Iul 2007, 18:45
    0 0
    .