Fiind vb de barbati...un Peste?
-
0 0Mi-ar placea sa aud chiar parerea sincera a unui barbat Peste. Eu una sunt satula de pesti. Sunt fecioara, cu ascendent in fecioara, si in loc sa gasesc si eu un taur sau capricorn cum zice horoscopul, dau peste pesti. Si imi plac la nebunie, chiar daca sunt infideli, alunecosi, mincinosi, si in acelasi timp lipiciosi, iubareti de zici ca a dat norocul peste tine.
Ok, sunt convinsa ca avem probleme mai grave, dar sunt curioasa daca vreo un dintre voi a reusit , si cum a facut, sa aiba o relatie serioasa cu un Peste.
Mersi, va pup
-
Fizic (si fete si baieti), au fata aia "de apa" un pic rotunjoara care ii face foarte simpatici la prima vedere. Sunt pesti si pesti (mai apare si ascendentul in joc si influenta/traumele copilariei) dar nu am cunoscut peste superficial (si am colectie de prieteni si prietene pesti). Au o capacitate de munca si o seriozitate care pe mine ma depaseste. Da, sunt alunecosi si evita conflictele fata in fata, dar si atunci cand ajungi la cearta, sa te fereasca Dumnezeu! Cel putin cand este vorba de pesti si nu de pestoaice.
-
prietenul meu este zodia pesti..eu sunt tauroaik..c pot sazik de zodia pesti?...au o imaginatia debordanta in pat....sunt calzi..iubitori,hipersensibili..super romantici ..trebuie sa te porti ku ei k si kum ar fii centrul universului tau.pot spune din experinta mea p care o am de 2 ani alaturi de un barbat in zodia pesti k sunt foarte dificili...indecisi...extrem de visatori...opusul zodiei mele,trebuie sa fii aproape lingusitor cu ei...sa nu i critici(ceea ce e imposibil)ce sa mai zik...sunt mincinosi ...asta e marele defect.nusht cum de am nimerit pina acum sa cunosc numai barbati in zodia asta...deci pot spune k am ajuns sa i cunosc cat de cat..