Zambesc..

•  
    • 622 mesaje
    20 Feb 2007, 10:48
    0 0
    Mda poate de fericire..poate amar.Iar l-am visat pe cel drag mie cu care nu sunt.Facea un afis mare cu el alb negru...imens.Apoi mancam impreuna unul langa altul stand pe scaune.El a vazut 2 gainuse si arunca in ele cu bile de metal cam cat oul de mari .
    Eram si in pat amandoi la un momentdat...
    Tot timpul visez ca suntem in pat impreuna.
    Ce poate fi?
  •  
    • 622 mesaje
    20 Feb 2007, 15:01
    0 0
    se pare ca pana la urma voi zambi amar caci chiar ma depaseste acest vis..nu stiu, recunosc , cum sa il interpretez.
  •  
    • 622 mesaje
    20 Feb 2007, 19:04
    0 0
    Chiar nu puteti ajuta cu o fraza , ce sa ma lamureasca???
    Merci anticipat!
  •  
    • 178 mesaje
    20 Feb 2007, 19:06
    0 0
    Viviana,
    cel drag tie este un fost sau sunteti momentan departe unul de celalalt?
  •  
    • 622 mesaje
    20 Feb 2007, 19:21
    0 0
    OFFFF...m-am rugat mult, candva, sa imi apara sortitul.Era intr-o perioada in care nu gaseam pe nimeni...acum vre-o 3-4 ani si ai mei(tatal mai mult) ma tot "cicalea" ca eu nu ma casatoresc..etc . ca parintii.
    Am gasit la biserica Sf. Anton o rugaciune ..pe care am tot spuns-o. M*am rugat sa imi apara sortitul iar dupa o perioada a aparut el...Culmea ca stateam si ma uitam la el si il intrebam pe Dumnezeu , in gand, daca e el oare.Aveam ceva in suflet, ca o bucurie.Mi-a placut mult acest barbat de la prima vedere.Apoi am inceput sa ne apropiem unul de celalat...dar distanta ne tot punea piedici...locuiam la sute de km unul de celalalt iar el venea in interes de serviciu.A fost ceva intre noi dar...el este atat de ocupat dat.afacerilor si cu pbl. de sanatate ca relatia s-a stins usor.Am ramas cu gandul la el...Fffffffff rar mai ne dam cate un sms.Intr-un timp ma gandeam f mult la el si l-am rugat iar pe Cel de Sus daca nu e ptr.mine sa il uit. "Zambesc"! Cand incep sa il uit, trebuie sa fie ceva ce sa imi aminteasca de el...o veste, o stire, un vis...Cineva care se pricepe sa interpreteze astrograme mi-a facut o sinastrie si mi-a zis ca ne-am mai intalnit si in alte vieti si am fost iubiti...Cam asta e!
  •  
    • 224 mesaje
    20 Feb 2007, 20:17
    0 0
    dupa ce m-am despartit de fostul, l-am visat de vreo cateva ori. dar aproape in fiecare vis era cate o petrecere la care eu ori ma simteam stinghera ori nu stiam daca am fost invitata. si aveam o senzatie de tristete si de teama. alta data am visat ca aveam o fetita cu ochi albastri si ma gandeam cum sa-i spun lui dupa 4 ani cam un copil cu el!!
  •  
    • 622 mesaje
    20 Feb 2007, 21:20
    0 0
    Eu nu il pot numi nici fostul, nici actualul...dupa cum am povestit mai sus.
  •  
    • 1094 mesaje
    20 Feb 2007, 23:11
    0 0
    Viviana ,voi va iubiti la nivel de spirit, si o sa mai fiti impreuna doar daca mai aveti ceva de invatat unul de la celalalt,(karma impreuna)daca nu o sa mai fiti o sa ramai cu amintirea asta deoarece v-ati iubit foarte mult ..in alta viata.
  •  
    • 622 mesaje
    21 Feb 2007, 08:49
    0 0
    jass, ce frumos ai spus...!!!Sunt niste fraze care m-au facut sa imi tresara sufletul ..dar..cat de mult as vrea sa fiu si in aceasta viata cu el.

Ce am uitat sa adaug despre vis e ca patul unde eram amandoi era lipit de un perete alb ce avea o fereastra mare si luminoasa...nu m*am uitat pe geam dar mi-a tras mult atentia...
  •  
    • 178 mesaje
    21 Feb 2007, 10:45
    0 0
    Da, Viviana, si eu gandeam la fel cand citeam mesajul tau tulburator. Mai mult ca sigur ca a fost o intalnire karmica, dar nu e neaparata nevoie ca sa fiti iubiti sau soti in aceasta viatza. Asta nu exclude acel sentiment coplesitor de dorinta pe care-l descrie visul tau.
    Dar daca Dumnezeu vroia sa fiti impreuna, ar fi gasit El, cu siguranta, o cale sa va faca sa fiti.
    Eu cred ca trebuie sa lasi viata sa curga si sa nu te mai framanti pt acele vise.
  •  
    • 622 mesaje
    21 Feb 2007, 11:59
    0 0
    Atunci gainusele, mingile de metal,afisul cu el...scaunele pe care stateam unul langa altul si fereastra luminoasa de langa patul unde ne aflam amandoi...nu reprezinta nimic.Probabil sunt doar elemente ce e normal sa mai apara intr-un vis.

<<>>Oare numai eu,jass,vesta???El deloc?

P.S. inainte,intotdeauna, cand sosea la mine in oras, stiam datorita viselor(imi aparea in vis cu 2-3 zile inainte).

Multumesc pentru explicatii, dragi eve!
  •  
    • 1094 mesaje
    21 Feb 2007, 12:53
    0 0
    Eu sunt convinsa ca si el..eh timpul si soarta isi va spune cuvantul, dar nu cand te astepti la ceva..
    Pup
  •  
    • 622 mesaje
    21 Feb 2007, 14:24
    0 0
    Probabil!...Numai Cel de Sus stie..