Astept gemenele sa-si dea cu parerea

•  
    • 369 mesaje
    19 Feb 2007, 21:45
    0 0
    Sunt o geamana nascuta pe 2 iunie 1981, ora 12.15 pm. Am ascendent in fecioara.
    Va provoc pe voi, gemenelor, sa dati cat mai multe amanunte (doar comunicarea e punctul forte al zodiei) despre voi, despre ce ati citit sau aflat legat de femeia gemeni.
    Din cate stiu eu, sunt forte cerebrale, inclusiv iubirea o traiesc la nivel mental. Mie imi place forte mult sa calatoresc si sa cunosc lucruri noi, ma plictisesc repede si sunt nonconformista. Tu ce trasaturi ai adauga?
  •  
    • 1272 mesaje
    19 Feb 2007, 21:57
    0 0
    sunt curioasa. fata mea e geaman. astept si eu sa aud despre gemene!
  •  
    • 369 mesaje
    19 Feb 2007, 22:39
    0 0
    Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a învata rapid
    Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
    Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, bârfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare
    Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Sagetator
    Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Fecioara, Sagetator, Pesti

Eu nu mai inteleg nimic...ba ma inteleg f.bine cu sagetatorul ba nu.
    stiu doar ca zodiile de foc au nevoie de aer ca sa "arda", iar gemeni e zodie de aer.
    Astept sa-mi spuna cineva cu ce zodie am cea mai buna compatibilitate, in sensul unei relatii.
  •  
    • 556 mesaje
    20 Feb 2007, 09:27
    0 0
    eu sunt gemeni,si n-am nici un pic de de rabdare!daca ma anunta cineva sa plecam intr-o excursie peste 1saptamana,parca nu pot sa astept!
  •  
    • 556 mesaje
    20 Feb 2007, 09:29
    0 0
    sa nu mai zic ca noi gemeni suntem optimisti,joviali...calitati care nu le-ai pus.
    eu am o relatie de 2 ani cu un sagetator si ma inteleg super,adevarat ca ne mai certam si noi ca oricine dar ne impacam imediat
  •  
    • 369 mesaje
    20 Feb 2007, 09:54
    0 0
    dar e adevarat ca suntem barfitoare?
  •  
    • 369 mesaje
    20 Feb 2007, 13:35
    0 0
    Sa inteleg ca cu un sagetator ar fi ideal sa am o relatie.
    Pana acum am vazut ca cu leii ma inteleg cel mai bine, cu balantele asa si asa, ca sunt "putin" posesive si noua nu ne prea place sa ne ingradeasca cineva libertatea...
    Ma intreb daca racii sunt prea romantici, sensibili pt firea noastra...
    Se pricepe cineva sa-mi faca o astrograma si sa mi-o explice?
  •  
    • 729 mesaje
    20 Feb 2007, 14:24
    1 0
    Sensibila - puternica,
    visatoare - cu capul pe umeri,
    romantica,
    optimista,
    sufletista,
    traieste la maxim,
    nerabdare,
    comunicare,
    glumeti,
    veseli,
    pun suflet in tot ceea ce fac(cateodata prea mult),
    fideli,
    muncitori,
    corecti,
    ordonati,
    ..............
    daca imi amintesc ceva...mai scriu...

iar cel mai bine cred ca se inteleg cu leii... parerea mea

Va pup, gemanutelor!!
  •  
    • 369 mesaje
    20 Feb 2007, 14:39
    0 0
    Sunt tot timpul in cautare de nou, de necunoscut.
    Fidele? poate doar daca partenerul le ofera noutatea de care au nevoie, spontaneitatea, jocul.
    Se indragostesc de creierul partenerului, daca e cazul, si traiesc orgasmul la nivel mental, ca intreaga relatie de altfel.
    Verbul specific zodiei : a gandi.
    Putin cam prea cerebrale dupa parerea mea, putem parea distante, dure, reci in unele situatii.
  •  
    • 63 mesaje
    20 Feb 2007, 15:27
    0 0
    De multe ori incep un ceva si nu au rabdarea sa finalizeze; incep mai multe treburi deodata; sunt infometati de nou
    Eu sunt un geaman cu ascendent in pesti (6 iunie 1969, ora 01:10)
    De multe ori ascendentul joaca un rol important si caracteristicile zodiei gemenilor se mai estompeaza
  •  
    • 63 mesaje
    20 Feb 2007, 15:29
    0 0
    gemenii gandesc mult prea repede si se enerveaza cand partenerul de conversatie nu tine pasul
    gemenii sunt buni oratori si comercianti - doar sunt guvernati de Mercur
  •  
    • 63 mesaje
    20 Feb 2007, 15:29
    0 0
    sa zicem ca nu putem tine un secret prea mult
  •  
    • 63 mesaje
    20 Feb 2007, 15:34
    0 0
    - din punct de vedere profesional gemenii o duc regeste dcaa au un sef leu
    - din punct de vedere al convetuirii cu un leu e de discutat, dar in mare e de bine cu un leu alaturi. Si logic asa este ca o zodie de foc sa poata convietui cu o zodie de aer, caci daca nu e aer focul se stinge.
  •  
    • 13679 mesaje
    20 Feb 2007, 18:14
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 369 mesaje
    20 Feb 2007, 18:30
    0 0
    Da, gemenii sunt creativi in pat, e si normal daca se plictisesc repede...
    Deci trebuie sa ma orientez spre lei...Daca prietenul meu are ascendent in leu, se pune? care e diferenta?
  •  
    • 556 mesaje
    20 Feb 2007, 21:46
    0 0
    cum am spus,ma ma inteleg chiar bine bine cu sagetatorul meu,dar am un cumnat leu care este chiar foarte de treaba si ma inteleg super cu el.
    ma inteleg super si cu balantele si berbecii la fel.
    sincer...eu sunt o fire prietenoasa si ma inteleg aproape cu toti,mai putin cu unii capricorni
  •  
    • 369 mesaje
    21 Feb 2007, 10:04
    0 0
    Am avut o relatie de lunga durata cu un capricorn...ma intreb si acum ce anume m-a atras la el. Ce sunt eu incapatanata, dar el ma intrecea. Si mult prea cu picioare pe pamant pt o geamana, prea calculat si lipsit de spontaneitate.
  •  
    • 369 mesaje
    21 Feb 2007, 10:07
    0 0
    Am auzit numai calitati ale gemenilor. Oare nu avem si defecte? Om fi perfecte? Cine stie...oricum modeste suntem
  •  
    • 556 mesaje
    21 Feb 2007, 11:09
    0 0
    pai...ne-ai spus u defectele lor...in care ma regasesc ,bine,defectele noastre sunt cele mai putine fata de altele
  •  
    • 265 mesaje
    21 Feb 2007, 12:40
    0 0
    Si eu sunt gemeni cu ascendent in gemeni.Dca tot sunt "mama lor",zodia ar trebui sa ma caracterizeze.Eu nu ma regasesc in carecteristicile unei zodii.
    Sunt intradevar joviala,am maximum de optimism,simt oratoric si..talent.Mi-am dezvoltat zeci de aptitudini.Sunt f strategica.Pregatesc totul menal intr-un timp f scurt.Sunt o fire nervoasa,agitata si impulsiva.Dar ma surprindde starea mea de calm in momente de criza.
    Nu cred ca ma pot descrie in toatalitate.Consider ca toate trasaturile de caracter sut f importante in caracterizarea unei persoane.Suntem prea complicati ca sa ne putem descrie in cateva propozitii.Plus de asta,avem cate putin din fiecare simtamant, doar dozele sunt diferite de la persoana la persoana.Putem fi incapatanati pana la extrem,iar alteori dam dovada de o impresionanta tolerantza si maleabilitate.
    Traiesti asa cum te formezi mai mult sau mai putin constient de sine.