inca un vis
-
0 0buna iar deranjez cu visele mele dar as dori o interpretare a acestuia.
am visat ca eram intr-un spital o cautam pe mama mea.eram la etajul 5,aveam in mana o galeata cu apa(apa murdara)si plangeam pt ca nu o gaseam pe mami.apoi se facea ca era in alta zi si eram impreuna cu un barbat(era ori tati ori prietenul meu)si mergeam tot la spital dupa mami.de data asta am gasit-o dar era la poarta spitalului.m-am apropiat de ea si am pupat-o pe ambii obraji si am intrebat-o de ce e la poarta si a zis ca nu-i da voie sa intre.langa ea erau 3 femei batrane care stateau una langa alta parca la o masuta .nu-mi amintesc ce era pe masuta.una dintre femei sa uitat la mine si i-a zis lu mami ca ar vrea si ea sa aiba o fata cum sunt eu.
ce o insemna?
daca stiti as vrea sa aflu si eu.va multumesc -
O sa-ti spun ce stiu.Nu il pot interpreta in totalitate.
Sunt multe sanse sa fie vorba despre sanatate_dat fiind ca ai visat un spital- dar nu este neaparat necesar.Mai degraba este vorba despre o sanatate mentala,despre un gand.
Pun pariu ca parintzii tai se iubesc f mult si au un spirit tanar.Ceea ce se petrece cu ei in ultimul timp te face pe tine sa nu mai fii atat de sigura de iubirea lor.
Duci in mana o galeata plina cu apa murdara.Gandeste-te ca apa este vitala vietii,ea purifica,intretine si curata organismul.Tare mi-e teama ca nu cumva mama ta sa aiba probleme de sanatate chiar daca nu se simte rau.(ea totusi,in vis,sta in fatza spitaluilui).problemele mamei tale ii pot afecta viatza de cuplu.
Cele trei batrane poat fi asociate cu cele trei ursitoare.Dar cum eu nu cred in povesti,spun ca este clar tecerea timplului.Nu este un vis bun...Daca astepti vreun rezultat bun..nu va fi pe masura asteptarilor tale.Te vei speria un pic.Trebuie sa treci obstacolul cu tact,mai al;es ca nu este vorba despre tine... -
buna dana,
mama ta reprezinta partea feminina din tine - anima. Spitalul, cautarea ta alaturi de cele doua firguri masculine tatal si iubitul - reprezinta ppartea masculina di tine -animus. Aceasat cautarea a ta, semnifica nevoia de definitivare a feminitatii tale, senzualitatii, tot ce tine de partea de feminitate a unei femei. faptul ca esti insotita de un personaj masculin, semnifica faptul ca esti o persoana care are foarte bine dezvoltata partea masculina din ea.; inseamna ca esti o persoana puternica, curajoasa, orientata spre actiune..etc..toata calitatile masculine. De asemena semnifica si temerea ta de a accede spre latura ta feminina. Apa - "galata cu aoa murdara" - este tot simbol al feminitatii - "galaeata"putand fiind un simbol al feminitatii - uterul, apa la fel, inseamna dimensiunea materna. Esti in dezacord cu feminitatea ta, ti-e teama, insa ai nevoie la nivel subcontient de ea, ceea ce este bine.. te intreb? ai avut vreo dezamagire in dragoste,r elatie dificila cu mama, ai probleme de estetica, nu stiu...ce ar putea sa influenteze?
aceasta cautare din visul tau..reprezinta o reunire, o incercare simbolica la nivelul visului dintre anima si animus - reunificare.Ceea ce este bine pentru ca nevoia se satisface la nivelul visului.
cele trei femei batrane semnifica cele tri instante osihice: constiinta, inconstient si subconstientul
faptul ca o femeie isi doreste sa aiba o fata ca tine...acceptarea la nivelul celor trei instante a partii tale masculine..o unificare.
te maturizezi dana, asta inseamna
pup si scuze de greseli sunt la serviciu